WWE Smackdown Tartışma Konusu | 16.02.2024

Bero

Cm Punk'a Hasım
Katılım
2 Tem 2023
Konular
1,369
Mesajlar
3,640
Beğeni sayısı
1,196
PG Nakit
3,465
1
Elimination Chamber Adaylık Maçı
Kevin Owens def. Dominik Mysterio

Kadınlar Elimination Chamber Adaylık Maçı
Tiffany Stratton def. Zelina Vega

Authors of Pain def. Javier Bernal & Beau Morris

Elimination Chamber Adaylık Maçı
Logan Paul def. The Miz

Kadınlar Elimination Chamber Adaylık Maçı
Naomi def. Alba Fyre


Nick Aldis Bron Breaker'ın Smackdown'a geldiğini açıklıyor.




Roman Reigns ringe geliyor Jey, Jimmy ve Heyman ile.

Roman Reigns Salt Lake City'ye kendisini kabul etmesini söylüyor, ardından Utah halkına ve evdeki taraftarlara "aptal" diyor. Kuzeni çıktığında insanların ne söylediklerinden ziyade sloganlara daha fazla dikkat edebileceğini söylüyor. Söyledikleri her şeyin bir anlamı olduğunu söylüyor ve bu gecenin WWE tarihindeki en büyük gece olduğunu çünkü The Rock'ın resmi olarak Bloodline'ın bir üyesi olduğunu söyleyebilecekleri ilk gece olduğunu söylüyor.



The Rock'ın müziği duyuluyor ve ardından ringe doğru ilerliyor. Hayranlarına müjde vermeden önce, paylaşacak bazı iyi haberleri olduğunu söylüyor. Katılan taraftarların Utah eyaletindeki en büyük "karavan parkı çöpleri toplantısı" rekorunu kırdığını söylüyor. Katılımcı taraftarların hayatlarının artık bir anlamı olduğunu ve hepsinin ailelerine anlatacakları bir hikayeyle evlerine döneceklerini söylüyor. Sonunda Salt Lake City'ye geri döndüğünü ve hayranlarının The Rock'ın yeni bir yönünü göreceklerini söylüyor. O tarafının her zaman orada olduğunu ve hayranlarının bu gece onu göreceğini söylüyor. Kendisi ve Reigns'in karşı karşıya geleceği en büyük WrestleMania ana etkinliğinin taraftarların elinde olduğunu, ancak onun yerine Cody Rhodes'u görmek istediklerini dile getirmeye başladıklarında bu etkinliğin parmaklarının arasından kayıp gittiğini söyledi.

Rock, Rhodes'un hikâyesinin ne olduğunu sorar ve Reigns'in geçen yıl WrestleMania'nın ana etkinliğinde Rhodes'u yendiğini söyler. Rhodes'un Reigns'e yenildikten sonra rövanş istemesinin hiçbir mantığı olmadığını söylüyor ve basketbol gibi başka bir spor olsaydı her şeyin farklı olacağını söylüyor. İnsanların istedikleri için başka bir hikayede şansları olmadığını söylüyor ve taraftarları "ağlak b******" olarak adlandırıyor. Rhodes'un hikayesi biterken kendilerininkinin daha yeni başladığını söylüyor.

 
Üst
Click here to login using your socials account