RPG husbandbeater

Akashi

the front man
Konular
647
Beğeni sayısı
2,000
PG Nakit
825
RPG Karakteri
Liv Morgan / Roman Reigns
Favori Güreşçi
Malakai Black
1708124562369.png

Tiffany Stratton'ı arenadan ayrılırken görüyoruz. Kendisi bavuluyla ilerlerken bir kadın hayran yanına yanaşıyor,

Kadın : Aşşşşşkım bugün olayyyyydın ringi slayyledin resmen. Koca herifi nasıl gömdüğüne inannnnnamıyorum.

Tiffany kendisine acınası bir ifadeyle bakıyor. Daha sonra teşekkür edip ona çantasından ufak bir hatıra vereceğini söylüyor ve çantasından biber gazı çıkartıp kadının suratına sıkıyor! Kadın çığlık çığlığa koşarken Tiffany istifini bozmadan yoluna devam ediyor.

Tiffany Stratton :
Yılışık insanlardan hoşlanmam.

Tiffany daha sonra özel arabasına biniyor ve arabada konuşmaya başlıyor;

"Merhaba LA Knight. Bu yaşananı lütfen kişisel algılama. Eğer yanınızda Tiffany Stratton varsa daima ayakta en son kalan siz olursunuz. Toodles!"

Tiffany arabayla biraz ilerledikten sonra bir gece kulübünün otoparkında duruyor şöförü ve arabadan inmeye çalışırken otoparkta bir grup toplanmış erkek kadına hayalarını kendi isteğiyle tekmeletiyor. Tiffany şöförüne dönüp erkek soyunun ne kadar kötü durumda olduğunu söylüyor ve biraz beklemesini söylüyor. Tiffany grubun olduğu tarafa doğru ilerliyor ve kızı eliyle itip elemanın hayalara feci bir şekilde patlatıyor tekmeyi.

Adam :
Ambulansı arayın ölüyorum çabuk ambulans arayın!

Tiffany Stratton : Biraz büyü rezil herif. Sürtük sen de spor salonuna yazıl güzelsin fakat üzerindeki zayıflığı buradan hissedebiliyorum.

Tiffany daha sonra şöföründen beklettiği için özür diliyor ve arabadan çantasını alıp mekana geçiyor.Adam da yerde acıdan kendini kaybetmiş bir şekilde bağırırken kalabalık tedirgin bir şekilde onu izliyor. Kameralarımız da bu acı dolu görüntüyle kapanıyor.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: