Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Promoları & Konuşma Gösterileri
Onunla Benim Aramda
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="god is an astronaut" data-source="post: 176245" data-attributes="member: 91"><p style="text-align: center">[SPOILER="Alberto ''El Patron'' Del Rio'dan Bir Mesaj"]</p> <p style="text-align: center">[ATTACH=full]5016[/ATTACH]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>Alberto El Patron: </strong>Bu görüntüleri endişe içerisinde izlediğini çok iyi biliyorum. Peki şimdi ne yapacaksın? Başına neler geleceğini sana anlatacak değilim, bunu zaman gösterecek. Kendini toparla ve kendini One Night Stand'e en iyi şekilde hazırla. Zira One Night Stand'de sana yaşatacağım onca şeyin ardından kendine dair kopya bile bulamayacaksın!</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Alberto gözünü kırpıyor. Oldukça bir badass görüntü olduğunu söyleyebiliriz. Alberto bu görüntülerin ardından kadrajdan çekiliyor, kameralar olan biteni izleyen Ricardo'yu yakından görüntüledikten sonra kapanıyor ve reklamlar giriyor.</p> <p style="text-align: center">[/SPOILER]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><em>''Hep aynı acizlik...''</em></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Kameralarımız nerede olduğunu bilmediğimiz bir odada açılıyor, odanın her tarafında kırmızımsı aydınlatmalar mevcut. Odanın bir tarafında bulunan televizyonda ise Payback #25'ten bir görüntü sessiz biçimde bir döngü halinde oynuyor. Bu esnada kadraj sürekli yer değiştiriyor, bir vignette tadı alıyoruz görüntülerden. Biraz önceki cümlenin geldiği ses ise tanıdık, bu...</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[ATTACH=full]5019[/ATTACH]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Christopher Daniels, The Fallen Angel. Ekrana görüntüsü yansıdıktan sonra onun ağzından duyduğumuz cümleler devam ediyor:</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><em>''Endişe.. Birçok anlamda kullanılabilecek bir kelime. Kaygı, üzüntü, korku, kuşku.. Bunlardan korkuyu ve kuşkuyu elememek için aptal olmak gerekir. Zira yaklaşık sekiz ayda Prestige'de hiçbir şekilde hissetmediğim iki şey varsa bunlar korkuyla kuşkudan ötesi olamaz. Sadece korkusuz olduğum için cezalandırılmışken, ve üstelik siz benim dengimin cezasıyken tam olarak hangi aşamanızdan korkabilirim? Fiziksel hasardan mı? Ben bulutların üstünden ışık hızının ötesinde bir süratle yer kabuğuna çakıldım. Sonrasında hiçbir şey olmamışçasına ayaklandım ve nefes almayı sürdürdüm. İkiye ayrılan beyzbol sopalarından ancak sizin gibi çocuklar etkilenir. Benim için anlamsız.''</em></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[ATTACH=full]5017[/ATTACH]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><em>''Öte yandan kuşku.. Bir zamanlar çok sık görüştüğüm bir dostumdu. Hatta hikayemin başlangıcında, şu sizin soyunuzun atasına karşı düşüncelerimde rol oynadığı yetmemiş; devamında geriye dönüşüm için çok kez ondan fikir almıştım. Ancak artık fark ediyorum ki, sizin yanınızda bildiklerimi sorgulamak sadece kendimi yavaşlatmaktan ibaretmiş. Aslında yapabileceklerimden doneler sunmak bile en kıdemlinize manevi diz çöktürmek için yeterliymiş. Sadece birkaç hafta önce uğruna kendimi tekrar kanıtlamam gerektiğim o kemeri kazanma fırsatını kendi elleriyle teslim edebilirmiş. Yetmiyormuşçasına bu mücadelenin türünü de benim belirlememi isteyecek vaziyete gelirmiş. Ancak ne o, ne de aranızdan herhangi birinin kaderi benim süpervizyonumdan geçecek kadar değerli olamaz. Dolayısıyla bu mücadelenin detayı üzerinde karar verirken ben kendimden hiçbir şey katmadım. Onun bana yapmaya çalıştığı, şaibeler sayesinde bir yere kadar başardığı şeyi başarmayı seçtim. Yani kendi sonunu hazırlamasını sağladım.'' </em></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[ATTACH=full]5022[/ATTACH]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><em>''Ne ko<em>rku, ne kuşku.. Şu kesmeye çalıştığın ciddi pozla<em>rından üzgün olduğumu düşünmediğinde açıkça belli oluyo<em>r. Kaygılandığımı va<em>rsaydığını en başından be<em>ri biliyo<em>rum oysa, ancak acizliğinin bu kada<em>r ba<em>riz olması bana ayla<em>rdı<em>r boşa vakit kaybettiğim ge<em>rçeğini hatı<em>rlatıyo<em>r. Bu yüzden bu yüzleşmeyi e<em>rtelemek istedim, ancak daha fazla zaman kaybedemem. Şu iyileşti<em>rmeye çalıştığın va<em>r ya, ona so<em>rabili<em>rsin ne kada<em>r kaygılanabileceğimi. Çünkü sini<em>rini çıka<em>rtmaya çalıştığın, ancak öfkeni dindi<em>rmek iste<em>rken daha fazla alevlenmesine yol açan şu kopyala<em>r.. Benim için bi<em>r anlam ifade etmiyo<em>r. Onla<em>r sadece size sizin gibi yaklaştığım şu dönemde bi<em>raz kolaylık sağladıla<em>r<em> o kada<em>r. Senin yanındakiyse benim için doğ<em>rudan</em> bi<em>r anahta<em>r oldu. Ancak kilidi açtıktan son<em>ra onunla da bi<em>r işim kalmadı, o yüzden acıklı buluşmanızı yaşadınız. Ben sana senin hikayeni anlatı<em>rken zayıflığının bu olduğunu söylemiştim, şimdi aynı zayıflıktan kendimde ya<em>ra<em>rlandım ve sen hala onu beslemeye devam ediyo<em>rsun. İşte acizlik olan bu.'' </em></em></em></em></em></em></em></em></em></em></em></em></em></em></em></em></em></em></em></em></em></em></em></em></em></em></em></em></em></em></em></em></em></em></em></em></em></em></em></em></p> <p style="text-align: center"><em><em><em><em><em><em><em><em><em><em><em><em><em><em><em><em><em><em><em><em><em><em><em><em><em><em><em><em><em><em><em><em><em><em><em><em><em><em><em><em></em></em></em></em></em></em></em></em></em></em></em></em></em></em></em></em></em></em></em></em></em></em></em></em></em></em></em></em></em></em></em></em></em></em></em></em></em></em></em></em></p> <p style="text-align: center"><em><em><em><em><em><em><em><em><em><em><em><em><em><em><em><em><em><em><em><em><em><em><em><em><em><em><em><em><em><em><em><em><em><em><em><em><em><em><em><em>[ATTACH=full]5023[/ATTACH]</em></em></em></em></em></em></em></em></em></em></em></em></em></em></em></em></em></em></em></em></em></em></em></em></em></em></em></em></em></em></em></em></em></em></em></em></em></em></em></em></p> <p style="text-align: center"><em><em><em></em></em></em></p> <p style="text-align: center"><em><em><em>''Acizlik tam olarak beni hepinizden ayıran şey. Zaaflar, zayıf noktalar.. Hepinizin aklında bir kilit var, doğru giriş yöntemini bulduğun anda kendini içeride bulabiliyorsun. Dürüst olmak gerekirse, buradaki yolculuğuma çıktığımda bunun benim son aşamam olduğunun farkındaydım. Bu yüzden hiç olmadığım kadar hazırdım ve kesinlikle bir taviz vermeyecektim hesapta. Sonra fark ettim ki anlaşılmayı beklemek bir sonuç getirmedi, kendimi aynı hikayelerin etrafındaki farklı kimliklerle beraber buldum. Money In The Bank gecesi bunun zirvesiydi. Ondan sonra hikayeyi baştan yarattım, senaryoyu kendim belirledim ve istediğim kişiyi istediğim kılığa sokup istediğim pozisyonda oynattım. Bir ay bile sürmedi istediğim fırsatı oluşturmak, o fırsatın tekrardan parmaklarımın ucundan dönmeyecek olmasına ise sadece sayılı günler var. Şu gerilim dozajını arttırdığınız savaşlar.. İçlerinden biri de benimki. Sizin için büyük anlam ifade ediyor olmalı, sadece günübirlik olmasına karşın. İşte bu noktada durup düşüneceksiniz ki benim insani düzeyde 53 yılım bu anı bekleyerek geçti. Üstelik benim için hala o kadar anlamlı değil bu savaşın kendisi. Şimdi burada sorgulanacak olan taraf hanginizi, yukarıya baktığımızda oklar sizi gösteriyor. Haha. Beni zaten gösteremez. Çünkü sorgulayamayacağının farkında, hani siz çok meraklısınız ya bu savaşlara. İlginizi çekiyorsa, benimde hazırlandığım bir savaş var. Fiziki hasar olarak tek bir kanın bile dökülmeyeceği, sadece düşüncelerin içinde gerçekleşecek ancak ortaya bıraktığı hasar olarak bütün kainatı etkileyebilecek düzeyde. Onunla benim aramda. Bütün bu geçiciliklerin arasında, kalıcılığımı kanıtlayacağım o gün. Sabırsızlıkla bekliyorum. O da bekliyor, biliyorum.''</em></em></em></p> <p style="text-align: center"><em><em><em></em></em></em></p> <p style="text-align: center"><em><em><em></em></em></em></p> <p style="text-align: center"><em><em><em>[ATTACH=full]5024[/ATTACH]</em></em></em></p> <p style="text-align: center"><em><em><em></em></em></em></p> <p style="text-align: center"><em><em><em><em><em><em><em><em><em><em><em><em><em><em><em><em><em><em><em><em><em><em><em><em><em><em><em><em><em><em><em><em><em><em><em><em><em><em><em><em>''Benim hikayem henüz başlamadı bile, yıllardır oynayan her şey bir fragmandan ibaret. Ancak bu fragmanın yayınlanıyor olmasının tek sebebi başrol koltuğunda benim oturuyor olmam. Dolayısıyla bulunduğunuz koltuklardan üzerime sıçramaya çalıştığınızda, ya da benim olduğum yeri yeterince belirleyemeyip bir de ukalalık ettiğinizde sadece ömrünüzü kısaltıyorsunuz. Kafanızı ne kadar çok yukarı kaldırırsanız, başınız o kadar ağrır. Bu size söyleyeceğim ilk, tek ve son mantıklı tavsiye. Çünkü size sizin gibi yaklaştığım müddette, bir şeyleri konuşmanın ötesinde davranışlarımla da yansıtacağımdan bahsetmiştim. İşte dart tahtasına attığım bu ok, tam olarak One Night Stand'e isabet etti. Burnunun havada olmasından kaynaklı, hayatının tamamını yukarı bakarak geçirmiş birinin başına neler gelebileceğine şahit olacaksınız. Biraz önce anlattığım tavsiyeyi de buradan değil de oradan öğreneceksiniz. Söylemiştim ya, hep aynı acizlik.''</em></em></em></em></em></em></em></em></em></em></em></em></em></em></em></em></em></em></em></em></em></em></em></em></em></em></em></em></em></em></em></em></em></em></em></em></em></em></em></em></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Kameralarımız bu görüntülerin ardından kapanıyor...</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="god is an astronaut, post: 176245, member: 91"] [CENTER][SPOILER="Alberto ''El Patron'' Del Rio'dan Bir Mesaj"] [ATTACH type="full" alt="1708118191936.png"]5016[/ATTACH] [B]Alberto El Patron: [/B]Bu görüntüleri endişe içerisinde izlediğini çok iyi biliyorum. Peki şimdi ne yapacaksın? Başına neler geleceğini sana anlatacak değilim, bunu zaman gösterecek. Kendini toparla ve kendini One Night Stand'e en iyi şekilde hazırla. Zira One Night Stand'de sana yaşatacağım onca şeyin ardından kendine dair kopya bile bulamayacaksın! Alberto gözünü kırpıyor. Oldukça bir badass görüntü olduğunu söyleyebiliriz. Alberto bu görüntülerin ardından kadrajdan çekiliyor, kameralar olan biteni izleyen Ricardo'yu yakından görüntüledikten sonra kapanıyor ve reklamlar giriyor. [/SPOILER] [I]''Hep aynı acizlik...''[/I] Kameralarımız nerede olduğunu bilmediğimiz bir odada açılıyor, odanın her tarafında kırmızımsı aydınlatmalar mevcut. Odanın bir tarafında bulunan televizyonda ise Payback #25'ten bir görüntü sessiz biçimde bir döngü halinde oynuyor. Bu esnada kadraj sürekli yer değiştiriyor, bir vignette tadı alıyoruz görüntülerden. Biraz önceki cümlenin geldiği ses ise tanıdık, bu... [ATTACH type="full" alt="danielsvignette0.jpg"]5019[/ATTACH] Christopher Daniels, The Fallen Angel. Ekrana görüntüsü yansıdıktan sonra onun ağzından duyduğumuz cümleler devam ediyor: [I]''Endişe.. Birçok anlamda kullanılabilecek bir kelime. Kaygı, üzüntü, korku, kuşku.. Bunlardan korkuyu ve kuşkuyu elememek için aptal olmak gerekir. Zira yaklaşık sekiz ayda Prestige'de hiçbir şekilde hissetmediğim iki şey varsa bunlar korkuyla kuşkudan ötesi olamaz. Sadece korkusuz olduğum için cezalandırılmışken, ve üstelik siz benim dengimin cezasıyken tam olarak hangi aşamanızdan korkabilirim? Fiziksel hasardan mı? Ben bulutların üstünden ışık hızının ötesinde bir süratle yer kabuğuna çakıldım. Sonrasında hiçbir şey olmamışçasına ayaklandım ve nefes almayı sürdürdüm. İkiye ayrılan beyzbol sopalarından ancak sizin gibi çocuklar etkilenir. Benim için anlamsız.''[/I] [ATTACH type="full" alt="danielsvignette1.jpg"]5017[/ATTACH] [I]''Öte yandan kuşku.. Bir zamanlar çok sık görüştüğüm bir dostumdu. Hatta hikayemin başlangıcında, şu sizin soyunuzun atasına karşı düşüncelerimde rol oynadığı yetmemiş; devamında geriye dönüşüm için çok kez ondan fikir almıştım. Ancak artık fark ediyorum ki, sizin yanınızda bildiklerimi sorgulamak sadece kendimi yavaşlatmaktan ibaretmiş. Aslında yapabileceklerimden doneler sunmak bile en kıdemlinize manevi diz çöktürmek için yeterliymiş. Sadece birkaç hafta önce uğruna kendimi tekrar kanıtlamam gerektiğim o kemeri kazanma fırsatını kendi elleriyle teslim edebilirmiş. Yetmiyormuşçasına bu mücadelenin türünü de benim belirlememi isteyecek vaziyete gelirmiş. Ancak ne o, ne de aranızdan herhangi birinin kaderi benim süpervizyonumdan geçecek kadar değerli olamaz. Dolayısıyla bu mücadelenin detayı üzerinde karar verirken ben kendimden hiçbir şey katmadım. Onun bana yapmaya çalıştığı, şaibeler sayesinde bir yere kadar başardığı şeyi başarmayı seçtim. Yani kendi sonunu hazırlamasını sağladım.'' [/I] [ATTACH type="full" alt="danielsvignette2.jpg"]5022[/ATTACH] [I]''Ne ko[I]rku, ne kuşku.. Şu kesmeye çalıştığın ciddi pozla[I]rından üzgün olduğumu düşünmediğinde açıkça belli oluyo[I]r. Kaygılandığımı va[I]rsaydığını en başından be[I]ri biliyo[I]rum oysa, ancak acizliğinin bu kada[I]r ba[I]riz olması bana ayla[I]rdı[I]r boşa vakit kaybettiğim ge[I]rçeğini hatı[I]rlatıyo[I]r. Bu yüzden bu yüzleşmeyi e[I]rtelemek istedim, ancak daha fazla zaman kaybedemem. Şu iyileşti[I]rmeye çalıştığın va[I]r ya, ona so[I]rabili[I]rsin ne kada[I]r kaygılanabileceğimi. Çünkü sini[I]rini çıka[I]rtmaya çalıştığın, ancak öfkeni dindi[I]rmek iste[I]rken daha fazla alevlenmesine yol açan şu kopyala[I]r.. Benim için bi[I]r anlam ifade etmiyo[I]r. Onla[I]r sadece size sizin gibi yaklaştığım şu dönemde bi[I]raz kolaylık sağladıla[I]r[I] o kada[I]r. Senin yanındakiyse benim için doğ[I]rudan[/I] bi[I]r anahta[I]r oldu. Ancak kilidi açtıktan son[I]ra onunla da bi[I]r işim kalmadı, o yüzden acıklı buluşmanızı yaşadınız. Ben sana senin hikayeni anlatı[I]rken zayıflığının bu olduğunu söylemiştim, şimdi aynı zayıflıktan kendimde ya[I]ra[I]rlandım ve sen hala onu beslemeye devam ediyo[I]rsun. İşte acizlik olan bu.'' [ATTACH type="full" alt="danielsvignette3.jpg"]5023[/ATTACH][/I][/I][/I][/I][/I][/I][/I][/I][/I][/I][/I][/I][/I][/I][/I][/I][/I][/I][/I][/I][/I][/I][/I][/I][/I][/I][/I][/I][/I][/I][/I][/I][/I][/I][/I][/I][/I] ''Acizlik tam olarak beni hepinizden ayıran şey. Zaaflar, zayıf noktalar.. Hepinizin aklında bir kilit var, doğru giriş yöntemini bulduğun anda kendini içeride bulabiliyorsun. Dürüst olmak gerekirse, buradaki yolculuğuma çıktığımda bunun benim son aşamam olduğunun farkındaydım. Bu yüzden hiç olmadığım kadar hazırdım ve kesinlikle bir taviz vermeyecektim hesapta. Sonra fark ettim ki anlaşılmayı beklemek bir sonuç getirmedi, kendimi aynı hikayelerin etrafındaki farklı kimliklerle beraber buldum. Money In The Bank gecesi bunun zirvesiydi. Ondan sonra hikayeyi baştan yarattım, senaryoyu kendim belirledim ve istediğim kişiyi istediğim kılığa sokup istediğim pozisyonda oynattım. Bir ay bile sürmedi istediğim fırsatı oluşturmak, o fırsatın tekrardan parmaklarımın ucundan dönmeyecek olmasına ise sadece sayılı günler var. Şu gerilim dozajını arttırdığınız savaşlar.. İçlerinden biri de benimki. Sizin için büyük anlam ifade ediyor olmalı, sadece günübirlik olmasına karşın. İşte bu noktada durup düşüneceksiniz ki benim insani düzeyde 53 yılım bu anı bekleyerek geçti. Üstelik benim için hala o kadar anlamlı değil bu savaşın kendisi. Şimdi burada sorgulanacak olan taraf hanginizi, yukarıya baktığımızda oklar sizi gösteriyor. Haha. Beni zaten gösteremez. Çünkü sorgulayamayacağının farkında, hani siz çok meraklısınız ya bu savaşlara. İlginizi çekiyorsa, benimde hazırlandığım bir savaş var. Fiziki hasar olarak tek bir kanın bile dökülmeyeceği, sadece düşüncelerin içinde gerçekleşecek ancak ortaya bıraktığı hasar olarak bütün kainatı etkileyebilecek düzeyde. Onunla benim aramda. Bütün bu geçiciliklerin arasında, kalıcılığımı kanıtlayacağım o gün. Sabırsızlıkla bekliyorum. O da bekliyor, biliyorum.'' [ATTACH type="full" alt="danielsvignette4.jpg"]5024[/ATTACH] [I][I][I][I][I][I][I][I][I][I][I][I][I][I][I][I][I][I][I][I][I][I][I][I][I][I][I][I][I][I][I][I][I][I][I][I][I]''Benim hikayem henüz başlamadı bile, yıllardır oynayan her şey bir fragmandan ibaret. Ancak bu fragmanın yayınlanıyor olmasının tek sebebi başrol koltuğunda benim oturuyor olmam. Dolayısıyla bulunduğunuz koltuklardan üzerime sıçramaya çalıştığınızda, ya da benim olduğum yeri yeterince belirleyemeyip bir de ukalalık ettiğinizde sadece ömrünüzü kısaltıyorsunuz. Kafanızı ne kadar çok yukarı kaldırırsanız, başınız o kadar ağrır. Bu size söyleyeceğim ilk, tek ve son mantıklı tavsiye. Çünkü size sizin gibi yaklaştığım müddette, bir şeyleri konuşmanın ötesinde davranışlarımla da yansıtacağımdan bahsetmiştim. İşte dart tahtasına attığım bu ok, tam olarak One Night Stand'e isabet etti. Burnunun havada olmasından kaynaklı, hayatının tamamını yukarı bakarak geçirmiş birinin başına neler gelebileceğine şahit olacaksınız. Biraz önce anlattığım tavsiyeyi de buradan değil de oradan öğreneceksiniz. Söylemiştim ya, hep aynı acizlik.''[/I][/I][/I][/I][/I][/I][/I][/I][/I][/I][/I][/I][/I][/I][/I][/I][/I][/I][/I][/I][/I][/I][/I][/I][/I][/I][/I][/I][/I][/I][/I][/I][/I][/I][/I][/I][/I][/I][/I][/I] Kameralarımız bu görüntülerin ardından kapanıyor... [/CENTER] [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Promoları & Konuşma Gösterileri
Onunla Benim Aramda
Menü
Giriş yap