WWE: NXT #468 | Şov İncelemesi

deathcrushh

sadece özgürlük
Konular
25
Beğeni sayısı
88
PG Nakit
870
Favori Güreşçi
Joey Janela
Hazırlayanlar: @deathcrushh

wwe_nxt__2018__logo_by_darkvoidpictures-dc30atv.png

Şov Adı: NXT #468
Şirket: World Wrestling Entertaiment
Tarih: 13 Eylül 2018
Tür: Televizyon Şovu

THEN
NOW
FOREVER

Tag Team Match
Biff Busick & Danny Burch vs Adrian Jaoude & Cezar Bononi

İki güreşçi de ringe geliyor ve maç başlıyor. Chain Wrestling ile başlıyoruz. Burch'tan şimdi bir Headbutt ve Running Clothesline. Bir de Enzugiri. Şimdi 3. iplere çıkıyor Diving Dropkick! Bir Kip-Up yapıyor ve Bozoni'yi boynundan yakalayıp tag veriyor. Şimdi Double Snap Suplex! Biff tekrardan tag veriyor ve Doublle Chop! Burch Lock bağlıyor şimdi. Bozoni lock'u bozmayı başarıyor ve tag veriyor. Şimdi Joude içerde. Joude içerde. Luck furyası devam ediyor şimdi. Tagleşerek pataklıyor Brezilyalı abiler. Tuş denemesi 1..2..! Burch Joude'un altından geçiyor ve Tag! Busick god mode açıyor! Şimdi iplere koşuyor ve Double Blockbuster! Busick tag veriyor ve değişik bir DDT yapıyorlar. Tuş denemesi 1..2..3!

Kazanan: Biff Busick & Danny Burch

Kel abiler kazanıyor. Maç sonrası galibiyetlerini kutluyorlar. Sonrasında ekrana bugün şovda olacaklar geliyor.

REKLAMLAR

RDY556.gif

Tomasso Ciampa geliyor! Elinde mikrofon var.

Tomasso Ciampa: Bu müzik, o müzik her biriniz için şampiyondan kişisel bir mesajdır. Bu müziği size en kibar şekilde söylemenin yolu... nasıl olduğunu biliyorum, kapayın çenenizi!

Seyirciler You Suck diye bağırıyor.

Tomasso Ciampa: Bu müzik, o müzik her biriniz için şampiyondan kişisel bir mesajdır. Bu müzik sana en kibar şekilde söylemenin yolu, nasıl olduğunu biliyorum, kapa çeneni! Geçen ay için fısıltıları duydum ve parmağı işaret eden herkesi gördüm. Biliyorum, kimin yaptığını biliyorum. Ciampa yaptı. Ve bunu neye dayanarak yaptın? Hayal gücüne mi? İnanç oynamıyorum! Ben gerçek dünyada yaşıyorum. Ve görüşlerimi gerçeklere dayandırıyorum! Bunu düşün. Biriyle yüzleşmek istediğimde, izleyicinin önünde yaparım. Birisine saldırmak istediğimde, dünyanın en büyük sahnesi üzerinde, dünyanın tüm gözleriyle, bunu yaparken iş yerinize ibadet edebilmeniz için yapıyorum. Bu ringin ortasında durup size yalan söylemeyeceğim. Çünkü iyi şampiyon asla yalan söylemez. Gerçek şu ki, NXT TakeOver Brooklyn'den önce çıkarmanın tüm niyetleri vardı, ama birisi beni yumrukla dövdü, ve ben de, hepiniz gibi, saldıran kişinin kim olabileceğini merak ediyorum, ama ben yapmadım. Ve eğer yapsaydım, eminim arkada onu pataklar ve işine veda ettirirdim. Ama bir saniyeliğine şeyleri karıştırmayın. Aleister Black TakeOver Brooklyn'e gitseydi bile, gerçekler aynı kalacaktı. Gargano kaybeder, ben kazanırım. Bu kemerin size her şeyi anlatmak istediği bir şey var. Kemer diyor ki teşekkür ederim, teşekkürler Tommaso Ciampa. TakeOver'ın Maain Event'ine geri dönmek gerçekten iyi hissettirdi. Mesele şu ki, ben şampiyonların şampiyonuyum. Ben konuşurum ve konuşurum.Yürürüm ve yürürüm.. Bir şey yapacağımı söylediğimde tam olarak bunu yaparım. Ve bu, Tommaso Ciampa'yı NXT tarihindeki en büyük başarı öyküsünü yapan şeydir! Tommaso Ciampa'yı NXT şampiyonu yapan şey budur! Söylemek istediğim son bir şey var, gerçekten herkesin katılımını istiyorum. Evde izleyen herkes, NXT güreşçileri. Tüm dünya dinliyor. Gerçek şu ki, eğer başarılı olmak istiyorsanız, eğer şampiyon olmak istiyorsanız bir kazanan olmak istiyorsanız. Tommasso Ciampa'nın yolunu takip edin.

REKLAMLAR

RDY556.gif

Singles Match
Violet Payne vs Shayna Baszler

Violet Payne ringe, Baszler da geliyor ve maç başlıyor. Baszler, Violet'i yere düşürüp pataklıyor. Ardından göğsüne tekme atıyor. Kolunu çeviriyor, Violet Payne acı içinde. 90 derece çeviriyor elini Baszler. Şimdi üstüne basıyor ayağıyla. Ardından Kirifuda Clutch bağlıyor. Violet Payne pes ediyor.

Kazanan:Shayna Baszler

Baszler galibiyetini kutluyor. Baszler arkaya gidiyor ama kısa bir süre sonra geri dönüyor. Ringe giriyor ve Violet Payne'ye tekrar Kirifuda Clutch bağlıyor. Hakemler Baszler'i oradan ayırmaya geliyor. Violet Payne ölmüş olabilir. Baszler tekrardan Payne'e Kirifuda Clutch bağlıyor. Sanırım bu Kairi Sane'e bir mesaj olmalı. Shayna kaldırıyor Violet'i ardından dışarı atıyor, ve hızla arka alanın yolunu tutuyor.

REKLAMLAR

RDY556.gif

Singles Match
Lars Sullivan vs Raul Mendoza

İki güreşçi de geliyor ve maç başlıyor. Mendoza üstün başlıyor. Tekmeler savuruyor. Ardı ardına reverseler yapıyor. Şimdi iplere koşuyor ve Springboard Enzugiri! Şimdi Mendoza üstüne koşuyor ama Sullivan onu kafasından tutup Apron'a atıyor fakat Mendoza Kick deniyor ama Sullivan tekrar tutuyor ve yine aynısını yapıyor ama bu sefer ringin içine. Bir tane daha Hip Toss! Bir tane daha! Sullivan'dan Corner Splash geliyor şimdi. Bir de Back Suplex. Sullivan pataklıyor Mendoza'yı. Sullivan Lock bağlıyor. Mendoza Reverse JawBreaker ile kurtuluyor ve köşeye gidiyor. Üstüne gelen Sullivan'ı püskürtüyor. Şimdi bir reverse daha yapıyor ve Avalanche Enzugiri. Biraz bekledikten sonra Avalanche Dropkick! Mendoza iplere koşuyor fakat Sullivan'dan Power Slam! Sullivan tekrardan Lock bağlıyor. Şimdi boynuna bir Elbow. Kaldırıyor ve Freak Accident! Tuş denemesi 1..2..3!

Kazanan:Lars Sullivan

Sullivan kazanıyor. Sonrasında Replay giriyor.

REKLAMLAR

Arka alanda Sairi var. Regal ifadesini alıyor. Ohno giriyor sonrasında odaya. Ohno ifadesi alınmak için gelmiş. Regal için buna gerek yokmuş. Regal Ohno'nun çok sinirlendiğini gözlemlemiş geçtiğimiz günlerde. Ohno inkar ediyor. Kassius Ohno Regal'in yeni Toy'u ile ilgilenecek imiş! Bu isim çok büyük ihtimalle Matt Riddle.

RDY556.gif

Singles Match
Bianca Belair vs Nikki Cross

Bianca Belair ve Nikki Cross ringe geliyor. Maç başlıyor. Nikki yapmacık deli hareketlerine devam ediyor. Nikki Cross dalga geçiyor Belair ile. Korkutuyor onu, Belair düşüyor. BelAir iplerden geliyor ama Monkey flip yapıyor Cross. Sleeper Hold bağlıyor Nikki Cross. Belair Backbreaker ile geri dönüyor. Tuş deniyor ama Cross hızla atıyor. Belair köşeden kaldırıyor Cross'u. Havada tutuyor, ardından indirip iplere gönderiyor, Cross Crossbody için geliyor ama Belair onu tutup kaldırıyor, ardından arkasına atıyor. Yerdeki Cross'a splash için geliyor Belair ama Cross çekiliyor, Cross hızla kalkıp iplerden geliyor ve Crossbody yapıyor. Ardından üstüne atlayıp yumruklar atmaya başlıyor. Köşede tekmeliyor Belair'i. Cross koşup gövdesiyle aşağı düşürüyor Belair'i. Cross köşeye çıkıyor, Belair durduğu yerden kaçıyor. Cross Belair'i ring apronunun içine sıkıştırıp yumruklar atıyor. Ardından onu ring steps'e vuruyor. Ama Belair'den geri dönüş hızlı geliyor. Chop atıyor göğsüne. Cross ringe girmeye çalışan, Belair'in sırtına atlıyor, Belair kurtulmaya çalışıyor ama en sonunda sırtındaki Cross'u rampaya yapıştırıyor. Hakem sayıyor, 8, 9, 10!

Kazanan:Yok

Kimse kazanamadı. Belair ile Cross yumruklaşıyor dışarıda. Baya birbirlerine saldırıyorlar. Hakemler tutuyor ikisini. Belair çıkış yerine ilerlerken Cross hızla geliyor ama Belair hızla geri dönüp pataklıyor onu. Spiker masasına fırlatıyor Cross'u. Cross hızla ayağa kalkıyor, ve Belair (ve hakemler)'in üstüne atlıyor. Cross yerde yatarak gülüyor ve şov sona eriyor.​

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: