Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Promoları & Konuşma Gösterileri
win win durumları
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Akashi" data-source="post: 175187" data-attributes="member: 84"><p style="text-align: center">[MEDIA=youtube]FFV6t4Dl_zQ[/MEDIA]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[ATTACH=full]4942[/ATTACH]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"><em><span style="color: rgb(147, 101, 184)">Potion duyuluyor ve etraf pespembe oluyor arenada. Tiffany Stratton girişte gözüküyor ve kollarını açarak manken gibi yürüyor ringe doğru. Ringe girdikten sonra mikrofonu alıp konuşmaya başlıyor; </span></em></span></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><span style="color: rgb(147, 101, 184)"><strong>Tiffany Stratton :</strong></span><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"> Teşekkürler, teşekkürler. Evet ne kadar güzel ve ışıltılı olduğumun ben de farkındayım. Evet Cartier özel seri yüzüğüm çok güzel biliyorum bunun için de teşekkür ederim. (seyircilerin tepkisinin kötü olduğunu farkedince duraksıyor) Her neyse sizin gibi ucubelerden alacağım övgüye de kalmadım. Kendim ne kadar iyi olduğumun farkındayım zaten. Sivilce ordusu gibi suratlarınız ve yağ sarkıntısı bedenlerinizle beni kıskandığınızın da farkındayım. Kötü haber bebeklerim, asla benim gibi olamayacaksınız. (tepki daha çok artıyor) Neyse gereken farkındalığı gösterdiğime göre asıl konumuza gelebiliriz. Bildiğiniz üzere sancılı geçen bir müvekkillik durumu yaşadım ve yollarımız ayrıldı tanıdığınız o isimle. Kendisine buradan selam gönderiyorum bir daha çünkü ondan gerçekten çok şey öğrendim. Ne derler bilirsiniz, her son yeni bir başlangıçtır. Ben de bir süre iyi ve güzel bir menajer olarak nelerin üstünde çalışmam gerektiğini düşündüm ve heyecan dolu bu birlikteliğin üstüne biraz dinlenmek istedim. Bilirsiniz huysuz bir kaltağı sandalyede bağlı tutmak zordur. Sürtüğün çenesi o kadar düşüktü ki o esnada kulaklığı takıp Cardi B'nin tüm diskografisini bitirmişim. Tüm bunları yaşayınca mental olarak kendimi resetlemem için biraz eğlendim ve gecelerin prensesi oldum. Fakat güzel bir iş kadınıysanız hayatın her anında karşınıza çıkan fırsatları değerlendirmeniz lazım. Ben de geçtiğimiz günlerde bu doğrultuda bir teklif aldım ve kendime yeni bir yol haritası çizmeye karar verdim. Ve bu yolda benim gibi başarı odaklı çalışan, kariyerini ve duruşunu her şeyin önüne koyan biriyle anlaştım. Kendisinin müvekkili olmak benim için bir onurdur çünkü her şeyiyle bir ağır taşlardan biri olacağı ortada. Evet geçen hafta ufak bir kayıp yaşadığı ortada fakat bu anlaşma meyvelerini verdiği zaman bu ikiliyi durdurabilen olmayacak. Haftaya ilk kurbanımız sizin de bildiğiniz üzere LA Knight. Ya da şey mi demeliyim Lose Addicted Knight... Zira bu maçtan sonra kariyeri öyle bir düşüşe geçecek ki mağlubiyete bağımlı hale gelecek. Biz de modern zamanların güreş tanrısı ile başarıdan başarıya koşacağız. Kendisinin de söyleyecekleri var ve bu mikrofonu şimdi ona paslayacağım. Karşınızda Modern Day Maharaja JINDER MAHAL! Arenada müzik sesi yankılanırken Tiffany sırıtıp alkışlıyor ve girişe doğru bakıyor...</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Akashi, post: 175187, member: 84"] [CENTER][MEDIA=youtube]FFV6t4Dl_zQ[/MEDIA] [ATTACH type="full" width="546px"]4942[/ATTACH] [FONT=Trebuchet MS][I][COLOR=rgb(147, 101, 184)]Potion duyuluyor ve etraf pespembe oluyor arenada. Tiffany Stratton girişte gözüküyor ve kollarını açarak manken gibi yürüyor ringe doğru. Ringe girdikten sonra mikrofonu alıp konuşmaya başlıyor; [/COLOR][/I][/FONT] [COLOR=rgb(147, 101, 184)][B]Tiffany Stratton :[/B][/COLOR][FONT=Trebuchet MS] Teşekkürler, teşekkürler. Evet ne kadar güzel ve ışıltılı olduğumun ben de farkındayım. Evet Cartier özel seri yüzüğüm çok güzel biliyorum bunun için de teşekkür ederim. (seyircilerin tepkisinin kötü olduğunu farkedince duraksıyor) Her neyse sizin gibi ucubelerden alacağım övgüye de kalmadım. Kendim ne kadar iyi olduğumun farkındayım zaten. Sivilce ordusu gibi suratlarınız ve yağ sarkıntısı bedenlerinizle beni kıskandığınızın da farkındayım. Kötü haber bebeklerim, asla benim gibi olamayacaksınız. (tepki daha çok artıyor) Neyse gereken farkındalığı gösterdiğime göre asıl konumuza gelebiliriz. Bildiğiniz üzere sancılı geçen bir müvekkillik durumu yaşadım ve yollarımız ayrıldı tanıdığınız o isimle. Kendisine buradan selam gönderiyorum bir daha çünkü ondan gerçekten çok şey öğrendim. Ne derler bilirsiniz, her son yeni bir başlangıçtır. Ben de bir süre iyi ve güzel bir menajer olarak nelerin üstünde çalışmam gerektiğini düşündüm ve heyecan dolu bu birlikteliğin üstüne biraz dinlenmek istedim. Bilirsiniz huysuz bir kaltağı sandalyede bağlı tutmak zordur. Sürtüğün çenesi o kadar düşüktü ki o esnada kulaklığı takıp Cardi B'nin tüm diskografisini bitirmişim. Tüm bunları yaşayınca mental olarak kendimi resetlemem için biraz eğlendim ve gecelerin prensesi oldum. Fakat güzel bir iş kadınıysanız hayatın her anında karşınıza çıkan fırsatları değerlendirmeniz lazım. Ben de geçtiğimiz günlerde bu doğrultuda bir teklif aldım ve kendime yeni bir yol haritası çizmeye karar verdim. Ve bu yolda benim gibi başarı odaklı çalışan, kariyerini ve duruşunu her şeyin önüne koyan biriyle anlaştım. Kendisinin müvekkili olmak benim için bir onurdur çünkü her şeyiyle bir ağır taşlardan biri olacağı ortada. Evet geçen hafta ufak bir kayıp yaşadığı ortada fakat bu anlaşma meyvelerini verdiği zaman bu ikiliyi durdurabilen olmayacak. Haftaya ilk kurbanımız sizin de bildiğiniz üzere LA Knight. Ya da şey mi demeliyim Lose Addicted Knight... Zira bu maçtan sonra kariyeri öyle bir düşüşe geçecek ki mağlubiyete bağımlı hale gelecek. Biz de modern zamanların güreş tanrısı ile başarıdan başarıya koşacağız. Kendisinin de söyleyecekleri var ve bu mikrofonu şimdi ona paslayacağım. Karşınızda Modern Day Maharaja JINDER MAHAL! Arenada müzik sesi yankılanırken Tiffany sırıtıp alkışlıyor ve girişe doğru bakıyor...[/FONT][/CENTER] [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Promoları & Konuşma Gösterileri
win win durumları
Menü
Giriş yap