NOW RPG: my time is NOW!


GBB

gbedas
Katılım
2 Tem 2023
Konular
31
Mesajlar
4,765
Beğeni sayısı
1,281
PG Nakit
290
Favori Güreşçi
Daniel Bryan

eddie-kingston-entrance-aew.jpeg


Cold World! Olumlu tepkiler eşliğinde Eddie Kingston girişte gözüküyor. Eddie ufaktan bir etrafını süzdükten sonra dümdüz yürüyerek ringe doğru ilerliyor. Basamakların önüne geliyor ve basamaklara bir kere sertçe vurup basamakları da aşıyor. İplerden geçip köşeye doğru uzanıyor ve kendisine uzatılan mikrofonu alıyor. Ringin kenarına doğru geriliyor ve oraya yaslandıktan sonra mikrofonu ağzına götürüyor.

Eddie Kingston: 7 ay... Yeniden bu dört ipin arasındayım.

Eddie iplere dokunuyor.

image.png


Ardından devam ediyor.

Eddie Kingston: Tony'den haberi ilk aldığım zaman dünyam resmen başıma yıkıldı. Her şey tam anlamıyla yoluna girmişken bir sabah uyanıp bir enkaz ile baş başa kalmak... Bu insanı yoruyor adamım. Bir evi tek başınıza yıllar boyunca inşa etmeye çalıştığınızı- ayrıca oldukça tembel bir inşaat ustası olduğunuzu- (hafif sırıtır) ve tam son taşı yerleştirip inşaatı tamamlayacakken bir deprem koptuğunu hayal edin. Yaşadığım işte tam olarak buydu. Fakat tüm bu enkazın ardından benin artçılarım hiçbir zaman durmadı.

Eddie eliyle serçe kafasını ovuyor.

Eddie Kingston: Bu... Bu lanet şey var ya... Buna söz geçiremediğin sürece hiçbir şey yapamazsın. 7 ay boyunca enkazdan elimi çıkartmaya cesaret ettiğim her an an zihnim bir gondol gibi sallanmaktan geri durmadı. 7 ay boyunca bir insan formunun geçirebileceği en rezil hayatı hayal edin. İşte benim aylarım böyle geçti. Hem mental hem fiziksel olarak bitik bir durumdaydım. Belki de artık yenilgiyi kabullenmeye başlamıştım, bilmiyorum. İlk defa... İlk defa kendimin neden olmadığı bir olumsuzlukta bile bu kadar kolay yıkılmamalıydım. Şu an bunları düşününce sadece utanıyorum. Utanıyorum çünkü yıllardır benim hakkımda gevezelik yapanları haklı çıkartmama sadece ramak kalmıştı. Ne diyorlardı? "Potansiyel" değil mi? Potansiyelini hiçbir zaman kullanamayan ve küçük liglerin adamı olmaya mahkum Eddie Kingston! Öncelikle belirtmeliyim ki benim için "lig" ayrımı diye bir şey yok. Dövüşmem gereken bir ring ve kazanmam gereken bir ödül varsa bir sokak arasında bile dövüşürüm. Hiçbir zaman kavgadan kaçan bir adam olmadım. Ben sözleşmeli bir jonglör değilim ki adamım sadece sahne sıram gelince ve kameralar ortaya çıkınca dövüşe hazır olayım!

intro-1661198659.jpg


Eddie'ye destek geliyor. Eddie yaslandığı ringin kenarından destek alarak kendini düzeltiyor ve ringin ortasına doğru ilerlerken konuşmasına devam ediyor.

Eddie Kingston: Fakat bu meşhur geveze piçler bir konuda haklı olabilirler. Yıllardır bu ringin içindeyim. Yıllardır biriken yüzlerce yara izi, dökülen ve döktüğüm kan, ringin zeminini ıslatan ter ve ağrılı geçen geceler... ve sonuç? Başarmaya yakınken pes etmiş bir adamdan başka bir şey göremiyorum. İşte bu yüzden buradayım. Peki neden NOW? Her zaman alternatifler vardır değil mi? Benim için bir alternatif yok. Bazılarınız eski dostum Homi'nin izinden gidebileceğimi düşünmüş olabilir. Bunu hayal edenler varsa bu ne yazık ki pek mümkün görünmüyor. Çünkü ben ekran karşısında uyuşturucu ticareti yapmaya cesaret edebilecek amansız bir kartel üyesi veya seks bağımlısı eski bir porno yıldızı değilim. Çok üzgünüm fakat ne yazık ki ben sadece bir güreşçiyim. Tek becerebildiğim şey yumruk atmak ve yumruk yemek ve az önce dediğim gibi tam olarak bu nedenle buradayım. Ve en iyi yaptığım işi en iyi icra edebileceğim yerin NOW olduğunu düşünüyorum.

Seyircilerden "NOW" sesleri yükseliyor. Eddie gülümsüyor ve devam ediyor.

Eddie Kingston: Başarısızlıklarıma daha fazla bahane bulmamak ve çok konuşan orospu çocuklarını susturmak için buradayım. Hayatımı tekrardan geri kazanmak için buradayım. Kaybettiğim yıllarım için buradayım. Çünkü...

Eddie bir anlık duraksıyor.

Eddie Kingston: ...çünkü benim zamanım şimdi!

873AA477-6543-43C9-84DB-4CCEB2C47BD6.jpeg


Cold World arenada çalarken Eddie'nin mikrofonu yere bırakıp ona destek veren seyirciyi selamladığını görüyoruz. Bu görüntüler eşliğinde kameralar kapanıyor.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: