RPG Sevgisiz Dil


The Gold Standard

PG.com Kullanıcısı
Katılım
3 Tem 2023
Konular
10
Mesajlar
366
Beğeni sayısı
219
PG Nakit
100


Cody Rhodes girişte görünüyor. Suratında mutlu ve kararlı bir ifade var. Seyircilerin desteği bu ifadesini daha da kuvvetlendiriyor. Cody alışıldık girişini yaptıktan sonra köşedeki görevliden bir mikrofon alarak konuşmasına başlıyor.

960x0.jpg


Cody Rhodes: "Ne şovdu ama, değil mi? Will Ospreay'in son maçında bir güreş şaheseri sunması, Christopher Daniels'ın 'bayrağı devraldığı' gün, Roman Reigns'in terör estirmeye çalışırken ağzının payını aldığı mutlu bir son! Her şey ne kadar da güllük gülistanlık görünüyor değil mi?"

Cody Rhodes: "Bunu ciddi manada söylesem sevgi dilini kullanmış olacaktım herhalde. Yok, tam tersi mi oluyordu? Her neyse, pek ciddi değilim. Burada işler iyi gitmiyor. Şirketin bir şampiyonunu şovda bile göremiyoruz. Diğer şampiyonu iyi bir arkadaşım ve birbirimizin iyiye gidişinden karşılıklı olarak mutluluk duysak da onun hakkında burada söylediklerim konusunda hala aynı düşünüyorum. Şirketin bir tarafını Latin çeteleri, bir tarafını ise eski uyuşturucu ve seks bağımlıları ele geçirmiş durumda. "

Cody Rhodes: "Şirketin patronu hile ile biten maçlar konusunda yalnızca Wes Lee mağdur olduğunda olaya el atmayı tercih ediyor çünkü açıkça adam kayırıyor. Ben hile ile yenildiğimde kimse olayların tekrarını izlemeyi akıl edememişti çünkü ben hayatın karşısına koyduğu zorluklarla baş edemeyen, hayır işi yapar gibi görünen bir patronun onu ayağa kaldırmasına ihtiyaç duyan Wes adında bir adam değilim. Bu aşamadan ben de geçtim ancak benim elimden buradaki binlerce insan hariç kimse tutmadı. Bunların hepsi profesyonel güreş için ne yazık ki bir utanç kaynağı."

Cody Rhodes: "Bilmiyorum, belki de Jeff Hardy burada söylediklerimi duydu ve bana karşı 'sevgi dili' denen şeyi kullanarak benimle dalga geçiyordu. Belki de benim ona her ne yaşarsa yaşasın duyduğum saygıyı o da bana duyuyor ve geçtiğimiz PAYBACK şovunda bana Charlie Dempsey denen kuklayı yendiğim takdirde bir şampiyonluk maçına çıkacağımızın sözünü verdi. PGW'da kimseye güvenmemem gerektiğini biliyorum. Sevdiğim bir dostum, kardeşim, hayatta olsa babam burada olsa ona bile güvenmemem gerektiğini çok iyi biliyorum. Sırtımı yasladığım her şeyin bir anda arkamdan çekilivereceğini çok ama çok iyi biliyorum."

Cody Rhodes: "Hayatın bir yıl içerisinde karşıma neler çıkardığını biliyorsunuz. Her şeyimi kaybetmek üzereyken bana mektup yazan genç bir adam ve burada ismimi bağıran her bir insan sayesinde kaybetmek üzere olduğum her şeyi tekrar kazandım. Onun kelimeleriyle söylemek gerekirse 'aldığım en kötü haberler, hayatımdaki en güzel hikayelere dönüştü.'"

Cody Rhodes: "Joe Gacy veya yanında gezdirdiği herhangi bir kukla benim hikayemi sürdürmeme engel olamaz, olamayacak. Sen sevgiyi bir şiddet aracı olarak kullanmaya çalışan, kafadan kırık adamın tekisin Gacy. Hile yaparak elde edeceğiniz ufak tefek günlük kazançlar dışında profesyonel güreş size hiçbir şey vermeyecek ve bu sporun unutulanları arasında yerinizi alacaksınız. Bu hafta kuklan Dempsey'i ve seni üst üste koyup buradan postalayacağım ve sonrasında PGW Şampiyonluğu ile, hikayemi bitirmek ile aramda hiçbir engel kalmamış olacak."

Cody Rhodes: "Jeff, değerli dostum, sana gelmek gerekirse..."

Cody'nin konuşması bir anda bölünüyor.

@Sikiru
 

Sikiru

PG.com Kullanıcısı
Katılım
2 Tem 2023
Konular
48
Mesajlar
1,637
Beğeni sayısı
666
PG Nakit
250


Cody'nin konuşmasını bölen isim Joe Gacy. Titantronun önünde memnuniyetsiz bir ifadeyle arenayı süzüyor.

Hile.... yapmak....... hmm......... Biliyor musun Cody, kukla olarak adlettiğin Charlie'yle göz ardı edemeyeceğin kadar çok ortak yönünüz var. İkinizin de bu işe tutkusu var. İkiniz de sonraki kuşak güreşçilersiniz. İkiniz de fırsat geldiğinde en ön sıradasınız ve ikiniz de her şeyi BİREYSEL yapabileceğinize inanıyorsunuz. Sen kendine nasıl kukla diyebilirsin ki? Bir aile mirası ve koca bir sektörün yüzü olma hedefinde bir adamın her şeyi tek başına sırtlayabilmesi mümkün mü? Buradaki kötü adam SENSİN. Senin gibiler yüzünden Charlie gibilerin ışığı parlayamadan sönüyor çünkü akıl almayı, gün gelince sırtından vurulma paranoyası yüzünden reddediyorlar. Ailesine ona ışık tutan birinin olmayışı, toplumun onu sadece kukla adletmesi ve BİREYSELLİĞİNİ kaybetmiş gırla insan. Aynı Charlie gibi........ Aynı senin gibi.............

Uğultular başlarken Gacy bir adım öne çıkıyor.

Ama sana hak veriyorum Cody. Bunlar birer yargılama değil. Sen ve Charlie'nin taşıdığı yükler az değil. Sir William Regal ve "American Dream" Dusty Rhodes'dan bahsediyoruz, elbette az değil. Senin güven sorunlarının birkaç hayran desteğiyle onarılabileceğini söylüyorsan, ne ala ve ne mutlu sana. Fakat herkesin desteğini almak ne ki? İnsanlara istediğini söylemek? Kimsesizlerin kimsesi olmak? Kendin dışındaki herkesi, aileni ve yakın dostlarını bile, potansiyel engel ve tehdit olarak görmek? Babanın Dream'i ve senin Nightmare'in, değil mi? O sebeple, "sevgisiz dil" de uygun bir tabir. Senin dilin SEVGİSİZ, evet. Kendin gibi bir adamın yardım aramasını, birey noksanlığı olarak adleden SEVGİSİZ bir dil. Herkesin önünde aşması gereken engeller var ama onları kazanabiliyorsan, niye kazanmayasın ki? Fırsatları böyle yaratmıyor muyuz? Charlie'nin yoluna ışık tutma fırsatına sahip olmak için layığıyla, her hafta PGW'nin bir köşesinde kıçımı yırtıyorken, elbette onun adına da konuşacağım. Ama onun YERİNE değil. 2 aydır buradayım ve bugüne kadar istediğim tek şey, arka alandaki kantinin çalışanı Jim'den limonatama ilave buz eklemesiydi. Komik değil mi? Değil. Gerçek bu.

Sevgiyi değil ama profesyonel güreşi bir araç olarak gördüğüm doğru. 7'den 70'e her kuşağı kapsayan ve herkesin içinde bulunduğu bir alan. Her kuşağa dokunma şansın var. Fakat en çok da senin gibilere dokunmak istiyorum Cody. Çünkü sen beni engel olarak görsen de, benim için sen, bu GÜVENLİ ALANın bir parçasısın. Sen beni bu alanın dışına itmek istesen de, bu aynı Willy Wonka'yı Loompa Land'den kovmaya benzer. Herkesin gözbebeği olmak mı istiyorsun? Bir sonraki altın bilet? Charlie Cody Bucket? Elbette, Cody Rhodes'un da spot ışıklarını kucaklayacağı bir zaman aralığı olacak. Muhakkak olmalı. KAPSAYACILIK bunu gerektiriyor. Herkesi sevmek, herkesi birer BİREY olarak kabullenip saygı göstermek, elbette yapacağım şey bu........ Ama şu an onun zamanı değil Cody. Sen, SEN OLMAYA başlamadan, bunlar ancak lafügüzaf.
Sahiden Cody, SEN KENDİ ADINA NE İSTEDİN Kİ?


j6.png


Gacy daha da ciddileşiyor, biraz sinirli bile diyebiliriz.

Ne kadar büyük cümleler kurarsan kur, sesin CILIZ çıkıyor. Sana her fırsatta sevgisini gösteren ve bunu karşılıksız yapan bir topluluktan bunu duymazsın. Senin orada VAR OLMAN yeterlidir. Dediklerini durup düşünmezler çünkü senin yanlış yapabilecek olman ihtimaller arasında değildir. Mutlak teslimiyet ve mutlak destek. Benim kapsayıcılığımın aksine, seninki koca bir NIGHTMARE ve ilüzyondan ibaret. Toplumun çoğu gibi. Hesap verilebilirliğin olmadığı bir ortamda bir insan nasıl kendi fikirlerine sahip olabilir ki? Kendini savunma refleksi geliştiremezse nasıl fikir üretebilir? Fikir üretemeyenden nasıl bir vizyon çıkar? Sen NOKSANSIN, daha da kötüsü, bunu bildiğin halde kimse ses etmediği için her şeyi oluruna bıraktın. Ya ben? İlk günden beri kendime fırsatlar yaratıyorum. Nathan Jones'u, Charlie Dempsey'i, kemer maçını, çanta maçını ve şimdi de kemer adaylık maçını. Sürekli en tepesi için yeni bir fırsat yaratıyorum çünkü benim hikayem, bir şeyleri kazanmakla tamamlanmayacak. Çünkü mesele hiçbir zaman BENİM hikayem olmadı.

Görüyorsunuz, [seyiriclere dönüyor] kahraman Cody'nin bile güven sorunları var. Hangimizin yok ki? Şüphelerimizi azalacağına artıyor ve kimsede bir değişim getirme hevesi yok. Bir insanın ederi, onun ne kadar SORGULANAMADIĞIyla ölçülüyor. Fakat ben bu değişimin yüzüyüm. En çok sorgulananım. En çok itham edilenim. En çok eleştirilenim ve bunların hepsi için TEŞEKKÜR EDERİM. Eğer bana koşulsuz şartsız güvenseydiniz, "evet bu adam da bir şeyler diyor" diyip hesap verilebilirliğimi elimden alsaydınız, GÜVENLİ ALANım için gerekli gücü bulamazdım. Eylemlerimi sorgulayın. Söylemlerimi sorgulayın. Geçmişinizden sıyrılın ve benim vizyonuma ışık olun. Değişimin yüzü olun. KAPSAYICI olun ve en önemlisi,

...bir BİREY olun.


Gacy bir adım geri gidiyor ve sol elini yanına açıyor. Arkasından Charlie Dempsey geliyor ve Gacy'nin bir adım önüne çıkıyor.

O altın biletle nereye kadar gidebileceğini göster, benim minik Charlie'm.

Charlie ve Cody bakışırlarken kameralar kapanıyor.

☮️

 
Son düzenleme:
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: