Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
Sadece Güreş
Güreş Tartışmaları
Seth Rollins'in Rakibi Olması Gereken ve Gerekmeyen Güreşçiler
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Bero" data-source="post: 174364" data-attributes="member: 29"><p style="text-align: center">Arkadaşlar Seth Rollins'in Rakibi olması gereken ve gerekmeyen isimleri listeledim. Kim şu an kiminle Feud'da hangi hikayede çok bilmiyorum ama yaptık bir şeyler keyifli okumalar.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>OLMASI GEREKENLER</strong></p> <p style="text-align: center"><strong></strong></p> <p style="text-align: center"><strong>1- Drew McıntyIre</strong></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[ATTACH=full]4890[/ATTACH]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Drew McıntyIre listemizin başında geliyor zaten. Şu adama ben üzülüyorum abi. Seyircisiz şovları taşıdı seyircili şovlara geçtik adama bir kemeri çok gördüler. Zaten şu an EC maçında yer alıyor kazanıp Seth'in rakibi olmalı ve bu sefer kemeri almalı.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>2- Randy Orton </strong></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">EC Maçında galibiyetle ayrılması gereken 2. Kişi 40 yıllık Wrestlemania'ya yakışacak sayılı isimlerden. Ne kadar hak ettiğini çok konuşmaya gerek yok herkes biliyor zaten.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>3- GUNTHER</strong> </p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Bu adam Wrestlemania'ya IC kemeriyle gitmemeli. Kemeri en yakın zamanda kaybedip EC Maçına girip kazanmalı. Ne kadar sevildiği ortada zaten güzel bir maç çıkarırlar Seth ile.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>4- Kevin Owens & Sami Zayn</strong></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Benim bu tarz konularımda her zaman bu adamları görmüştürsünüz ve hep göreceksiniz de. Bu adamların ana kemer alması şart.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>5- Andrade</strong></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">El İdolo ağabey güzel bir tercih olabilir. Ben izlemeyi seviyorum kendisini en yakın zamanda Kayınpederini alıp gelsin o ayarlatır maçı sıkıntı yok.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>6- La Knight </strong></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Bu adam yaşlı baba ya hazır bu işlerde devam ediyorken bu kadar ürün falan satıyorken bir ana kemer verin zaten o yeter emekli olur.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>7- Big E </strong></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">YAW BABA ÖZLEDİM ADAMI YA VALLAHİ BAK Big E ağabeyim Geri dönüp almalı hak ettiği kemeri hikayemiz yarım kaldı.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>8- Jinder Mahal</strong></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">WWE dünyaya daha da açılıyor bu yıl. Hindistan pazarına daha çok girmek için Mahal kemeri almalı zaten önceki maç hak etmişti.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>9- Goldberg</strong></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Eskiye Özlem duyanlar için güzel bir tercih olabilir.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[ATTACH=full]4892[/ATTACH]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>10- BROCK LESNAR</strong></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">PASHANATİON GENEL BAŞKANI OLARAK BİR İSTEĞİMİZ VAR. WM GECESİ VİNCE MCMAHON ALANA GELİYOR HERKES ŞAŞIRIYOR LAN BU KOVULMADI MI IRZ DÜŞMANI FALAN DİYE YUHALIYORLAR VİNCE DEDEM DE DİYOR Kİ KARŞISINIZDA BRRRRRRRRRRRRROCCCCK LESSSSSSNARRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!!!!</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">BROCK LESNAR RİNGE ÇIKIP SETH'İ 2 DK'DA PAKET EDİP ALIYOR KEMERİ.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>OLMAMASI GEREKENLER</strong></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">evet bu listemiz kısa olacak.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[ATTACH=full]4893[/ATTACH]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>1- Cm punk</strong></p> <p style="text-align: center"><strong></strong></p> <p style="text-align: center"><strong>Liste bu kadardı teşekkürler.</strong></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[USER=19]@The MANIAC[/USER] [USER=17]@The Lunatic Fringe[/USER] [USER=35]@THE V1PER[/USER] [USER=63]@KALKTI!!!![/USER] [USER=5]@ReQuem[/USER] [USER=222]@Black Widow[/USER] [USER=4]@Beast Incarnate[/USER] [USER=129]@Beautiful Madness[/USER] [USER=3]@Deathmatch Classic[/USER] [USER=255]@Deeppy[/USER] [USER=41]@Gloom[/USER] [USER=24]@Nature Boy[/USER] [USER=33]@Johnny Sack[/USER] [USER=65]@Johnkorey[/USER] [USER=8]@Badger[/USER] [USER=13]@Coup de Grâce[/USER] [USER=94]@Kara[/USER] [USER=102]@The Mandalorian[/USER] [USER=71]@Tolgamer[/USER]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Bero, post: 174364, member: 29"] [CENTER]Arkadaşlar Seth Rollins'in Rakibi olması gereken ve gerekmeyen isimleri listeledim. Kim şu an kiminle Feud'da hangi hikayede çok bilmiyorum ama yaptık bir şeyler keyifli okumalar. [B]OLMASI GEREKENLER 1- Drew McıntyIre[/B] [ATTACH type="full"]4890[/ATTACH] Drew McıntyIre listemizin başında geliyor zaten. Şu adama ben üzülüyorum abi. Seyircisiz şovları taşıdı seyircili şovlara geçtik adama bir kemeri çok gördüler. Zaten şu an EC maçında yer alıyor kazanıp Seth'in rakibi olmalı ve bu sefer kemeri almalı. [B]2- Randy Orton [/B] EC Maçında galibiyetle ayrılması gereken 2. Kişi 40 yıllık Wrestlemania'ya yakışacak sayılı isimlerden. Ne kadar hak ettiğini çok konuşmaya gerek yok herkes biliyor zaten. [B]3- GUNTHER[/B] Bu adam Wrestlemania'ya IC kemeriyle gitmemeli. Kemeri en yakın zamanda kaybedip EC Maçına girip kazanmalı. Ne kadar sevildiği ortada zaten güzel bir maç çıkarırlar Seth ile. [B]4- Kevin Owens & Sami Zayn[/B] Benim bu tarz konularımda her zaman bu adamları görmüştürsünüz ve hep göreceksiniz de. Bu adamların ana kemer alması şart. [B]5- Andrade[/B] El İdolo ağabey güzel bir tercih olabilir. Ben izlemeyi seviyorum kendisini en yakın zamanda Kayınpederini alıp gelsin o ayarlatır maçı sıkıntı yok. [B]6- La Knight [/B] Bu adam yaşlı baba ya hazır bu işlerde devam ediyorken bu kadar ürün falan satıyorken bir ana kemer verin zaten o yeter emekli olur. [B]7- Big E [/B] YAW BABA ÖZLEDİM ADAMI YA VALLAHİ BAK Big E ağabeyim Geri dönüp almalı hak ettiği kemeri hikayemiz yarım kaldı. [B]8- Jinder Mahal[/B] WWE dünyaya daha da açılıyor bu yıl. Hindistan pazarına daha çok girmek için Mahal kemeri almalı zaten önceki maç hak etmişti. [B]9- Goldberg[/B] Eskiye Özlem duyanlar için güzel bir tercih olabilir. [ATTACH type="full"]4892[/ATTACH] [B]10- BROCK LESNAR[/B] PASHANATİON GENEL BAŞKANI OLARAK BİR İSTEĞİMİZ VAR. WM GECESİ VİNCE MCMAHON ALANA GELİYOR HERKES ŞAŞIRIYOR LAN BU KOVULMADI MI IRZ DÜŞMANI FALAN DİYE YUHALIYORLAR VİNCE DEDEM DE DİYOR Kİ KARŞISINIZDA BRRRRRRRRRRRRROCCCCK LESSSSSSNARRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!!!! BROCK LESNAR RİNGE ÇIKIP SETH'İ 2 DK'DA PAKET EDİP ALIYOR KEMERİ. [B]OLMAMASI GEREKENLER[/B] evet bu listemiz kısa olacak. [ATTACH type="full"]4893[/ATTACH] [B]1- Cm punk Liste bu kadardı teşekkürler.[/B] [USER=19]@The MANIAC[/USER] [USER=17]@The Lunatic Fringe[/USER] [USER=35]@THE V1PER[/USER] [USER=63]@KALKTI!!!![/USER] [USER=5]@ReQuem[/USER] [USER=222]@Black Widow[/USER] [USER=4]@Beast Incarnate[/USER] [USER=129]@Beautiful Madness[/USER] [USER=3]@Deathmatch Classic[/USER] [USER=255]@Deeppy[/USER] [USER=41]@Gloom[/USER] [USER=24]@Nature Boy[/USER] [USER=33]@Johnny Sack[/USER] [USER=65]@Johnkorey[/USER] [USER=8]@Badger[/USER] [USER=13]@Coup de Grâce[/USER] [USER=94]@Kara[/USER] [USER=102]@The Mandalorian[/USER] [USER=71]@Tolgamer[/USER][/CENTER] [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Sadece Güreş
Güreş Tartışmaları
Seth Rollins'in Rakibi Olması Gereken ve Gerekmeyen Güreşçiler
Menü
Giriş yap
Kayıt ol