Batuhan Karadeniz Hakkında

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
6,995
Beğeni sayısı
4,414
PG Nakit
3,780
RPG Karakteri
Hologram
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Ben kendisini dinlerken keyif alıyorum açıkçası. Ha tabii anlattığı hikayelerde abartı ya da kolpa unsurları var mı? Var, ama televizyonculuğun/medyacılığın olayı biraz da bu zaten. Sonuç olarak anlattığı hikayeleri izleyiciyi bir şekilde kendine çekiyor. Kaldı ki anlattığı her şey aslında gerçek yaşanmışlıkları, ama araya 1-2 kolpa illaki atıyordur. Mesela şu meşhur Bursa deplasmanında iki gol atıp İstanbul’a kaçma olayı gerçek bir yaşanmışlık bence. United maçında Vidic’i hava topunda kaçırması da gerçek, ama Rüştü orada “Batuhan ebeniiiiii” diyerek atlamamış olabilir mesela; işte araya 1-2 kolpa atıyordur dediğim kısım da tam olarak bu örnekte var. Makara kukara haricinde spor yorumculuğu da bence o kadar kötü değil, elinden geldiğince tarafsız yorumlar yapmaya çalışıyor ve bence yaptığı yorumlarda da samimi. O yüzden benim bir sorunum yok kendisiyle. Türk futbol medyasının kimleri kimleri popüler yaptığı da ortada ve hal böyleyken Batuhan Karadeniz’in de kendine burada yer bulup yükselmesi hiç canımı sıkmıyor açıkçası ve hatta eğlenceli kişiliğiyle renk katıyor olmasından ötürü memnunum da diyebilirim.

Kara

-
Konular
158
Beğeni sayısı
1,274
PG Nakit
740
Favori Güreşçi
Roman Reigns
Turnusol görevi görür kendisi. Eğer kendisinden rahatsız oluyorsanız, sevmiyorsanız muhtemelen bu hayatı fazla ciddiye alıyorsunuzdur. Muhabbeti ve izlemesi saran biri benim için.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: