Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Be a Booker
PG Be a Booker Evreni
(Arşiv) BAB Evreni: Bölge Savaşları
West Coast Wrestling
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Styles Clash" data-source="post: 48917" data-attributes="member: 102"><p>Yoruma başlamadan önce nacizane bir önerim olacak. Şu segmentlerde paragrafları bölmek okuyucu açısından daha faydalı olabilir. Örneğin ringde birisi promo keserken yeni birisi gelirse veya segmentin en vurucu anını ikinci veya üçüncü paragrafa taşırsak daha güzel olacaktır. </p><p></p><p>Elias güzel bir açılış sunmuş ama Street Profits'in bölmesi patlattı. Maçta ise Elias'ın tavırları komik geldi. Her şirket takım divizyonuna ciddi manada önem gösteriyor bu güzel. Çünkü takım mevzularından güzel hikayeler çıkıyor. Dava Yoldaşları'nın "Ulan İngiliz uşakları" diye girizgahta bulunmasına koptum :D Arada Disney+'da laf atmalarını bekliyoruz :D Cody-Gunther feudunu çok beğeniyorum. Bir nevi Hogan-Andre tandemi gibi. Aralarında geçecek maçta Cody'den Gunther'a body slam yapmasını isterim. Uhaa Nation denilince aklıma [USER=63]@KALKTI!!!![/USER] geliyor bfjkbgkj Hawkins-Nation mevzusu ise saracak gibi duruyor. Buradan bir takım hikayesi çıkarsa hoş olur. Pearce'in otorite karizması halis mi ya ee bu adam en çok NWA kemerini almış kişi sonuçta [USER=24]@Nature Boy[/USER] sever. John Cena vs The Miz ise güzel nostalji yaşattı.</p><p></p><p>Yalnız sen buna WCW demişsin ama bu dümdüz WWE aga :ROFLMAO:</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Styles Clash, post: 48917, member: 102"] Yoruma başlamadan önce nacizane bir önerim olacak. Şu segmentlerde paragrafları bölmek okuyucu açısından daha faydalı olabilir. Örneğin ringde birisi promo keserken yeni birisi gelirse veya segmentin en vurucu anını ikinci veya üçüncü paragrafa taşırsak daha güzel olacaktır. Elias güzel bir açılış sunmuş ama Street Profits'in bölmesi patlattı. Maçta ise Elias'ın tavırları komik geldi. Her şirket takım divizyonuna ciddi manada önem gösteriyor bu güzel. Çünkü takım mevzularından güzel hikayeler çıkıyor. Dava Yoldaşları'nın "Ulan İngiliz uşakları" diye girizgahta bulunmasına koptum :D Arada Disney+'da laf atmalarını bekliyoruz :D Cody-Gunther feudunu çok beğeniyorum. Bir nevi Hogan-Andre tandemi gibi. Aralarında geçecek maçta Cody'den Gunther'a body slam yapmasını isterim. Uhaa Nation denilince aklıma [USER=63]@KALKTI!!!![/USER] geliyor bfjkbgkj Hawkins-Nation mevzusu ise saracak gibi duruyor. Buradan bir takım hikayesi çıkarsa hoş olur. Pearce'in otorite karizması halis mi ya ee bu adam en çok NWA kemerini almış kişi sonuçta [USER=24]@Nature Boy[/USER] sever. John Cena vs The Miz ise güzel nostalji yaşattı. Yalnız sen buna WCW demişsin ama bu dümdüz WWE aga :ROFLMAO: [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Be a Booker
PG Be a Booker Evreni
(Arşiv) BAB Evreni: Bölge Savaşları
West Coast Wrestling
Menü