Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Be a Booker
PG Be a Booker Evreni
(Arşiv) BAB Evreni: Bölge Savaşları
West Coast Wrestling
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Broken Dreams" data-source="post: 27964" data-attributes="member: 79"><p>Hocam çok fantezi bir backstory yok bence artı bu da gerçekçilik açısından, roster yorumuna da gelecek olursam upper midcarder'dan-main event potasına atabileceğin 6-7 isim var. E büyük yıldız olarak da Cena-Cody var zaten o yüzden elin rahat diye düşünüyorum baya. Tanıdığım güreşçileri içerdiği için de roster, okuması benim açımdan daha rahat olur diye düşünüyorum. Ben de loş temada kullandığım için siyah çok okunmuyor onu belirteyim, gerçi ilk paragraftan sonra düzeltmişsin. Açılış klasik olmuş, Austin'i göstermek en başından iyi bir hamle bence. Bracket'e gelirsek, bracketin üst tarafında bir sürpriz beklemiyorum eğer saldırı gibi şeyler olmazsa. Cody çıkar oradan ama alt tarafta LA Knight'in aldığı popu falan düşününce alttan bir sürpriz çıkmaz mı demiyor değilim. LA Knight, oradan finali görebilir bence bu şekilde yazılacaksa. Murat Bosporus bile alınmış abi yaaaa, diyerek mağlubiyetin yanından dolanalım şöyle. Bu segment epey garip ama çok da komik olmuş. Komik olma sebebi ise sadece güreşçilerden dolayı, Amerikalı yapsa beğenirler a.. Valla bence fena bir ekip olmamış, renk katmış şova daha da katacaklar muhtemelen. Şirketin ayrılabileceği bir nokta oluşmuş yani burada diğer şirketlerden, böyle hamleler görmek güzel zaten maçı da kazanmış ekip tebrik ediyoruz. Main eventte de sürpriz olmamış, Cody vurup geçmiş. Bence başlangıç için ideal bir ilk şov olmuş, net galibiyetler, güzel segmentler her şey var. Eline sağlık.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Broken Dreams, post: 27964, member: 79"] Hocam çok fantezi bir backstory yok bence artı bu da gerçekçilik açısından, roster yorumuna da gelecek olursam upper midcarder'dan-main event potasına atabileceğin 6-7 isim var. E büyük yıldız olarak da Cena-Cody var zaten o yüzden elin rahat diye düşünüyorum baya. Tanıdığım güreşçileri içerdiği için de roster, okuması benim açımdan daha rahat olur diye düşünüyorum. Ben de loş temada kullandığım için siyah çok okunmuyor onu belirteyim, gerçi ilk paragraftan sonra düzeltmişsin. Açılış klasik olmuş, Austin'i göstermek en başından iyi bir hamle bence. Bracket'e gelirsek, bracketin üst tarafında bir sürpriz beklemiyorum eğer saldırı gibi şeyler olmazsa. Cody çıkar oradan ama alt tarafta LA Knight'in aldığı popu falan düşününce alttan bir sürpriz çıkmaz mı demiyor değilim. LA Knight, oradan finali görebilir bence bu şekilde yazılacaksa. Murat Bosporus bile alınmış abi yaaaa, diyerek mağlubiyetin yanından dolanalım şöyle. Bu segment epey garip ama çok da komik olmuş. Komik olma sebebi ise sadece güreşçilerden dolayı, Amerikalı yapsa beğenirler a.. Valla bence fena bir ekip olmamış, renk katmış şova daha da katacaklar muhtemelen. Şirketin ayrılabileceği bir nokta oluşmuş yani burada diğer şirketlerden, böyle hamleler görmek güzel zaten maçı da kazanmış ekip tebrik ediyoruz. Main eventte de sürpriz olmamış, Cody vurup geçmiş. Bence başlangıç için ideal bir ilk şov olmuş, net galibiyetler, güzel segmentler her şey var. Eline sağlık. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Be a Booker
PG Be a Booker Evreni
(Arşiv) BAB Evreni: Bölge Savaşları
West Coast Wrestling
Menü