- Konular
- 94
- Beğeni sayısı
- 1,629
- PG Nakit
- 1,130
- RPG Karakteri
- Alberto El Patron
- Favori Güreşçi
- Mini Cane
The Rising, müzik duyulur duyulmaz arenada büyük oranda bir olumsuzluk hakim olsa da Seth Rollins bunu olması gerekenden daha olgun bir şekilde karşılıyor. Ringe girdiğinde yavaş yavaş azalan bu tepkinin tamamen dinmesini bekliyor ve oldukça sakin bir şekilde konuşmaya başlıyor.
Seth Rollins: Kaderimizi her zaman seçimlerimizin belirlediğine inanırız. Bunun sebebi… bilmiyorum. Belki kolaya kaçmak belki de içimizde her zaman yansıtamadığımız bir potansiyelin olduğuna kendimizi inandırmak. Veya asla olamayacak olduğumuz o adam olabileceğimize olan inancımızı öldürmemek. Ama size üzücü haberlerim var kardeşlerim, bu hayattaki seçimler… bize ait değil. Çünkü bunu ben seçmedim! Sıcak bir yaz gününde, PGW tarafından kapının önüne koyulduğumda… (oldukça duygulanıyor ve öksürerek boğazını temizliyor.) Karanlığın içindeydim. Asla kaçamayacağınız türden bir karanlık. Zifiri, korkunç bir karanlık. Ama… her zaman böyle başlar. Çünkü karanlık olmazsa, ışık olmaz. Ve o karanlıktan sonra, görüp görebileceğiniz en aydınlık ışığı gördüm. Bu ışığı ben seçmedim, bana bahşedildi. Bu ışık bana, sizlere rehberlik edebilmem için bahşedildi! Bu ışık bana, sizlere liderlik edebilmem için bahşedildi! Bu ışık bana, bu endüstride yeni bir düzen yaratmam için bahşedildi. Ve işte buradayım! Yeni düzeni dizayn edecek kişi yeni bir düzende. (ellerini iki yana açıp alkış bekliyor bir süre fakat gelmeyince devam ediyor.) New Order Wrestling ailesi! Ben, Seth Rollins, bugün burada olmaktan dolayı büyük bir heyecan ve aynı büyüklükte bir gurur duyuyorum. Ve sizlere, bugüne kadar kimsenin sunmadığı fırsatlar sunuyorum! Size içinizde olduğuna inandığınız o potansiyelinizi, dışarıya çıkarma şansı sunuyorum! Size asla olamayacağını sandığınız o adam olma şansını sunuyorum! Size daha büyük şeylerin bir parçası olma fırsatını sunuyorum! Bunun için yapmanız gereken tek şey, teslim olmak. Bana teslim olun. Çünkü ben, sizlerle birlikte daha büyük bir iyilik için yürüyeceğimiz o yolda rehberlik etmek üzere seçildim. Kurtarıcı olarak, mesih olarak seçildim!
Rollins bir kez daha olumlu tepkiler bekliyor fakat gelen çoğu olumsuz tepkinin ardından yaşadığı hayal kırıklığını görebiliyoruz. Fakat kendisi bunu hiç belli etmemek istercesine kaldığı yerden, aynı tempoda devam ediyor.
Seth Rollins: Bu sadece bir başlangıç kardeşlerim! New Order Wrestling, benim gibi bir liderin, benim gibi bir kurtarıcının eşliğinde, bu sektörde yeni bir düzen yaratacak! Ve dediğim gibi, bu düzen sadece benim değil, hepimizin el birliğiyle oluşturacağı bir düzen olacak. Ve bu düzende kimlerin olmayacağını biz seçeceğiz! Bu düzende, sizin satın aldığınız biletlerle hayatını kazanıp, sizin karşınıza çıkmak istemeyenler olmayacak! Bu düzende, sizin alkışladığınız fakat gün geldiğinde size sırtını dönmek için bir saniye bile düşünmeyen insanlar olmayacak! Bu düzende, sizi sadece zamanı geldiğinde kullanıp, işi bittiğinde bir kenara atan insanlar olmayacak! Bu düzende biz olacağız! Bana teslim olan herkes! Ve bu düzenin dışındaki herkes, mesihin kurbanı olacak. Çünkü kurbanlar olmazsa, düzen de olmaz. Kurbanlar olmazsa, devrim de olmaz. Ve mesihinizin ilk kurbanını, çok kısa bir süre içerisinde göreceksiniz! Arka alandaki tüm kardeşlerime sesleniyorum, siz kurban olmayın! Benimle birlikte yürüyün! Çünkü hep beraber, daha büyük bir iyilik için savaşacağız! Ve daha büyük bir iyiliğe ulaştığımızda… (kurduğu hayalleri yaşamış gibi oluyor bir an için.) NOW, kaybolmuş ruhların, şüphe içindeki kalplerin ve kendine bir rehber arayan insanların yeni yuvası olacak. Biz bu evrenin kurtarıcısı olacağız kardeşlerim!
Rollins ellerini iki yana açıp bir kez daha olumlu bir tepki bekliyor fakat bu sefer gelen olumsuz tepkiye alışmışçasına devam ediyor.
Seth Rollins: ‘For the Greater Good’ – Daha büyük iyilik için. Bu slogan, sadece bir ifadeyi temsil etmiyor. Bu sizlere verdiğim bir taahhüt. Bu sizlere kendinizi iyi hissetmeniz adına verdiğim bir taahhüt, bu sizlere potansiyelinize yaklaşmanız için verdiğim bir taahhüt, bu… sizlere bana güvenmeniz için verdiğim bir taahhüt. Ve eğer bana güvenirseniz, benim mesihliğimde arkamdan gelecek o şanlı gruptan olursanız işte o zaman hep beraber daha büyük bir iyiliği başarabiliriz. Ve bu çağrım, sadece sizlerle sınırlı değil... Bu çağrım sadece koltukta oturan sizlerle sınırlı değil, ekran başında beni izleyenlerle sınırlı değil, arka alanda kulaklarını dört açmış beni dinleyenlerle sınırlı değil. Bu çağrım, herkese! Bu çağrım en sapkın zihinlere, bu çağrım en korkunç insanlara, bu çağrım kalbi kötülere, bu çağrım… PGW’e. (oooo.) Evet kardeşlerim, bir çoğunuz beni tanıyorsunuz. Bazılarınızla ringde güreştim, bazılarınızla arka alanda lafladım. Eğer yeni dahil olduysanız da, güreşin kıyısından geçtiyseniz bile Seth Rollins adını illa bir kez işitmişsinizdir. Ve o ad, o isim sizlere sesleniyor dostlarım. Sizleri, New Order Wrestling ailesine katılmaya davet ediyorum! Beraber, bu düzenin altında, güçlü bir birlik oluşturacağız. Birbirimize sadık olacağız, birbirimize inanacağız. NOW sadece bir şirket değil, bir aile olacak. Ve bu aile, benim liderliğimde daha da güçlenecek!
Seyircilerden bu kısımda iyi destek topluyor Rollins, bunun gazıyla buradan devam etmeye karar veriyor.
Seth Rollins: Yolda karşılaşacağımız zorluklara birlikte göğüs gereceğiz. Çünkü yolculuk daima zorluklarla doludur, fakat aile böyle zamanda ortaya çıkar. Çıkmakta zorlandığınız son basamakta aldığınız destekte ortaya çıkar, aldığınız darbede sizi ayakta tuttuğunda ortaya çıkar, cesarete ihtiyaç duyduğunuzda ortaya çıkar. Ve NOW ailesi, her şey için şimdiden çok teşekkür ederim. Beraber daha büyük bir iyiliğin peşinden koşmaya hazır mısın?
Rollins mutlak negatifle başlayan desteği biraz biraz kendi tarafına çevirmenin gururuyla elleri iki yana açıyor ve insanların kararsızlığını keyifle izliyor. Daha sonrasında istediğini almışçasına ringden iniyor ve arka alanın yolunu tutuyor.