RPG DREAM OVER!

Kras Mazov

Tractatus
Konular
36
Beğeni sayısı
1,668
PG Nakit
250
RPG Karakteri
Velveteen Dream
Favori Güreşçi
Eddie Guerrero
velveteen-dream-looking.gif

Velveteen: Kenny Omega, bunu beklemiyordum. Gerçekten beklemiyordum. İkinci bir fırsat için çaba gösterdin, uğraştın ve insanların görmek istediği Kenny Omega'yı göstererek adil bir galibiyet aldın. Geçmişinin aksine sende hiç bir numaranın kalmadığını düşünüyordum. Demek ki yanılmışım. Yine de her ne kadar yanılmış olursam olayım yanlış yolda ilerlediğin kesin. Bana kaybettin. Önce Okada'nın Rainmaker'ıyla ondan sonra da profesyonel güreşteki en gerçek Rainmaker, "Purple Rainmaker" ile hakem üçe kadar saydı ve bitti. Ama sen yine mor ışıkların altında benimle raks etmek istiyorsun. Ben birisine takarsam onun sonu gelene kadar devam ederim ve ben seni serbest bırakmışken bir bumerang misali bana dönmeye çalışıyorsun. Eğer istediğin şey benden bir şeyler öğrenmekse, kararmış kariyerine yeni bir soluk getirmekse benden ders alabilirsin. Gerçek bir şampiyon nasıl olunur, insanlara tam kaybedecekmiş imajı verirken nasıl seyirci çekerek şampiyonluğumu korurum ve bu yolculuğu izlenebiilr kılarım onu öğrenmek istiyorsan karşımda değil, öğrencim olarak yanımda durabilirsin. Money In The Bank'te dersini almayan huzursuz bir öğrencim olarak One Night Stand'de beni öğretmenin olarak kabul edeceksin. Her ne olursa olsun yine de seni tebrik ediyorum. Kariyerin adına büyük bir iş başardın. İnsanlara en azından hayal kırıklığı olmadığına dair bir kıpırdanma gösterdin. Velveteen seni görüyor, verdiğin çabayı ve yaptığın işi takdir ediyor.

ag.jpg

Dream: THE DREAM İSE NEFRET EDİYOR! VELVETEEN HER ZAMAN BENDEN DAHA YÜCEYDİ; AMA BÜYÜK BİR KUSURU VARDI! İNSANLARI AŞAĞILASA BİLE HEPSİNİN ELİNDEN TUTMAYA ÇALIŞIRDI. Ben öyle değilim. Ben haksızlığa uğrayan tarafım. Ben parçalayan ve parçalananım. Ben kendi rızamla kendimi nehirden bırakıp sevdiklerimi korumak için kaybettiklerimin yanına gittiğimde böyle olacağını hiç düşünmedim. Velveteen'in bu kadar tek kalacağını, zayıflanacağını ve bana ihtiyacı olacağını düşünmedim. Nehirden kafamı çıkarttım ve büyük siyah bir adam gördüm. Velveteen'i haksızlığa uğratıyordu ve sevdiğini elinden almıştı. Yetişemedim.

Dream ağlamaklı bir hale bürünüyor.

hooo.jpg

Dream: Bu sefer bunun olmasına izin vermeyeceğim. Bu şampiyonluğu kazanmak için o beni bile feda etti. BENİ BİLE GERİDE BIRAKTI! AMA BEN ONU ASLA YARI YOLDA BIRAKMADIM! Ben her şeyi onun için kabul etmiştim. Şimdi Velveteen'in yardıma ihtiyacı var ve ben onu asla bırakmayacağım. Ya The Dream olarak devam edeceğiz ya da Velveteen Dream olarak. Ben gittiğimden beri insanlar bana yaşattıklarını Velveteen'e de yaşattı.

Dream ağlamaklı halinden, öfkeli bir hale geçiş yapıyor.

nam.jpg

Dream: Onu şirketten yok saydılar. Tıpkı beni de yok saydıkları gibi. Benim olmayışımı kutlamak için Velveteen'e ödül bile verdiler. Sonrasında onu da yok saydılar. Evet yeni haberler gelsin.
1. Şirket Val Venis ve Johnny Mayhem'e çok güveniyorlar. Wrestlemania Main Event'inde birbirlerini yalamayı düşünüyorlar.
2. Christopher Daniels şirketin bir numaralı demirbaşı. Will Ospreay'i yıkayıp parlattıktan sonra onun gitmesi Daniels'ın konumunu sağlamlaştırdı.
3. Şirketin en çok güvendiği iki olay Sex ve Meksikalılar. Peki o nerde?

The Dream bir sigara yakıyor. Sigarasından derin bir nefes çekerken şampiyonluğunu havaya kaldırıyor.

Dream: VELVETEEN DREAM NERDE? BELKİ DE AYIN 18'İNDE NOW'DA OLABİLİR! Bize en azından orada daha fazla değer ve itimas gösterilir. Velveteen hiç bir yerde yok. Velveteen'i karşınıza alırsanız, beni de karşınıza alırsınız. Kenny Omega bir tehdit unsuru ve o tehditi elimine etmek de benim işim. Velveteen bunu yapamazdı. Onu kabul eder ve ona yardımcı olurdu. İşte Velveteen bu yüzden senelerce benim içimde hapsoldu. Bu sefer ortada bir hapsolma da yok. Velveteen beni geri çağırdı ve ben de geldim. Money In The Bank'te Velveteen seni yenmişti. One Night Stand'de de THE DREAM SENİ ÖLDÜRECEK!

DREAM OVER!

Son düzenleme:
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: