RPG wirst du meinen Zorn auf dich ziehen Uce

Konular
992
Beğeni sayısı
1,438
PG Nakit
2,230
Favori Güreşçi
Shawn Michaels

Entrance%2B1.gif

Sacred arenada yankılanıyor ve Ludwig Kaiser menajeri Alexander Wolfe ile girişte beliriyor. Bu akşam gerçekleşen PAYBACK şovunda PURE Şampiyonluğu için adaylık maçını kazanan Ludwig Kaiser ve Wolfe ringe emin adımlarla yürüyor ve Ludwig bir mikrofon alıp konuşmaya başlıyor.

Promo.gif

Ludwig Kaiser: Bildiğiniz gibi bu gece Bron Breakker ve Jinder Mahal'i yenerek PURE Şampiyonluğu'na aday oldum. Oh adamım, bu anı günlerdir bekliyordum ve sonunda buradayım. Bu maçı benim kazanacağımı herkes biliyordu çünkü Jey Uso'yu tahtından edecek tek kişi benim! Seninle ilgili bir gerçeği öğrendim Jey. Sen sadece bir şampiyon değilsin, aynı zamanda bir sınavsın. Benim gibi bir rakiple karşı karşıyasın ve biliyorum ki bu sınavda yalnızca en iyisinin kazanacağına inanıyorsun. Ama unutma, Jey, benim hikayemde sadece bir son yok. Senin hikayende de bir son olacak ve o son, benim zaferim olacak. Sen tıpkı ailen gibi yüz karasısın Jey. Sen kemeri değil, kemer seni taşıyor. Bu şampiyonluğu asla hak etmiyorsun kumpel. Babana senin gibi bir evlada sahip olduğu için çok üzülüyorum. Söylesene ikizin nerede Jey? Kendi menfaatin için yoksa onu sattın mı? Babam bana her zaman kardeşlerime ihtiyacım olacağını söylerdi. Peki senin baban sana ne öğretti seni zavallı? PURE Şampiyonluğu için çıkacağımız maçta kemeri senden söküp alacağım ve sen köşende ağlarken ben şampiyonluğumu yukarı kaldırıp babamı bir kez daha gururlandıra-

Ludwig tam sözünü bitirecekken bir müzik duyuluyor.

@The MANIAC

The MANIAC

THE SPECIAL ONE
Konular
619
Beğeni sayısı
1,224
PG Nakit
1,935
RPG Karakteri
''Main Event'' Jey Uso
Favori Güreşçi
Bobby Lashley
1

Bu müzik PURE Şampiyonu Jey Uso'nun müziği. Jey Uso elinde mikrofon var ve ringe doğru ilerliyor.

1707519180798.png

Jey Uso: Ne konuştun be Ludwig, diğer zevatlar gibi hemen ailemden beni vurmaya çalışmışsın. Kaiser, aile hakkında konuşmak mı istiyorsun? Oraya gitmek mi istiyorsun? Sana bir şey söyleyeyim, Uce. Ailem sadece senin yararlanabileceğin bir şey değil. Bunların hepsini birlikte yaşadık kan, ter ve gözyaşları... Peki senin bunları konuşacak kadar cesaretin var mı? Sadakat ve kardeşlik hakkında hiçbir şey bilmiyorsun. Benim dünyama adım atmak, soyumdan bahsetmek mi istiyorsun? O halde, sonuçlarla yüzleşmeye hazır ol. Çünkü bir Uso'ya bulaşırsan, tüm ailemize bulaşırsın. Ancak şanslısın çünkü artık burada değiller. O halde Ludwig Kaiser, arkanı kollasan iyi olur. Çünkü senin için geliyorum ve işim bittiğinde, Uso ailesinin adını hiç ağzına almamış olmayı dileyeceksin. Kaiser, benim dünyama gelip aileme saygısızlık edebileceğini mi sandın? Hayır, Uce, bu iş böyle yürümüyor. Benim ailem, benim kanım, bu kutsaldır. Sen bu çizgiyi aştın ve şimdi de yapacaklarıma katlanmak zorundasın.

Bu söylemler karşısında Ludwig gülümsüyor...

1707519879382.png

Jey Uso: Ama bakın, bunun hakkında sadece konuşmayacağım. Hayır, size Uso ile uğraştığınızda ne olacağını göstereceğim. Size neden dünyanın en gaddar güreşçisi olduğumu göstereceğim. O halde Ludwig, botlarının bağlarını çok sıkı bağlasan iyi olur, çünkü benimle o ringe adım attığında benim sana karşı merhametim olmayacak. Savaşı doğrudan sana getireceğim ve ben sen merhamet için yalvarıncaya kadar durmayacağım. Ha bide ayrıca seni ve o babanı ayrı s*keyim...

Bu laf karşısında Ludwig Jey'e saldırıyor ve ikil arasında sert bir kavga yaşanıyor. Mr. O'neil güvenlikleri ringe çağırıyor ve ikili zor bela ayrılıyor.

TELEMMGLPICT000353173639_16973812856470_trans_NvBQzQNjv4BqI3FCE1f7boN3_RkHZJyAafmJDQle8zhAnRj3nA8oxTY.jpeg

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: