NOW RPG: Dişe Diş, Kana Kan, İntikam!


Johnny Sack

CM P*nk S*veni
Katılım
2 Tem 2023
Konular
1,806
Mesajlar
7,777
Beğeni sayısı
1,576
PG Nakit
390
RPG Karakteri
Goldberg
Favori Güreşçi
Mark Henry
Payback #13’te yaşanan olaylardan sonra uzun süre ortalıkta görülmeyen ve tek bir açıklama yapmayan Goldberg yeni aldığı karardan sonra ilk kez kamera karşısında.

images


Goldberg: Herkese aylar sonra yeniden merhaba. Yaşanan her şeyden sonra uzun bir dinlenme, düşünme zamanına ihtiyacım vardı. Hak etmediğim şeylere maruz kaldım, susturuldum, engellendim ama artık bu kadar suskunluk yeter. Şu an konuşma vakti.

Goldberg: Prestige Grand Wrestling benim yeniden kendimi göstermemi sağlayan, beni tekrar hayata döndüren yer oldu doğrudur ama insanlar bir şeyi unuttu. PGW’i sektörde bir numara yapan da ben ve benim gibi güreşçilerdi. İnsan gibi çalıştık, insan gibi savaştık. Peki karşılığında ne aldık? Hiçbir şey. Bir tane adam geldi, adam dedim diye rahatsız olacak da adını anmak istemiyorum, kendi kafasına göre hepimizi gütmeye çalıştı, başaramayınca da bizi sindirmeyi denedi. Amacı sadece kendi egosunu tatmin etmek olan bir cahil, egomanyaktan emir almak istemedim, diğerleri gibi onun maşası olmadım, onun maskotu olmayı reddettim, en iyi bildiğim işi yapmak istedim. Sadece güreşmek istedim. O ise beni rezil etmeyi denedi, bir kancık gibi kahpece üstüme köpeklerini saldı. Ama beni yıkamadı. Ben emir almam, ben güdülmem, ben köpeklik yapmam. Ben Bill Goldberg’im ve asla yıkılmam!

1707511357277.png

Goldberg: Benden sonra da onlarca güreşçi çekti gitti oradan. Kimseyi yönetemedi, elinde kala kala birkaç çer çöp kaldı. Bir avuç korkağa patronculuk yaparak kendini tatmin eden adam uyuyor ve farkında değil. Gemi su alıyor. PGW gittikçe çöküyor ve yanındaki soytarılar sesini bile çıkaramıyor. Yaptığı hiçbir işte bir baltaya sap olamayan bu adam bir potansiyeli mahvetti. Buna dur demeyi kendine görev edinenlerin yanında olmayı uygun gördüm. Sevdiğim iş çökmesin, profesyonel güreş hala ayakta durabilsin diye Triple H’in davetini kabul ettim.

Goldberg: NOW’a gelmeyi kabul etmemin birçok nedeni var. Birincisi, hala performansım yerinde, gücümün zirvesindeyim ve hala yapabiliyorken güreşmek istiyorum. İkincisi, sevdiğim işin bir deli yüzünden yok olmasını istemiyorum, bu işi seven benim gibi kişilere destek olmayı istiyorum. Üçüncüsü, kazanmak istiyorum. İlk aldığım kemerden son aldığım kemere kadar her zaman kazanmak istedim. Ringde olduğum her an aklımda olan tek şey her zaman kazanmaktı. Ne şöhret, ne para ne de başka bir şey. Ben kazanmak için doğdum. Ve NOW’da kariyerimi taçlandırmak istiyorum, kazanılabilecek ne varsa hepsini kazanmak istiyorum. Ve en önemlisi, Prestige Grand Wrestling’i yenmek istiyorum, intikam istiyorum, kanıma karşılık onlardan KAN İSTİYORUM!

1707511055702.png

Goldberg: Ben Bill Goldberg. Yeni düzenin bir parçası olmak için ben de NOW’dayım.​
 
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: