*(Siyah beyaz bir görüntüyle başlar. Adam Copeland, sert bir ifadeyle kameralara bakar. Arkasında, New York City'nin silueti belirir. Dramatik müzik eşliğinde konuşmaya başlar.)*
Adam Copeland: "New York City... Bu, sadece bir şehir değil, bir savaş alanıdır. Burada herkes hayalini yaşamak için yarışır, ama sadece en güçlüler, en azimliler hayallerini gerçeğe dönüştürebilir."
*(Görüntü renklenir ve Adam Copeland'ın yüzü, kararlılık dolu bir ifadeyle belirir.)*
Adam Copeland: "Ben Adam Copeland. Ve NOW TAKEOVER: New York City, benim için sadece bir şov değil, bir fırsatın ta kendisidir. Bu şehirde, bu arenada, kaderimle yüzleşeceğim. Kimse benim yolumu engelleyemez. Kimse benim azmimi durduramaz. Çünkü ben, sadece bir efsane değil, aynı zamanda geleceğin yıldızıyım."
*(Adam Copeland, kararlı bir bakışla kameraya doğru adım atar.)*
Adam Copeland: "18 Şubat'ta, New York City'nin kalbinde, herkes görecek. Adam Copeland, NOW'un yeni yıldızı olarak parlayacak. Ve bu şehrin her köşesine, her sokağına, adım attığımı herkes hissedecek. Benim zamanım şimdi. NOW'un en büyük yıldızı olmamın zamanı geldi."
*(Görüntü siyahlaşır ve "NOW TAKEOVER: New York City" yazısıyla son bulur.)*