**Christian Cage:** "Arkadaşlar, bugün burada bir duyuru yapmak için bir araya geldik. Son zamanlarda PGW sahnesinde büyük bir değişim yaşandı ve bu değişimin parçası olmaktan gurur duyuyorum. Jade ile işbirliği yapmak benim için büyük bir onur."
**Jade Cargill:** "Kesinlikle, Christian. PGW, değişim ve yenilik için bir platform ve biz bu platformu en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz. Ben de Christian gibi bu sahnenin bir parçası olmaktan dolayı son derece heyecanlıyım."
**Christian Cage:** "Bizim için önemli olan şey, sadece kendi başarılarımız değil, aynı zamanda PGW evrenine katkıda bulunmaktır. Bu platformda daha fazla rekabet, daha fazla eğlence ve daha fazla unutulmaz an için buradayız."
**Jade Cargill:** "Doğru, Christian. Biz birlikte, gücümüzü birleştirerek, PGW evreninde iz bırakmak için buradayız. Ve işte bu yolculuk, bugün başlıyor."
**Christian Cage:** "Hazır olun, çünkü Christian Cage ve Jade Cargill, PGW sahnesinde yeni bir çağın başlangıcını temsil ediyor. Biz buradayız ve bu sahnenin dengesini değiştireceğiz!"