Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Serbest Kürsü
AMA BİRİSİ BANA DEMİŞTİ Kİ MERAL AKŞENER AKP İLE..
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="JonMoxley" data-source="post: 172222" data-attributes="member: 47"><p>Burada IYIP'ı savunduğum yok, yanlış anlaşılmasın. 28 Mayıs öncesinde altılı masada Cumhurbaşkanı adayı belirlenirken Meral Aksener halk Kılıçdaroğlu'nu istemiyor diyip masaya rest çekince Twitter'da ki solcu muhalif tayfa sağcının duruşu olmaz fiyatı olur diye makara yapiyorlardi. Kürt milliyetçisi, bölücü, özerklik isteyen ve komünist/sosyalist takılan arkadaşlar Selahattin Demirtaş'ın AKP ile uzlaşılabilir cümlelerine ne diyecekler acaba? Ben bunlara takılıyorum. Kendilerinin bir duruşa sahip olduklarını zannedip Türkiye Sağı gibi olmadıklarını iddia ediyorlar. MHP'den ayrılmış olmasına rağmen her ne kadar mecliste olamasa bile milliyetçi muhalifleri Zafer Partisi topluyor şu anda. Yerel seçimlerde ne olacak meçhul lakin iktidarın bu politikaları devam ettiği sürece Zafer Partisi gibi kimine göre radikal milliyetçi partilerin nüfusu ve nüfuzu artacak. Doğu'da BDP ile başlayan süreçte ayrılıkçı Kürtlere en büyük alanı açan da yine AKP iktidarıydı. MHP artık AKP'nin kuklası durumunda ve her duruma nasıl bir kulp buldularsa ikinci açılım süreci için de 'PKK'nın dağ kadrolarinda nüfus bakımından ağır hasar var, orada askere mermi sıkmamış genç insanlar var Türkiye'nin büyüyen ekonomisinde (!) iş gücüne ihtiyacimiz var onları kazanmalıyız vs.." diye bir şeyler uydururlar. Emin olduğum durum şu, AKP ikinci çözüm süreci için düğmeye basarsa sokaklar çok karışır.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="JonMoxley, post: 172222, member: 47"] Burada IYIP'ı savunduğum yok, yanlış anlaşılmasın. 28 Mayıs öncesinde altılı masada Cumhurbaşkanı adayı belirlenirken Meral Aksener halk Kılıçdaroğlu'nu istemiyor diyip masaya rest çekince Twitter'da ki solcu muhalif tayfa sağcının duruşu olmaz fiyatı olur diye makara yapiyorlardi. Kürt milliyetçisi, bölücü, özerklik isteyen ve komünist/sosyalist takılan arkadaşlar Selahattin Demirtaş'ın AKP ile uzlaşılabilir cümlelerine ne diyecekler acaba? Ben bunlara takılıyorum. Kendilerinin bir duruşa sahip olduklarını zannedip Türkiye Sağı gibi olmadıklarını iddia ediyorlar. MHP'den ayrılmış olmasına rağmen her ne kadar mecliste olamasa bile milliyetçi muhalifleri Zafer Partisi topluyor şu anda. Yerel seçimlerde ne olacak meçhul lakin iktidarın bu politikaları devam ettiği sürece Zafer Partisi gibi kimine göre radikal milliyetçi partilerin nüfusu ve nüfuzu artacak. Doğu'da BDP ile başlayan süreçte ayrılıkçı Kürtlere en büyük alanı açan da yine AKP iktidarıydı. MHP artık AKP'nin kuklası durumunda ve her duruma nasıl bir kulp buldularsa ikinci açılım süreci için de 'PKK'nın dağ kadrolarinda nüfus bakımından ağır hasar var, orada askere mermi sıkmamış genç insanlar var Türkiye'nin büyüyen ekonomisinde (!) iş gücüne ihtiyacimiz var onları kazanmalıyız vs.." diye bir şeyler uydururlar. Emin olduğum durum şu, AKP ikinci çözüm süreci için düğmeye basarsa sokaklar çok karışır. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Serbest Kürsü
AMA BİRİSİ BANA DEMİŞTİ Kİ MERAL AKŞENER AKP İLE..
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Forumlar
Neler yeni
Giriş yap
Kayıt ol
Ara
Anasayfa
Alt