Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Be a Booker
Global Wrestling Federation
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Beast Incarnate" data-source="post: 27722" data-attributes="member: 4"><p>Bu Low Ki'ye feci gıcık olduk ya, PPV'de main event galibiyeti çözdü şimdi de geldi Steen'i yendi falan ne alaka olmmmm? Lethal, Mox'u o kadar kolay yenebileceğine kendi bile inanmıyordur aga, Moose'un donuk ifadesi mizacından kaynaklıdır ama nedense bir işkillendim. Daha da yeni girmişti Ev'e... Aries'ın Strong'a gereksiz sövmeli ilan-ı aşk etmesine patladım puhahahaahaha, Shelley vs. Strong çok iyi eşleşme ama şampiyonlar title shota mana olmak için kirli oynayacaklardır. Senin Athena nefreti bookinge de yansımış, Leon baya salaktan roll-up ile wini çözmüş. Davey ve Eddie'nin dostane maçı güzel olmuş, ama Eddie'nin Davey'e karşı bir turn geçirip şu anki haliyle takılmasını isterdim, belki bir gün diyelim... Lethal maçtan çekmek istediği herifi yumuşak karnından vurup daha da sinirlendirmiş, eşek herif ya. Danielson'ın burnu şu LAX'ten bi kurtulamadı yav, artık planını kurup gerekeni yapması gerek.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Beast Incarnate, post: 27722, member: 4"] Bu Low Ki'ye feci gıcık olduk ya, PPV'de main event galibiyeti çözdü şimdi de geldi Steen'i yendi falan ne alaka olmmmm? Lethal, Mox'u o kadar kolay yenebileceğine kendi bile inanmıyordur aga, Moose'un donuk ifadesi mizacından kaynaklıdır ama nedense bir işkillendim. Daha da yeni girmişti Ev'e... Aries'ın Strong'a gereksiz sövmeli ilan-ı aşk etmesine patladım puhahahaahaha, Shelley vs. Strong çok iyi eşleşme ama şampiyonlar title shota mana olmak için kirli oynayacaklardır. Senin Athena nefreti bookinge de yansımış, Leon baya salaktan roll-up ile wini çözmüş. Davey ve Eddie'nin dostane maçı güzel olmuş, ama Eddie'nin Davey'e karşı bir turn geçirip şu anki haliyle takılmasını isterdim, belki bir gün diyelim... Lethal maçtan çekmek istediği herifi yumuşak karnından vurup daha da sinirlendirmiş, eşek herif ya. Danielson'ın burnu şu LAX'ten bi kurtulamadı yav, artık planını kurup gerekeni yapması gerek. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Be a Booker
Global Wrestling Federation
Menü
Giriş yap
Kayıt ol