Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Be a Booker
Global Wrestling Federation
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="pontiac bandit" data-source="post: 26857" data-attributes="member: 23"><p>baba roster acayip olmuş, bayağı isteyeceğim adamlar var elimde. steen'i merakla izliyoruz.. fish'i çok istiyordum, solo bir kariyer yapmak hayalim ona. belki takas döneminde diyelim..</p><p></p><p>direkt kemerle başlamak radikal ama müthiş bir tercih olmuş bence. bu kadar takım varken sen de turnuvaya mı gidersin demiştim muhteşem çözmüşsün işi turnuva her şirkette bayıyor biraz hep aynı şeyler olması. ilk şampiyonlara şaşırdım, onların olmasını hiç beklemezdim. bireysel de olabilirlerdi çünkü. mcmg isterdik ama bakalım nasıl bir serüven olacak. jay lethal bu dünyada en sevdiğim üç-beş güreş isminden birisi, yanında martini de varken tepelerde görmeyi isterim. moose vs. lee acayip ilgi çekici, moose yürüse gitse buradan keşke ama lee daha favori. MÜTHİŞ SEKANS MÜTHİŞ SEGMENT.. BU ÜÇLÜYÜ BERABER GÖRMEK.. ACAYİP KEYİF YAŞATTIN BANA ALLAH DA RAZI OLSUN. MUHTEŞEM OLMUŞ. bayanlara no comment. mox vs. gage.. oy oy bu nasıl maçlar baba ilk şovdan napmışsın sen, mox'un alması sevindirdi. yine bu üçlü yine müthiş iş.. steen muhteşem yansıtmışsın. main event isim olarak muhteşem ama lax beni fazla çekmiyor ne yalan söyleyeyim. neler yapacaklar bakalım. eline sağlık.</p><p></p><p>AĞABEY... BOBBY FISH SOLO KARİYER HAYAL KEŞKE BENDE OLSA DEDİK ADAM 1.5 AY PATLAMIŞ YA.. FENA ÜZÜLDÜM.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="pontiac bandit, post: 26857, member: 23"] baba roster acayip olmuş, bayağı isteyeceğim adamlar var elimde. steen'i merakla izliyoruz.. fish'i çok istiyordum, solo bir kariyer yapmak hayalim ona. belki takas döneminde diyelim.. direkt kemerle başlamak radikal ama müthiş bir tercih olmuş bence. bu kadar takım varken sen de turnuvaya mı gidersin demiştim muhteşem çözmüşsün işi turnuva her şirkette bayıyor biraz hep aynı şeyler olması. ilk şampiyonlara şaşırdım, onların olmasını hiç beklemezdim. bireysel de olabilirlerdi çünkü. mcmg isterdik ama bakalım nasıl bir serüven olacak. jay lethal bu dünyada en sevdiğim üç-beş güreş isminden birisi, yanında martini de varken tepelerde görmeyi isterim. moose vs. lee acayip ilgi çekici, moose yürüse gitse buradan keşke ama lee daha favori. MÜTHİŞ SEKANS MÜTHİŞ SEGMENT.. BU ÜÇLÜYÜ BERABER GÖRMEK.. ACAYİP KEYİF YAŞATTIN BANA ALLAH DA RAZI OLSUN. MUHTEŞEM OLMUŞ. bayanlara no comment. mox vs. gage.. oy oy bu nasıl maçlar baba ilk şovdan napmışsın sen, mox'un alması sevindirdi. yine bu üçlü yine müthiş iş.. steen muhteşem yansıtmışsın. main event isim olarak muhteşem ama lax beni fazla çekmiyor ne yalan söyleyeyim. neler yapacaklar bakalım. eline sağlık. AĞABEY... BOBBY FISH SOLO KARİYER HAYAL KEŞKE BENDE OLSA DEDİK ADAM 1.5 AY PATLAMIŞ YA.. FENA ÜZÜLDÜM. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Be a Booker
Global Wrestling Federation
Menü
Giriş yap
Kayıt ol