Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Be a Booker
PG Be a Booker Evreni
(Arşiv) BAB Evreni: Bölge Savaşları
Championship Wrestling from Mid-South
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Broken Dreams" data-source="post: 27941" data-attributes="member: 79"><p>Backstory epey açıklayıcı, kafada çok fazla soru işareti bırakmıyor. Bazı konuların detaya girilmesi de çok hoşuma gitti, televizyon kanallarının açıklanması falan. Onun dışında rostera gelirsem, rosterin tavanı da tabanı da birbirinden çok uzakta gibi. Tamamen bookinge bağlı yani. Bakınca direk bir yıldız gözükmüyor çok fazla ama yıldız olabilecek de en az 8-9 isim var bookinge göre. O yüzden bence çok riskli bir roster, umarım kafandakileri yansıtabilirsin şovlara okuması çok keyifli olacak gibi karakter gelişimleriyle beraber. İlk şova gelirsek, kazanan ismi pek tanımıyorum ama Austin Theory'in kazanmasından iyidir. Başlardaki güreşçi kutucukları da gayet tatlı olmuş, güzel bir etki bırakıyor okurken. İkinci maça geçersek, Sal The Pal & No Chin Jimmy ekibi gelene geçene yatmak üzere kurgulanmış gibi, ilk yatışlarını da Flying Bulls'a yapmışlar. Brian Pillman Jr.'i seviyorum ben, önemli yerlere gelir umarım şirkette keşke bitirişi de Buchanan değil de o yapsaymış diyorum sadece. Maçın sonunda FTR kudurtmasını yapmış gitmiş, şirketin muhtemel bir numaralı takımı olacakları için bu ikili ilk şovdan güzel bir yola girilmiş. Great-O-Khan'ın kimliği ne zaman açıklanır sabırsızlıkla onu bekliyorum. Mağlubiyetle sonuçlanmasına rağmen hypeını arttırmış. Fred Rosser kısmına gelirsek bahsettiğim konu başında buydu, böyle booklanırsa potansiyelinin de üstüne çıkabilecek isimler var rosterda. Ben Fred Rosser'ı almam bile bu kategoriye ama güzel bir etki bırakmış şovda, her segment/maç arasında da spikerlerin yorumunu vermek güzel aklına gelmiş tebrik ediyorum o konudan dolayı da. Main Event'te şirketin en göze çarpan ismi Joe dominant bir galibiyet almış, muhtemelen şirketin en büyük yüzü olacak ama karşısına çıkartılabilecek isimler var rosterda. Gelecek şovları merak ediyorum sabırsızlıkla, eline sağlık.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Broken Dreams, post: 27941, member: 79"] Backstory epey açıklayıcı, kafada çok fazla soru işareti bırakmıyor. Bazı konuların detaya girilmesi de çok hoşuma gitti, televizyon kanallarının açıklanması falan. Onun dışında rostera gelirsem, rosterin tavanı da tabanı da birbirinden çok uzakta gibi. Tamamen bookinge bağlı yani. Bakınca direk bir yıldız gözükmüyor çok fazla ama yıldız olabilecek de en az 8-9 isim var bookinge göre. O yüzden bence çok riskli bir roster, umarım kafandakileri yansıtabilirsin şovlara okuması çok keyifli olacak gibi karakter gelişimleriyle beraber. İlk şova gelirsek, kazanan ismi pek tanımıyorum ama Austin Theory'in kazanmasından iyidir. Başlardaki güreşçi kutucukları da gayet tatlı olmuş, güzel bir etki bırakıyor okurken. İkinci maça geçersek, Sal The Pal & No Chin Jimmy ekibi gelene geçene yatmak üzere kurgulanmış gibi, ilk yatışlarını da Flying Bulls'a yapmışlar. Brian Pillman Jr.'i seviyorum ben, önemli yerlere gelir umarım şirkette keşke bitirişi de Buchanan değil de o yapsaymış diyorum sadece. Maçın sonunda FTR kudurtmasını yapmış gitmiş, şirketin muhtemel bir numaralı takımı olacakları için bu ikili ilk şovdan güzel bir yola girilmiş. Great-O-Khan'ın kimliği ne zaman açıklanır sabırsızlıkla onu bekliyorum. Mağlubiyetle sonuçlanmasına rağmen hypeını arttırmış. Fred Rosser kısmına gelirsek bahsettiğim konu başında buydu, böyle booklanırsa potansiyelinin de üstüne çıkabilecek isimler var rosterda. Ben Fred Rosser'ı almam bile bu kategoriye ama güzel bir etki bırakmış şovda, her segment/maç arasında da spikerlerin yorumunu vermek güzel aklına gelmiş tebrik ediyorum o konudan dolayı da. Main Event'te şirketin en göze çarpan ismi Joe dominant bir galibiyet almış, muhtemelen şirketin en büyük yüzü olacak ama karşısına çıkartılabilecek isimler var rosterda. Gelecek şovları merak ediyorum sabırsızlıkla, eline sağlık. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Be a Booker
PG Be a Booker Evreni
(Arşiv) BAB Evreni: Bölge Savaşları
Championship Wrestling from Mid-South
Menü