NOW RPG: Babadan İlk Salvolar


Akashi

the front man
Katılım
3 Tem 2023
Konular
632
Mesajlar
5,057
Beğeni sayısı
1,803
PG Nakit
825
RPG Karakteri
Roman Reigns
Favori Güreşçi
Malakai Black
based-sean-strickland-on-dicks-v0-MjU2ZjU4bnlvY2FjMaHpehtNwoMG1_PyNKD1neL11qxA3raNG748EKZNtoXl.png


Kameralarımız açıldığında Sean Strickland'ın evindeyiz. Strickland stüdyo haline getirdiği odasında konuşmaya başlıyor;

Sean Strickland : Selamlar baylar ve diğerleri. Karşınızda kız arkadaşınızın favori dövüşçüsü ve yeni NOW yıldızı Sean Strickland. Evet buradan resmi olarak duyurduğum üzere artık ben de bir NOW güreşçisiyim ya da seri katili her ne s*kim derseniz. Kağıt üzerinde bir güreşçi gözükebilirim fakat kendi stilimden asla şaşmayacağım. Bu demek oluyor ki yine suratları yumruklamaya ve para kazanmaya devam edeceğim. Fakat bu sefer gerçekten attığım dayağın hakkını alacağım, servetime servet katacağım bir yerdeyim. Bazı yağlı suratlı şişko domuzlar gibi dövüşçülerini köleleştiren biri ile çalışmıyorum. Üstelik burada rezil hakemler yalan kararlarla sonuç da belirleyemiyor. Herkesin kaderi kendi elinde. Bileğin ve belin ne kadar güçlüyse o kadar iyisin. Bildiğiniz gibi tarihin tek Güney Afrika'lı ibnesine bir kaç söylemim yüzünden rezil bir kararla kaybettim ve oradaki kemerimden oldum. Fakat bu Sean Strickland'ın umrunda mıdır? Tabii ki de hayır. Sean Strickland olduğu kişiden asla vazgeçmez ve bu onun cebini her zaman doldurur. Ben bir politikacı değilim sizi pislikler bir dövüşçüyüm. Suyun dalgasına göre hareket etmem dalgayı ben yaratırım. Gerekirse müslümanların inandığı Hz.Musa saçmalığı gibi denizi ortadan ikiye ayırırım. Dünyanın doğrusunu gösterirken bazı kaşar kılıbıkların hoşuna gitmemiş ki türlü algılarla beni yıkmaya çalıştılar. Dünya bu i*neler yüzünden çivisi çıkmış ve yumuşaklaşmış bir vaziyette. Ve bu insanlar her yerdeler. Dünyayı artık bir avuç i*ne ordusu kontrol ediyor ve ben bununla savaşıyorum. "Bakın bir erkekle rahatça öpüşen bir adam nasıl da homofobiğin hakkından geldi!" Ne hikaye ama değil mi? O herifin suratında patlattığım yumrukların sayısı becerdiğim kadınların sayısı kadar fazla fakat herif dirseğiyle açtığı kaşımdan faydalanıp beni yere indirdiği için şampiyon oluyor. O şişko herif de üzgün görünse de arka planda dünya i*neler derneğinden aldığı fonları sayarken g*tündeki beyaz kıllar diken diken oluyor. Atalarımız bir şekilde uyanıp savaştıkları, uğruna canlar kaybettikleri bu düzeni görse mezarlarına tekrar 630 senton ile atlarlardı. Ben ise onların savaşçı torunu olmaya devam edeceğim ve her zaman doğrunun arkasından yürüyeceğim. İnsanlara gerçek bir erkeğin nasıl yaşaması gerektiği ve neler yapması gerektiği hakkında seminerler vereceğim. Ve bunu NOW'da daha başarılı bir şekilde yapacağım çünkü burada maçtan sonra gelip yediği dayaktan sonra ağlayan bir adam size 1 dakikalık konuşma yapmanızı istemiyor. Bu mikrofon sizde olduğu sürece ve onu savunabildiğiniz sürece sonsuza kadar istediğiniz şekilde kullanabilirsiniz. Ben de yaşım el verdiğince bu mikrofona ve o ringe hükmetmeye devam edeceğim. Bu ne kadar bazı i*nelerin canını yaksa da...

Gelelim neyle karşılaşacağıma. Dersimi birazcık çalışmak için buradaki bazı isimlerin konuşmalarını dinledim ve rahatlıkla şunu söyleyebilirim ki hayatımın belki de en rahat parasını burada kazanacağım. Bu heriflerin hareketlerinden ve konuşmalarından zayıflık akıyor ve her çeşit zayıflıklar burada mevcut. Zaten bu sektörün efsane sayılan adamlarından biri benim orta siklette kemer kazandığım yerde yarı orta siklette tek maça çıkı ve g*tünü s*ktirip güreşine geri döndü. Bu demek oluyor ki benimle buranın kalite farkı oldukça fazla. Sikletleri ve görünüşleri fark etmeksizin bu adamları birer kum torbasına çevirebilirim. Kim beni durduracak peki? Kabilesini kaybetmiş çağ dışı bir varlık mı? Hey koca adam buradan sana sesleniyorum eğer onları bulmak istiyorsan öncelikle okuma yazmayı öğrenmen lazım çünkü yön tabelalarını okuyamadan onları bulamazsın. Dalga geçerler diye korkma öğrenmenin yaşı olmaz. Hem istersen tanıdığım ateşli öğretmenlerin numarasını da verebilirim. Gözüme çarpan 1-2 zenci de oldu ve onlara şunu söyleyeceğim. Baylar siz buradan servetler de elde etseniz o parayı mahalle aranızdaki düşük bel pantolon giyen zenci g*tlü kardeşlerinize saçma sapan bir zar oyununda kaybedeceksiniz çünkü hayatta keyif alabildiğiniz tek şey saçma sapan rap müzikler ve o zar oyunu. Ve ikisini de beceremiyorsunuz. Bu yüzden kendi ırkınızı sigara parasına silahlarınızla yok ediyorsunuz. Siz de ne kadar atletik olursanız olun kafanızın içindeki boş olduğu sürece bir s*kim başaramayıp yediğiniz tavuklarla mermi yumurtlayacaksınız. Dediğim gibi arkadaşlar bu heriflerden zayıflık akıyor ve size spoiler olsun, bu şirketin en tepesinde ben ne kadar istersem o kadar süre boyunca ben olacağım. Bilmiyorum belki de kendime uygun bir rekabet bulamayacağım için çabuk sıkılabilirim fakat bu kadar kolay parayı da başka yerde elde edeceğimi sanmıyorum. Her neyse bunu düşünmek istemiyorum çünkü ben anı yaşamayı çok seven bir adamım. Bu yüzden en bilinen silahım anlık kontra yumruklarımdır. Zamanın neleri göstereceğini de az çok biliyorum fakat uzun vadede ne karar vereceğimden emin değilim. Eğer canım erken emekli olmak isterse de bir dövüş salonu açıp kendim gibi zihin ve beden olarak güçlü gençler yetiştireceğim. Ve Strickland öğrencileri buraya hükmetmeye devam edecek. Evet bu senaryo size tanıdık gelmiş olabilir başka bir yerden fakat onlar dağdaki hayvanlarının yaşamı kadar var, ben ve soyum ise ebediyiz. 3 ay salonda eğitim verdiğim bir 15 yaşındaki çocuk bile buradaki fularla gezen bir nonni herifi rahatlıkla dövebilir zaten.

Her neyse dostlar söyleyeceklerim bu kadardı. Aksiyonlarım da en kısa zamanda sizlerle olacak. Gözünüzü bile kırpmayın çünkü kırpana kadar rakiplerimin işini bitirmiş olurum.

Sağlıcakla,

babacığınız Sean Strickland.
 
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: