RAW'ın Main Eventi, Arka Alanda Gerginlik Yaratmış

Johnny Sack

CM P*nk S*veni
Konular
1,806
Beğeni sayısı
1,587
PG Nakit
390
RPG Karakteri
Goldberg
Favori Güreşçi
Mark Henry
PWInsider.com'un birden fazla kaynaktan doğruladığı üzere, RAW'ın ardından kuliste The Judgment Day vs. Kevin Owens & Sami Zayn & Seth Rollins maçının üyeleri arasında bir tartışma yaşandı. Sorunun büyük kısmının maçın gidişatıyla ilgili olduğu, çünkü başlangıçta planlandığı gibi gitmeyen ve "hantal" olan bazı noktalar olduğu söylendi. İki kaynağın belirttiğine göre sorunun sebebi maçın bazı unsurlarının "son saniyede" değiştirilmesi. Bir kaynak ise suçu "interneti çıldırtmamak" için adını vermek istemediği bir güreşçiye yükledi.

Herkesin kulise dönmesinin ardından, maçın gidişatına ilişkin hayal kırıklığından kaynaklanan bir tartışmanın başladığı ancak hiçbir zaman fiziksel bir olaya dönüşme tehlikesinin olmadığı söylendi. Sonunda olay yatıştı ama bize söylenenlere göre olaya karışan pek çok kişi bu durumdan memnun değildi.

Üstteki haberin ardından PWInsider.com ile temasa geçen bir WWE kaynağı, bunun sadece main event planlarında yapılan son dakika değişiklikleriyle daha da kötüleşen bir "fikir ayrılığı" olduğunu belirtti. Aynı kaynak, neredeyse entrance'lar gerçekleşirken, planların revize edildiği ve ringde işler yolunda gitmeyince sorunların daha da kötüleştiğini belirtti. Değişikliklerin domino etkisi yaratarak ring içinde işlerin kusursuz olmamasına yol açmış olabileceğini düşünüyorlar. Konuşulan kaynak, tartışmanın önemini kesinlikle küçümsüyor ve bu sorunun uzamayacağına inandıklarını belirtmiş.

20230710_RAW_main--380394eb244901bd5819c8bab376478f.jpg

Kaynak

Pink Floyd

biggest icon in wrestling
Konular
7
Beğeni sayısı
118
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
The Rock
Aşırı sonuç odaklı izlediğim için hiç dikkat etmedim maçın gidişatına. Judgment Day üyeleri ilişkilerini tazeledi, güven oyu alındı maç da kazanıldı. Ben böyle bakıyorum.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: