NOW RPG: Ya Dig?

Kras Mazov

Tractatus
Konular
36
Beğeni sayısı
1,660
PG Nakit
250
RPG Karakteri
Velveteen Dream
Favori Güreşçi
Eddie Guerrero
vincent-marseglia-horror-king.gif

ben sadece insanlara öğretmek istemiştim. gerçeği, hayatın göreceliğini, her şeyin ölçüsünün insan olduğunu... anlatmak istemiştim. sadece bunu istendik yollarla yapmıyorum. bir psikoloğun amacı da sizi gerçeklerle yüzleştirmek değil midir? onlar da size balon verip o balonlarla mutlu olmuyor musunuz?

vincent-marseglia-horror-king.gif

sizlerle kurduğu terapötik ilişkiye bakarak onun sizi gerçekten sevdiğini düşünüyorsunuz. vincent sizi seviyor, the righteous sizi seviyor. sadece elinizdeki balonları bırakın ve beni takip edin.

vincent-marseglia.gif

Vincent: MARX SİZE İNSANIN EN BÜYÜK KUSURUNUN KENDİSİNE YABANCILAŞMASI OLDUĞUNU SÖYLERDİ! Ama siz onu sadece komün bir çatışmayı anlatan ve komünizm demenin kendi karını paylaşman demek olduğunu zanneden bir birey olarak gördünüz. BAKUNİN İNSANI KURALSIZ BIRAKTIĞINDA ONUN İYİYE YÖNELECEĞİNE İNANAN BİR ANARŞİSTTİ! Tabi sizler kuralsızlığı arınma gecesi olarak düşünüp yakıp yıkmaya meyil ettiğiniz için günümüzde bu düşünceler sadece komik. Vincent benim adım ve ben bir seyyahım.

Vignette.gif
dutch-the-righteous.gif

Vincent: Dutch, London ise benim gezginlerim. Bilirsiniz ki seyyahlar ne kadar bilinirse o kadar körelirler ve kendilerine o kadar yabancılaştırlar. Popüler olan robotikleşir ve niş olanlar her zaman özlerini korur. Yo yo yo yo yo ben bir savaşçı değilim. Ben bir gezgin bir öğretmenim. Hayatı öğrenmenin defterlerden ve kalemlerden değil, tecrübeler ve insanlardan geçtiğine inananlardanım. Ben zırhımı giyip kimseye savaş açmam; ama insanlar yine de benden korkar neden biliyor musunuz?

vincent-marseglia.gif

Vincent: Çünkü palyaçolara derinden bakarsan onların ne kadar korkutucu olduğunu anlarsın. Sen beni neyle nitelendirirsen ben oyum; çünkü sana soracağım sorunun cevabını arıyorum. Lakin her şeyi bu kadar açık bir şekilde yaparsan süpriz bozulmaz mı? Gerçekten bizi karşında isteyecek kadar basit misin? Bütün numaraların eskide mi kaldı? Söylesene bana... "SENİN EN BÜYÜK KORKUN NE?" Çaresizliğin tümcelere vurulmuş haline bakacak olursak sanırım "TAKLİT EDİLMEK" Sakın sakın sakın... Biz sizi taklit etmiyoruz çünkü siz diye bir şey mevcudiyette bulunmamakta. Hayatım boyunca bir çok ölüyle karşılaştım hepsiyle konuştum; lakin senin kadar can çekişeni ilk defa görüyorum. Hizmetlerin onurlandırılacak, insanlar seni anacaklar onlarda hoş seda bıraktın diye ama senin sabırsızlığın ve kafanı her seferinde köstebek çukurundan dışarıya çıkıp bakman... zamanı geldiğinde herkes çekip gitmeli işte bu yüzden ben bir seyyahım ve bizler gezginiz. Çok fazla bağırıyorsun; ama ölülerle sadece ben konuşabiliyorum, kimse seni duyamıyor. SESİNİ DUYURAMIYORSUN!

vincent-marseglia.gif

Vincent: Seni sadece ben duyuyorum ve bana bir dans mı teklif ediyorsun evladım? Eğer bir ayıyı dansa kaldırırsan dansın ne zaman biteceğine ayı karar verir. Benimle sonsuzluğa doğru dans etmek istiyor musun? Gerçekten istediğini anladığım anda seni bulacağım. Şunu bil ki olay tek başına bir kıyafette, tek başına bir söylemde ve tek başına bir harekette değil. Parçalar bayım... Aynı bütünün parçalarının toplamı bir bütünden fazladır çünkü her parçanın köşesinde ayrı bir hikaye yatar. Gestalt bu günleri açıklamak için yok mu zaten? TEKRARDAN SÖYLE BANA EVLAT EN BÜYÜK KORKUN TAKLİT EDİLMEK Mİ? Bir aynada kendini görmekten o kadar mı çok korkuyorsun. Kaçındığın şey kendini görmekse seni aydınlatacağım, sana öğreteceğim evladım kendinin de iyi bir fani olduğunu aslında kimseden üstün olmadığını Vincent öğretmenin bizzat şahsına anlatacak. Bizler içeriz; ama ayyaş değiliz, bir yaratık gibi görünürüz; ama ucube değiliz. BİZLER KORKUNUN SON GERÇEK TEMSİLCİLERİYİZ! HA ha hA Ha HAAAAAAAAAAAAA! OoOoh $v€t €v#t g€l1y0r$unuz b1lİy0RUM g€Lİn j3akAl1m aMa $uNu dA B1l#€niZi 1$t1y0rUm k1 b1z h€EeP bUræDæyd1kK!!

Vincent: You dig what I'm sayin'

vincent-marseglia.gif

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: