RPG what do you guys want to talk about?


The Gold Standard

PG.com Kullanıcısı
Katılım
3 Tem 2023
Konular
10
Mesajlar
366
Beğeni sayısı
219
PG Nakit
100


Cody Rhodes yüzünde bir yandan mahcubiyet içeren bir yandan da yaramazlık yapmak üzere olan bir çocuğun tebessümünü andıran bir gülümseme ile girişte görünüyor. Şarkısına eşlik eden seyircilerde biraz azalma olsa da onun hikayesini bitireceğine inanan insanlar hala var. Onların eşlik etmesiyle birlikte şarkısının belirli bölümlerinde yaptığı rutin hareketleri yaparak ringe doğru yol alıyor. Suratındaki gülümsemeyi bir an bile bozmadan kameraya bakıyor.

image.png


Cody Rhodes: "Ne hakkında konuşmak istersiniz?"

Seyirciler Cody'nin bu sözün arkasından genelde heyecan verici şeyler söylediğini bildikleri için heyecanlandıklarını ifade eden bir ses çıkartıyorlar.

Cody Rhodes: "Aslında bu cümleyi kurduktan sonra söyleyeceğim şeylerin sizde yarattığım beklentiyi karşılayıp karşılamayacağından pek emin değilim, her seferinde de daha az emin hissediyorum ama deneyeceğim."

Cody Rhodes: "Buraya görkemli bir şekilde geri döndüm. Herkes mutlu, her şey güzel görünüyordu. O an bile hayatın asla doğrusal bir grafik şeklinde ilerlemediğinin bilincindeydim ve bazı noktalarda iniş-çıkışlar yaşayacağımı biliyordum. Money in the Bank'e giden yol hepimiz için eğlenceliydi, sonuçta çok büyük bir hayalin peşinden koşuyorduk. İstediğimiz anda, istediğimiz yerde kullanabileceğimiz bir şampiyonluk maçı hakkının peşindeydik. Grafiğin inişe geçtiği noktalardan birinin bu olması ise maçtaki bir kişi hariç hepimizin kaderiydi. Bunu uzun uzun değerlendirmeye gerek yok. Kaybettim. Belki de Wes Lee'ye toparlanmasını söylememeliydim. Tebrikler, Wes."

Cody dünyanın en heyecansız konuşmasını yaptığının farkında ve buna da gülümseyerek tepki veriyor.

Cody Rhodes: "Bu konuşmanın sizi sıkmaması için muhtemelen biraz haset içermesi gerekiyordu. Haklısınız, dünyanın en normal şeylerini söylerken insanların ilgisini çekmek pek olası değil. O zaman işleri biraz değiştirelim."

RESEM105236aew-dynamite.jpg


Cody Rhodes: "PGW şu anda bir yanını Latin çetelerinin, bir yanını terapi gören seks ve uyuşturucu bağımlılarının yürüttüğü bir şirket haline gelmiş durumda. Kendine dünya şampiyonu unvanını yakıştıran iki insan da başkalarının müdahaleleri olmadan maç kazanamayacak, güreş hayatlarını devam ettiremeyecek konumdalar. Peki ya diğer unvanlar? Birkaç saf adam MITB maçının adil geçeceğini, maskeli dallamaların maçı basacağını, O'Neil'ın bu konuda hiçbir şey yapamayacağını tahmin edemedi diye boşta kalan güreşçiler PURE ve TV unvanlarına el koydular."

Cody Rhodes: "Dişimi sıktım ve en iyi bildiğim şeyi yapmaya devam ettim. Çalıştım. Çok fazla çalıştım ve sonra ne oldu? Kendine bir kült yaratmaya çalışan ancak bugüne kadar topladığı üye sayısı 1'i, evet yazıyla 'bir'i geçmeyen bir şarlatanın kuklalarından birinin iplerden destek almayı akıl etmesi ve hakemin bunu görememesi yüzünden mağlup oldum. Charlie Dempsey, baban onurlu bir güreşçiydi ancak sanırım senin için onur ve şeref pek önemli şeyler değil. Kendini kinaye ile var eden bir palyaçonun oyuncağı olmaktansa bir gün karşıma bir erkek gibi çıkmanı ve hünerlerini dört köşenin arasında sergilemeni dilerim."

Cody Rhodes: "Suyu kuruyan güreş sektörüne can olmaya gelen şirket bu mu gerçekten?"

Cody Rhodes: "Bir devrime öncülük etmenin ne olduğunu, güreş sektörüne can vermeye çalışmanın ne demek olduğunu çok iyi biliyorum. SUPERSTARS şovunu içine düştüğü garabetten kurtarıp doğru ellere teslim ederken bunu fazlasıyla gösterdim. Bunu sadece birkaç haftada yaptım ve SUPERSTARS şovunun nasıl bir ilgi odağı haline geldiğini hepiniz gördünüz. Bir markayı yönetmek bu kadar zor değil. Mr. O'Neil, umarım beni iyi dinliyorsunuzdur."

Cody Rhodes: "Bir çete üyesi olmamak, bir bağımlılığa sahip olmamak ve bir hayal uğruna gece gündüz çalışmak bu şirketin başarı kriterlerine uymuyor. Bunun değişmesi gerekiyor. PGW bir değişime ihtiyaç duyuyor, profesyonel güreş bir değişime ihtiyaç duyuyor. Böyle düşünen tek kişi de ben değilim. Belki de böyle düşünen diğer insanlarla güçlerimi birleştirmeliyim, ne dersiniz?"

Seyircilerde bir şaşkınlık hakim oluyor. Cody'nin bahsettiği şeyin NOW'dan başka bir şey olma ihtimali yok ve PGW seyircisi bunu pek hoş karşılamadı gibi görünüyor.

1ebea6273a97235c-600x338.jpg


Cody Rhodes:
"Sanırım rahatsız oldunuz, değil mi?"

Cody Rhodes: "Buna çok sevindim."

Cody Rhodes: "Hala hikayemi bitirmemi isteyen, hikayemi yarım bırakmama tepki verecek insanlar olduğunu görmek bana çok ama çok iyi geldi."

Cody Rhodes: "Bir devrime öncülük etmenin ne demek olduğunu çok iyi bildiğimi az önce de söyledim. PGW bir devrime ihtiyaç duyuyorsa, profesyonel güreş bir devrime ihtiyaç duyuyorsa bu hikayenin yazarı ben olacağım. Hiçbir yere gitmiyorum ve hikayemi hep birlikte mutlu sonla bitireceğiz!"

Cody Rhodes: "Joe Gacy, benimle bir derdin varsa kinayeden ve hile yaptıracağın bir kukladan daha fazlasına ihtiyacın olacak."

Cody Rhodes mikrofonu bırakıyor ve seyircilerin desteği eşliğinde ringden ayrılıyor.​
 
Son düzenleme:
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: