NOW RPG: Bay ve Bayan


Katılım
2 Tem 2023
Konular
858
Mesajlar
6,514
Beğeni sayısı
1,261
PG Nakit
1,690
Konum
Compton
Favori Güreşçi
Jey Uso & Shawn Michaels
Kameralar açılınca karşımızda Montez Ford ve Bianca Belair'ı görüyoruz. Bir röportaj vermek için duruyorlar.

Muhabir:
Her zamanki gibi çok şık görünüyorsunuz Bay Ford ve Bayan Belair! New Order Wrestling ile geçtiğimiz günlerde bir sözleşme imzaladınız. Bu kararı nasıl aldınız?

Bianca-Belair-Montez-Ford-February-3.jpg


Montez Ford: New Order Wrestling, dövüş dünyasının benzersiz bir enerjiye sahip olduğunu düşündüğümüz bir yer oldu. Sayın Triple H ile bir görüşme gerçekleştirdik ve anlaşmaya vardık. Yönetim ekibi ve diğer sporcularla tanıştığımızda, buranın bizim için bir ev olduğunu hissettik. Dolayısıyla, bu heyecan verici serüvene katılmaya karar verdik.

Bianca Belair: Evet, kesinlikle! New Order Wrestling, kariyerimize yeni bir soluk getireceğimiz bir platform sunuyor. Bu taze şirketin vizyonu ve hedefleriyle uyum içinde olması, burada olmamıza karar vermemizi kolaylaştırdı.

Muhabir: Peki New Order Wrestling'deki kariyer hedefiniz nelerdir Bay Ford?


Montez Ford: Tabii ki NOW Dünya Şampiyonluğunu hedefliyorum. Ama tabii şirkette bunca büyük isim varken en zirveye ulaşmak biraz zor olacak ama en sonunda bunu başaracağıma güvenebilirsiniz.

Bianca Belair: Bunu başaracağına inanıyorum tatlım. Seni bu yolda yalnız bırakmayıp, her zaman destekçin olacağım.

Muhabir: Son olarak New Order Wrestling hayranlarına mesajınız nedir?


Bianca Belair: New Order Wrestling hayranlarına sesleniyorum: Biz buradayız ve sizi etkilemek, heyecanlandırmak için buradayız. Sizi her anlamda eğlendirmek ve sizi ayağa kaldırmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Bize inanın, çünkü sizinle birlikte bu yolda yürüyoruz.

Montez Ford: Evet, New Order Wrestling ailesi, sizinle birlikte olmak bize inanılmaz bir güç veriyor. Sizi asla hayal kırıklığına uğratmayacağız ve birlikte daha pek çok zafer kazanacağız. Sizi seviyoruz ve destekleriniz için her birinize teşekkür ediyoruz!


Muhabir: Biz de sizlere teşekkür ediyoruz Bay Ford ve Bayan Belair. Hoşça kalın!

Montez Ford ve Bianca Belair oradan ayrılıyor ve muhabir arkalarından bakarken kameralar kapanıyor.









 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: