PPV NXT Vengeance Day Spoiler | NXT Championship

Danke

🍓
Konular
21
Beğeni sayısı
360
PG Nakit
125
Favori Güreşçi
Tama Tonga
Arka alanda Lola Vice ve Roxanne Perez birbirine giriyor. Görevliler onları ayırıyor. Sıradaki maç ana kemer maçı. Trick Williams, Carmelo Hayes ve Ilja Dragunov üçlüsünün arasında yaşananları gördükten maça geçiyoruz. Trick ve Carmelo birlikte geliyor. Son olarak da şampiyon giriş yapıyor ve maç başlıyor.

Maçın neredeyse başlarında Trick'in dropkick'i yüzünden Ilja'nın burnu kanıyor. Şovun ilk maçında kanamaya başlayan Trick'in ağzı yine kanamaya başlıyor. TakeOver günlerini hatırlatan bir maç oluyor. Oldukça iyi ilerliyor. Carmelo bir ara Ilja'ya dalaşıyor. Carmelo'nun yumruğunundan kaçan Ilja Carmelo'yu Trick'e doğru itiyor ve Carmelo Trick'in bacağına vuruyor. Carmelo şaşkın.

Birkaç dakika sonra Carmelo hakem ile konuşurken Trick hakemi ve Carmelo'yu ringin dışına atıyor. Trick tuşa gidiyor fakat hakem saymıyor. Giovanni Vicci'ye benzeyen hakem saymaya geliyor fakat Ilja 2'de atıyor.

Trick bir köşedeyken Ilja da bir köşedeyken ikili birbirine uçuyor. Ilja'nın H-Bomb hareketi başarılı. Ilja tuşa gidiyor ve kemerini korumayı başarıyor. Carmelo üzgün, Trick yerde yatıyor. Güzel bir maça güzel bir son.

GFiwsEkXYAIfA8t

Carmelo Trick'e çok yakındın kanka falan sen benim kardeşimsin diyor fakat Trick arkasına döndüğü sırada CARMELO TRICK'IN AYAĞINA SALDIRIYOR! TRICK YERDE! Seyirciler yuhalıyor. Carmelo ringin altından sandalye alıyor ve Trick'in bacağına defalarca vuruyor. Trick yerde can çekişiyor. Carmelo durduktan sonra ya Carmelo ya da Trick "again" diyor. Bu kadar net duyulmamalıydı bu kelime. Carmelo birkaç kere daha vurduktan sonra sandalyeye oturuyor. Seyircilerden "Fuck You Melo" tezahüratları geliyor. Carmelo ringden ayrılırken hakemler Trick'i kontrol ediyor. Carmelo seyircileri suçlarken şov bu görüntülerle sona eriyor.

GFixp5NWEAAPdTN

Emrevitus

BlissFan 🔥
Konular
1,000
Beğeni sayısı
1,078
PG Nakit
1,175
RPG Karakteri
John Moxley
Favori Güreşçi
Alexa Bliss ve Gunther
İlja'nın korumasına sevindim de aga sondaki saldırı ne lan hiç bir halt anlamadım. Carmelo baya kötü heel tüm geçirmiş bence.

Akashi

the front man
Konular
645
Beğeni sayısı
1,921
PG Nakit
825
RPG Karakteri
Liv Morgan / Roman Reigns
Favori Güreşçi
Malakai Black
Maç bayağı iyiydi harbi. Sondaki turn işini de bekliyordum ben de Melo'nun yapması iyi oldu. Zaten mimikler vs. feci aktı baba. Bu adama heel daha çok yakışıyor kesinlikle.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: