RPG dinero en el banco

jaques

clk
Konular
42
Beğeni sayısı
1,275
PG Nakit
220
RPG Karakteri
CM Punk
Kameraların karşısında Angel Garza var. PGW röportaj ekibi uzun zamandır onunla röportaj yapmaya çekinse de artık bazı şeylerin değiştiği ortada.

l5v9hqm.gif

Muhabir: Angel, öncelikle Money in the Bank'de ortaya koyduğun olağanüstü performanstan dolayı seni kutlamak istiyorum. Tüm PGW izleyicisi Angel Garza'yı dönüşünden bu yana hiç olmadığı kadar tehlikeli buluyor. Tabii, PAYBACK #23'de Mr. Money in the Bank Wes ile-

Angel Garza: No, no, no, sólo cálmate, hermano. O herifle benim adımı yan yana getirdiğinde yavaş konuşmaya dikkat etmeni öneririm. Çünkü saniyeler önce dediğin şeyi hatırla... PELIGRO! ESA COSA DE LA QUE NO PUEDES ESCAPAR. Karşında gördüğün bu adam ise tehlikenin yeryüzündeki temsilcisi. Bahsettiğin o adam... Ne demiştin ona?

Angel yüzü donuk bir şekilde cevap bekliyor. Muhabir çekiniyor.

Muhabir: Mr. Mon- Money i-n the Bank.

Angel birden elini kaldırıyor. Ama muhabire zarar vermiyor çünkü az daha korkudan altına yapacak muhabirin sadece yakasını düzeltiyor. Sırıtarak devam ediyor.

Angel Garza: Ah sizler.. Bazı başarıları geçici insanların üstüne yapıştırmayı her şeyden çok seviyorsunuz. "Mr. Money in the Bank" unvanını şimdiden hangi ismin önüne getireceğine dikkat etmeni tavsiye ederim. Çünkü o unvanın sıradaki- GERÇEK sahibinin yüzüne bakıyorsun.

bxv656o.gif

Muhabire konuşmayı bırakıp kameraya dönüyor.

Angel Garza: Öfkeni kontrol etmek meşakkatli bir iştir Wes. Bu bir çeşit sınavdır. Ve sen bu sınavdan kaldın. Hem de sağlam kaldın. Öğretmenin olarak sana ikinci dersini vermek içinse sabırsızlanıyorum. Sürtüğün tekinin adını duyup kudurmanın bedelini altıma yatarak ödeyeceksin. Tıpkı zamanında Will Ospreay'den "World Heavyweight Champion" unvanını aldığım gibi senden de o "Mr. Money in the Bank" unvanını alacağım. Aynı motivasyon ve aynı planla... Tek fark, bu sefer ringde savaşçım değil yumruklarım konuşacak.

Kameraya yaklaşıyor.

Angel Garza: Cuma günü cabron... Cuma günü sana bir rüyada olduğunu hatırlatacağım. En nihayetinde PGW'daki çanta sahibi olarak geçirdiğin süre, her gece uyuyup gördüğün rüyalarından daha kısa sürecek. Ben ise... elimdeki çanta dolusu parayla birlikte babacığınla konuşacağım. Ve bu kesinlikle rüya olmayacak... Bu, siz iki p*ç için bitmek bilmeyen bir kabus olacak.

Angel kendinden emin bir şekilde kameraya bakıyor. Sonrasında oradan ayrılıyor.​

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: