- Konular
- 992
- Beğeni sayısı
- 1,438
- PG Nakit
- 2,230
- Favori Güreşçi
- Shawn Michaels
Kameralar antrenman salonunda açılıyor. Salonda antrenman yapan insanların arasında Ludwig Kaiser'e rastlıyoruz.
Ludwig Kaiser: Buraya haftaya PAYBACK şovunda PURE Şampiyonluğu için adaylık maçına çıkmadan önce kondisyonumu artırmaya geldim. Bir hafta sonrasındaki büyük maç öncesi sizlere birkaç kelime söylemek istiyorum.
Kaiser bir an için kameraya bakar, ve antrenmanına devam ederken bir yandan da konuşmaya başlar.
Ludwig Kaiser: Bron Breakker ve Jinder Mahal ile karşılaşacağım bir maç için hazırlıklarım tam gaz devam ediyor. Bu arenada birçok genç yetenek gördüm ve Breakker, sen de bu yetenekli gençlerden birisin. Ancak gençlik, bu arenada hakimiyetin yerini alamaz. Tecrübe ve strateji ön planda olmalı.
Kamera, Kaiser'ın yüzündeki kararlı ifadeye yakınlaşır.
Ludwig Kaiser: Jinder Mahal, seninle geçmişte birçok mücadele yaşadık. Ancak bu kez farklı. Bu kez, geçmişteki gölgeleri dağıtacağım. Gelecek hafta, seni ve Breakker'ı alt etmek için orada olacağım. ''Tweety'' diye lakap takıp hafife aldığınız Ludwig Kaiser önce gelecek hafta siz iki aptalın kalbini yerinden sökecek ve ardından Jey Uso'nun...
Kaiser, antrenmanına ara verir ve kameraya doğru adım atar.
Ludwig Kaiser:PURE Şampiyonluğu benim için bir hedef değil, bir zorunluluktur. Bu şirketin kalbinde atıyorum ve bu kalp, şampiyonluğa doğru çarpıyor. Her antrenman, her hareket bu hedefe ulaşmak içindir. Bron Breakker, Jinder Mahal, hazır olun. Ringde sizi bekliyor olacağım.Bu arenada, benim egemenliğim başlayacak. Hazır olun çünkü Ludwig Kaiser'ın krallığı yükseliyor!
Ludwig'in sesi antrenman salonunda yankılanarak kameralar kapanıyor.