- Konular
- 103
- Beğeni sayısı
- 1,699
- PG Nakit
- 1,130
- RPG Karakteri
- Alberto El Patron
- Favori Güreşçi
- Mini Cane
SAWFT is a Sin! Enzo Amore büyük bir destek eşliğinde, son maçın etkilerinde hafif yavaş yavaş yürüyerek ringin yolunu tutuyor.
Enzo Amore: Böylesine büyük bir dayaktan sonra buraya nasıl çıktığıma şaşırıyor olabilirsiniz. Size buraya nasıl çıktığımı anlatacağım ama önce ne ile çıktığımı anlatayım, altın biletle! (cheer) Tabii ki bunun hakkında bahsedeceğim ancak gelin önce kafanızdaki soru işaretlerini kaldıralım. Hackensack’da her gün bu dayağın misli fazlasını yerdim ve bu yeniden ayağa kalkmama engel olmazdı. Çünkü kurallar böyle işler. Eğer düştükten sonra ayağa daha güçlü kalkamıyorsan gerçek bir G değilsindir. Ama ben sapına kadar G’yim ve eğer buna inanmayan varsa sapını gösterebilirim, Priestley… How You Doin’? (cheer) Pekala, Hackensack defterini açmışken… Kerri Taylor... Seni özlüyorum bebeğim! Sleeper Kids World’ten ayrıl ve buraya gel. Eminim burada da uyutacağın birkaç çocuk bulabiliriz. (göz kırpıyor kameraya) Tamam, tamam! İş çirkinleşmeye başladı! Konumuza dönelim. Arka taraftan buraya yürürken.. Bilirsiniz, arka tarafta sürekli birileri konuşur. Birileri hakkında konuşur. Benim hakkımda, Ospreay’in hakkında, Goldberg’in hakkında… Anlarsınız işte, herkes birileri hakkında konuşur. Ancak bugüne kadar hakkında konuşulduğunu duymadığım iki isim var. Neydi. (düşünür gibi yapıp, sakalını kaşıyor) Au… (iyice düşünceli gözükmeye başlıyor) Buldum! Aussie Open! Çocuklar kimse sizin hakkınızda konuşmuyor, çünkü kimse sizi tanımıyor! Ve eğer bu isimle devam ederseniz, bir süre daha sizi kimse tanımayacak. Çünkü Avustralya Açık deyince Marsel İlhan bile sizden daha fazla akla geliyor, How You Doin’? (cheer)
Amore seyircilerin tepkisinden keyiflenmiş gibi ringde garip garip danslar ettikten sonra devam ediyor.
Enzo Amore: Uzaktan bakınca nasıl durduğunun farkındayım. Karşımızda olanlar… Ucuz yollu Bullet Club çakması gibiydi. (cheer) Ve sen çocuk. Ospreay. Aynı Devitt’e benziyorsun. İkinizde küçük okyanustaki büyük balıksınız ve LGBT’ye anlamsız bir düşkünlüğünüz var. Ama o ekibini kısa sürede büyüttü. Muhtemelen sende bunu düşünüyorsundur, listenin ilk sırasında kim var Scott Wainwright mı? Eğer alımları ona devredersen, yanındakinin aksine ekibe birkaç kadın alabilir. (kafasını kaşıyor) Günün sonunda o kadınların kara listeye alınacağına eminim, BOOM. Ama çocuklar sizi tek tek veya takım takım karşıma koyduğumda ne görüyorum biliyor musunuz? Ne görüyorum biliyor musunuz?
Enzo Amore: Cuppa Haters! (cheer) Bundan fazlası değilsiniz! Ve olamayacaksınız! Niye biliyor musun Ospreay? Şirket yanındaki iki dallamayı ait oldukları yere gönderirken sana da bir otizm doktoru tutmak zorunda kalacak! How You Doin’? (cheer)
Enzo Amore: Kabul etmesi bazı zor şeyler yaşadığınızı biliyorum. Şirketin ilk şovunda, şirketin yeni poster yüzüne kaybetmek… bence o kadar utanılacak bir şey değil çocuklar. Çünkü bundan sonra karşıma ne zaman çıksanız, kaderiniz aynı olacak! Ve ne kadar çabalarsanız çabalayın, kaderinizden kaçamazsınız! Ve PWG, en yeni, en büyük şampiyonluğun için geliyorum! Sadece… bekleyin!
Enzo Amore yine olumlu destekler eşliğinde arka alanın yolunu tutuyor.