- Konular
- 368
- Beğeni sayısı
- 808
- PG Nakit
- 855
- RPG Karakteri
- Brock Lesnar
- Favori Güreşçi
- Seth Rollins
Herkese merhaba. Böyle bir konsepti forumda birkaç kişi bayadir planladığını ifade ediyordu, umarım öncülük etmek bana nasip olur diyerek olayı anlatıyorum sizlere;
Biliyorsunuz ki Beşiktaş bu sezon çok kötü durumda ve para anlamında da eli sıkışık. Biz bu sezonu bitmiş olarak kabul edeceğiz ve direkt kariyere 24/25 sezonundan başlayacağız. Yani kafamızda öyle olacak en azından; bu yüzden Avrupa Kupalarını devre dışı bıraktım. Hasan Arat yönetimi mali açıdan işleri batırmasa da önceki başkan döneminin alacaklarını ödeyemedikleri için kulübün 1 senelik bütçesine el konuldu yani bu sene oyuncu alamayacağız ve satış paraları da UEFA'ya gidecek. Bu yüzden FIFA'nın başta zorunlu seçtirdigi antrenörü de 1 yıldızlık koydum ve baska antrenor almayacagim.
Gelecek seneye 70 milyon bütçeyle başladık diyelim; transfer döneminin sonunda da 70 milyon bütçe birakacagimiz anlamına geliyor. PS'de cheat engine olmadığı için böyle ayarlayacağım. Ve 70 milyonluk bütçeyi gelecek senenin devre arasından itibaren kullanabileceğiz ama gerçekçilik adına 1/3'ünü kullanacağız. 110 milyon bütçemiz varsa 37 milyonunu transfere basacagiz yani sadece.
Ama ilk sene o el koyma muhabbetinden dolayı bütçeyi hep 70M üzerinde tutmamız gerekecek o olayı kaybetmemek adına.(70 milyonu farazi söylüyorum bu arada, 50 milyon da olabilir bu farketmez yani.)
Fernando Santos ile gelecek göremeyen Beşiktaş yönetimi teknik direktör ararken Antalyaspor'da iyi performans gösteren Sergen Yalçın elini taşın altına koydu ve 2.Sergen Yalçın dönemini başlattı. Taraftarlar bu karar hakkında 50 50 iyi kötü şeklinde bölünse de Beşiktaş yönetimi ona inanıyor.
Kadro hakkında ise ilk sezon max 75 overall topçu kullanabileceğiz. Sonraki senelerde 80 olacak bu; hatta 1 tane 80+ serbestliği getiririz duruma göre.
Hedef bu sene sonrası 4 senede en az 2 şampiyonluk - 2 ziraat - 1 ŞL Çeyrek Finali(veya UEL'de yarı final - final gibi bir başarı.)
Yani kısacası rebuild yapacağız ama gerçekçi olacak ve kadroyu öyle fazla değiştirmeyeceğiz. Bu sene ki kadromuz şöyle:
Bu 18 oyuncuyu kullanacağım sakatlık vs olmadığı sürece. Eğer saktlık olursa 75 ve altı adamları kadroya dahil edeceğim. Rezervde 7 tane oyuncumuz var 75 ve altı şartını karşılayan.
Avrupa maçlarını hep atacağım güncel olarak ama lig maçlarını 5 5 atmayı planlıyorum. Derbileri ve Avrupa maçlarını PS Share sayesinde kaydederek atacağım bir de ekstra olarak. Transfer görüşmelerini de aynı şekilde kaydedeceğim. Ha tabi bu maç işini düzenli tutacağız. Mesela derbi maçları klasörü, Avrupa maçlari klasörü, lig maclari klasörü olacak ve bunları sezon sezon ayıracağım güncel tutacak şekilde.
Başlıyoruz, bismillah! Atladığım bir konu varsa konu üzerinden veya başka bir yerden sorabilirsiniz sayenizde size cevap verdiğim şekilde bu post'a da eklemiş olurum konunun detaylarını.
Gerçek hayattaki sezon bitene kadar bitirmeyi düşünüyorum bu kariyeri. Eğer ilgi görürse daha düz bir büyük takım kariyeri veyahut 2.ligden alıp yükseltme kariyeri gibi şeyler yapabilirim.
Son düzenleme: