Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
Sadece Güreş
Haberler
GUNTHER'ın Artık Kademe Atlaması Konuşuluyor
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="jaques" data-source="post: 168342" data-attributes="member: 59"><p>Benim karşı çıktığım nokta 600+ günlük reign'i olan bir adama apar topar kemerini kaybettirip sonra da onu direkt WHC potasına atmak. Buradaki olay ana potaya gitmesi de değil, gitmeli zaten. Sadece bu kadar hızlı olmamalı. Bu Gunther herhangi bi MC kemeri sahibi değil, WHC potasından mağlup ayrılsa karakterin yaratılan tüm imajı patlayacak. E kazansa da herife 40-50 günlük reign yazacak halleri yok anlaşılan. Ben bu asalak şirketin birine kemer verip sürekli bu kadar uzun saltanat yaptırmasından bıktım açıkçası. Rollins vs Gunther da bu yüzden ilgimi çekmiyor. Kemeri Rollins korursa da tatmin etmez, Gunther alsa da. Punk yoksa orada geçiş şampiyonu görmek istiyorum. Artık o potaya kan gelmeli çünkü. Seth'e hileyle hurdayla çakan ve Punk gelene kadar ne kadar az süre tutarsa tutsun oraya hareketlilik getirecek bir Drew McIntyre isterim bu yüzden.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="jaques, post: 168342, member: 59"] Benim karşı çıktığım nokta 600+ günlük reign'i olan bir adama apar topar kemerini kaybettirip sonra da onu direkt WHC potasına atmak. Buradaki olay ana potaya gitmesi de değil, gitmeli zaten. Sadece bu kadar hızlı olmamalı. Bu Gunther herhangi bi MC kemeri sahibi değil, WHC potasından mağlup ayrılsa karakterin yaratılan tüm imajı patlayacak. E kazansa da herife 40-50 günlük reign yazacak halleri yok anlaşılan. Ben bu asalak şirketin birine kemer verip sürekli bu kadar uzun saltanat yaptırmasından bıktım açıkçası. Rollins vs Gunther da bu yüzden ilgimi çekmiyor. Kemeri Rollins korursa da tatmin etmez, Gunther alsa da. Punk yoksa orada geçiş şampiyonu görmek istiyorum. Artık o potaya kan gelmeli çünkü. Seth'e hileyle hurdayla çakan ve Punk gelene kadar ne kadar az süre tutarsa tutsun oraya hareketlilik getirecek bir Drew McIntyre isterim bu yüzden. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Sadece Güreş
Haberler
GUNTHER'ın Artık Kademe Atlaması Konuşuluyor
Menü
Giriş yap
Kayıt ol