Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Türk değil, Fenerli değil, genç bir oyuncuda değil ki genç oyuncular satıyoruz oyuncu üretme fabrikası oluyoruz falan diyelim. Niye destekleyeyim veya niye "İşte bu, pahalıya adam satmışız. Helal olsun!" gibi samimiyetsiz bir yorum atayım?
Türk değil, Fenerli değil, genç bir oyuncuda değil ki genç oyuncular satıyoruz oyuncu üretme fabrikası oluyoruz falan diyelim. Niye destekleyeyim veya niye "İşte bu, pahalıya adam satmışız. Helal olsun!" gibi samimiyetsiz bir yorum atayım?
Benim demek istediğim bu sizi niye rahatsız ediyor. GS'de kazansın FB'de kazansın BJK'de kazansın diğer kulüplerde kazansın. Hepimiz Türküz ya tamam rekabeti anlıyorum da bu hasetliği asla anlamıyacağım kusura bakmayın sizle alakası yok genel olarak yazmıştım. Eski muhabbetimiz de @Beast Incarnate ile bu konuyu konuşmuştuk o zaman net anlayamamıştım bu mesajdan sonra anladım. Senlik değil bunu başka birisi de yazsa GS'li de yazsa aynı şeyi yazardım.