Almanya Da 4 Gün Çalışma Sistemine Geçiyor

KALKTI!!!!

Husband of World
Konular
52
Beğeni sayısı
3,028
PG Nakit
1,295
RPG Karakteri
Val Venis
Favori Güreşçi
John Cena
Haber Linki

almanya-haftada-4-gunluk-calisma-sistemine-geciyor-1706446698-102-x750.webp

Avrupa'nın önde gelen birkaç ülkesinde denenen haftalık 4 gün çalışma sistemine Almanya da geçiyormuş. Haftada 6 gün 10 saat mesainin standart olduğu ülkemize de yakında sıçraması dileğiyle. Bence bu sisteme geçiş Avrupa için bile çok geç oldu. Hani orada çalıştığının karşılığını alabiliyorsun, fakat Türkiye gibi hard kapitalizmde Amerika'yı bile kıskandıracak bir ortadoğu ülkesinde köle gibi çalışmanın bir karşılığı da yok artık. Bari insanlar kendilerine, sevdiklerine, hobilerine, kişisel gelişimlerine vakit ayırsınlar. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Destekliyor musunuz? Niye? Sizce çalışma günleri ve saatlerinin ideali ne? Tartışalım.​

Johnkorey

QuietQuitting
Konular
554
Beğeni sayısı
1,347
PG Nakit
1,445
RPG Karakteri
Ezekiel Jackson
Favori Güreşçi
Edge
Haber Linki

almanya-haftada-4-gunluk-calisma-sistemine-geciyor-1706446698-102-x750.webp

Avrupa'nın önde gelen birkaç ülkesinde denenen haftalık 4 gün çalışma sistemine Almanya da geçiyormuş. Haftada 6 gün 10 saat mesainin standart olduğu ülkemize de yakında sıçraması dileğiyle. Bence bu sisteme geçiş Avrupa için bile çok geç oldu. Hani orada çalıştığının karşılığını alabiliyorsun, fakat Türkiye gibi hard kapitalizmde Amerika'yı bile kıskandıracak bir ortadoğu ülkesinde köle gibi çalışmanın bir karşılığı da yok artık. Bari insanlar kendilerine, sevdiklerine, hobilerine, kişisel gelişimlerine vakit ayırsınlar. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Destekliyor musunuz? Niye? Sizce çalışma günleri ve saatlerinin ideali ne? Tartışalım.​
24 saat işlemesinin çok da gerekli olmadığı yerlerde şu vardiya işine acil bir müdahale lazım. Kafam bulandı bir hafta sabah bir hafta akşam çalışmaktan.

KALKTI!!!!

Husband of World
Konular
52
Beğeni sayısı
3,028
PG Nakit
1,295
RPG Karakteri
Val Venis
Favori Güreşçi
John Cena
24 saat işlemesinin çok da gerekli olmadığı yerlerde şu vardiya işine acil bir müdahale lazım. Kafam bulandı bir hafta sabah bir hafta akşam çalışmaktan.
2019'da havalimanında 1 sene boyunca vardiyalı çalıştım, haftanın 6 günü. Anksiyete bozukluğu başladığı için ayrılmak zorunda kaldım. Her insanın doğal saatinin ayrı olduğunu düşüyorum. Yaptığımız işler zannettiğimiz kadar kritik değil.

Sikiru

PG.com Kullanıcısı
Konular
50
Beğeni sayısı
745
PG Nakit
250
Pilot proje bu. Haftalık 4 günlük çalışma 6 ay süreyle 45 şirket tarafından denenecek, fazlası yok. Almanya'nın çoğunluğunun haberi bile yoktur bundan.

Johnkorey

QuietQuitting
Konular
554
Beğeni sayısı
1,347
PG Nakit
1,445
RPG Karakteri
Ezekiel Jackson
Favori Güreşçi
Edge
2019'da havalimanında 1 sene boyunca vardiyalı çalıştım, haftanın 6 günü. Anksiyete bozukluğu başladığı için ayrılmak zorunda kaldım. Her insanın doğal saatinin ayrı olduğunu düşüyorum. Yaptığımız işler zannettiğimiz kadar kritik değil.
Bazı sektörlerde saat farklılıkları elbette olacak. Ama örneğin benim yaptığım işte akşam 9dan sonra yapmamın bir mantığı yok. Herkes belli bir saate çekilse zaten dediğin sorun elbet çözülecek. Aramızda elbet nüans farkı var düşünce açısından ama ana fikrimiz kesinlikle aynı.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: