Her Şey Rast Gitseydi WrestleMania 32 Kartı Şu Şekil Olacaktı

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
6,893
Beğeni sayısı
4,374
PG Nakit
3,780
RPG Karakteri
Hologram
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Kaynak belli mi azizim?
Bu haber zaten geçmiş bir haber, o dönem de tam olarak hatırlamamakla beraber genelde güvenip takip ettiğim kaynaklardan çıktığını anımsıyorum. Senede 1-2 defa hortlar zaten bu haber 3-4 senedir.

Nature Boy

güreşin muhtarı
Konular
189
Beğeni sayısı
2,316
PG Nakit
1,095
Favori Güreşçi
MJF
1
Bu haber zaten geçmiş bir haber, o dönem de tam olarak hatırlamamakla beraber genelde güvenip takip ettiğim kaynaklardan çıktığını anımsıyorum. Senede 1-2 defa hortlar zaten bu haber 3-4 senedir.
O dönem güreşi sadece kendim izlediğimden (ortamlara girmemiştim), haberi bilmiyorum. Sonrasında da karşılaşmamışım.

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
6,893
Beğeni sayısı
4,374
PG Nakit
3,780
RPG Karakteri
Hologram
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
O dönem güreşi sadece kendim izlediğimden (ortamlara girmemiştim), haberi bilmiyorum. Sonrasında da karşılaşmamışım.
Özellikle Taker vs. Sting maçının yapılmasının planlandığı bayağı gündem olmuştu bu haber ilk çıktığı zaman, Lesnar vs. Wyatt da tabii gündem olmuştu haliyle. Sting'in sakatlığından sonra bu plan rafa kalkınca Wyatt'ı Taker'a, Lesnar'ı da Ambrose'a vermişler.

Nature Boy

güreşin muhtarı
Konular
189
Beğeni sayısı
2,316
PG Nakit
1,095
Favori Güreşçi
MJF
1
Özellikle Taker vs. Sting maçının yapılmasının planlandığı bayağı gündem olmuştu bu haber ilk çıktığı zaman, Lesnar vs. Wyatt da tabii gündem olmuştu haliyle. Sting'in sakatlığından sonra bu plan rafa kalkınca Wyatt'ı Taker'a, Lesnar'ı da Ambrose'a vermişler.
Azizim 2016’yı bilmem de 2024 BOMBA olacak.

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
6,893
Beğeni sayısı
4,374
PG Nakit
3,780
RPG Karakteri
Hologram
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Azizim 2016’yı bilmem de 2024 BOMBA olacak.
Bizim de heyecanımız diri, Rumble’ın kötülüğü biraz can sıksa da şirketin genel gidişatından memnunum, şirketin 18 bin yıllık McMahon aklından kurtulduğu belli oluyor..

Nature Boy

güreşin muhtarı
Konular
189
Beğeni sayısı
2,316
PG Nakit
1,095
Favori Güreşçi
MJF
1
Bizim de heyecanımız diri, Rumble’ın kötülüğü biraz can sıksa da şirketin genel gidişatından memnunum, şirketin 18 bin yıllık McMahon aklından kurtulduğu belli oluyor..
Ari baba, Kliq artığı Triple H ve Shawn Michaels'ı da deport edip yerine gerçekten güreşe saygı duyan birisini getirse o zaman kafayı yersiniz. Bunlar kötünün iyisi.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: