Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Be a Booker
(5. BÖLÜM YAYINDA) SURVIVOR PG 2024
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="satriale" data-source="post: 171190" data-attributes="member: 9"><p>İLK ELEME SONRASI YEDEKLER EKLENECEK</p><p></p><p style="text-align: center">[MEDIA=youtube]CTSqF65PVjQ:73[/MEDIA]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><u><strong><span style="color: rgb(184, 49, 47)">KIRMIZI TAKIM TANITIM</span></strong></u></p> <p style="text-align: center"></p><p><span style="color: rgb(184, 49, 47)"><strong>seftv: </strong></span>Adanın çok zengin olduğu kulağıma geldi. Ve her şey bedavaymış. Bu fırsat kaçmaz. İşte bu yüzden Survivordayım.</p><p></p><p><strong><span style="color: rgb(184, 49, 47)">Barbaros Şansal: </span></strong>Bokunda boğul dediğimde şaka yapıyorum sananlar oldu. Hiç şaka yapar mıyım canım? Sizi Survivorda bokumda boğacağım.</p><p></p><p><span style="color: rgb(184, 49, 47)"><strong>Fevzi Ayran:</strong></span> Bu yarışmacılar mal lan</p><p></p><p><strong><span style="color: rgb(184, 49, 47)">YTL Osman: </span></strong>Acun beeeeey, Survivor NEŞŞŞŞEEEEDİR HAAAAA (kafa sallanmasına zoom yapılır)</p><p></p><p><strong><span style="color: rgb(184, 49, 47)">Wanda Nara: </span></strong>Habla La Mafilia Habla La Mafilia Cumbia 420 pa' los negro' Eh-ah, el Negro Dub Maxi El Brother, pa DT. Bilardo Zoona Music Mua</p><p></p><p><strong><span style="color: rgb(184, 49, 47)">Batuhan Erdem:</span></strong> Fazla söze, süslü (ben) laflara gerek yok. Tek bir hedefim (pussy) var şampiyon olup kupayı (rejideki kadınları) almak</p><p></p><p><span style="color: rgb(184, 49, 47)"><strong>Cemal Kaan Şahin: </strong></span>Öğretmenlik güzel meslek. Yazın üç ay tatili var, birinci çinko. Saksıyı çalıştırıp okula yakın ev tutucan, ikinci çinko. Boş derslerde eve gidip yatıcan, üçüncü çinko. Karın da öğretmen olsa eve çift maaş girer aha tombala. Bu laflarla insanlara yıllarca tombala çektirdim. Tombala sırası adadakilerde. Biraz da size tombala oynatayım. Hem de benim tarzımla. (Elini donuna atarken ekran kararır.)</p><p></p><p><strong><span style="color: rgb(184, 49, 47)">Hakan Hatipoğlu: </span></strong>Kaçıncı katılışım, saymayı bıraktım. Survivor ile iç içe geçtim. Eyyy ölümlüler, katılma gücünü kozmik enerjiye dönüştürdüm. Artık güç limitleri aştı. Sizi alt etmeye geliyorum.</p><p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong><u><span style="color: rgb(41, 105, 176)">MAVİ TAKIM TANITIM</span></u></strong></p> <p style="text-align: center"><strong></strong></p><p><strong><span style="color: rgb(41, 105, 176)">Bedir Çalpur:</span></strong> Wirst du mit mir tanzen? Bebeleri pistten alalım ve Survivor pistinin tozunu dumana katmama eşlik edin. Tüm şovu çalacağım, kupasıyla birlikte.</p><p></p><p><span style="color: rgb(41, 105, 176)"><strong>Hikmet "Baba" Tuğsuz:</strong> </span>Toros kaplanı, Survivor'da.(omuza zoom gelir) Toroslarda av mevsimi başlıyor. Av kokusunu aldım. Bu koku Hakan Hatipoğlu kokusu. Senin için geliyorum.</p><p></p><p><strong><span style="color: rgb(41, 105, 176)">REİS:</span></strong> Tek takım tek lider tek şampiyon. (çekim açısı yerdendir, çalıların arasına yürüyüş ile görüntüler kapanır)</p><p></p><p><span style="color: rgb(41, 105, 176)"><strong>Ahmet "Jahrein" Sonuç: </strong></span>Abi o iş öyle değil... Doğrusunu gösterme vakti, tick tock.</p><p></p><p><strong><span style="color: rgb(41, 105, 176)">zaraki dayı: </span></strong>Selamun aleyküm aleyküm selam suat usta. Boş yapanları yönlendirin ve alacakları dersi sabırla izleyin.</p><p></p><p><strong><span style="color: rgb(41, 105, 176)">Bilge Adam Reis Ramazan Karabulut:</span></strong> Ağzımla 5 tank çektim. Uçağın planörünü havada düzelttim. 1 haftada yat inşa ettim. Survivor mı? Sıradan bir şey cano. (ekrana bağırır ve kamera ağzının içine girdiğinde kapanır)</p><p></p><p><strong><span style="color: rgb(41, 105, 176)">Prenses Ela: </span></strong>BEŞİKTAŞK KALBİMİZDESİN. Armayı gururlandırmaya, kupa girmeyen müzemize Survivor kupasını sokmak için geliyorum.</p><p></p><p><strong><span style="color: rgb(41, 105, 176)">Batuhan Karadeniz:</span></strong> Ya Acun hocam, koşturacaksın edeceksin ben bunlara gelemem. Bura Survivor hadi beni zorlama.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="satriale, post: 171190, member: 9"] İLK ELEME SONRASI YEDEKLER EKLENECEK [CENTER][MEDIA=youtube]CTSqF65PVjQ:73[/MEDIA] [U][B][COLOR=rgb(184, 49, 47)]KIRMIZI TAKIM TANITIM[/COLOR][/B][/U] [/CENTER] [COLOR=rgb(184, 49, 47)][B]seftv: [/B][/COLOR]Adanın çok zengin olduğu kulağıma geldi. Ve her şey bedavaymış. Bu fırsat kaçmaz. İşte bu yüzden Survivordayım. [B][COLOR=rgb(184, 49, 47)]Barbaros Şansal: [/COLOR][/B]Bokunda boğul dediğimde şaka yapıyorum sananlar oldu. Hiç şaka yapar mıyım canım? Sizi Survivorda bokumda boğacağım. [COLOR=rgb(184, 49, 47)][B]Fevzi Ayran:[/B][/COLOR] Bu yarışmacılar mal lan [B][COLOR=rgb(184, 49, 47)]YTL Osman: [/COLOR][/B]Acun beeeeey, Survivor NEŞŞŞŞEEEEDİR HAAAAA (kafa sallanmasına zoom yapılır) [B][COLOR=rgb(184, 49, 47)]Wanda Nara: [/COLOR][/B]Habla La Mafilia Habla La Mafilia Cumbia 420 pa' los negro' Eh-ah, el Negro Dub Maxi El Brother, pa DT. Bilardo Zoona Music Mua [B][COLOR=rgb(184, 49, 47)]Batuhan Erdem:[/COLOR][/B] Fazla söze, süslü (ben) laflara gerek yok. Tek bir hedefim (pussy) var şampiyon olup kupayı (rejideki kadınları) almak [COLOR=rgb(184, 49, 47)][B]Cemal Kaan Şahin: [/B][/COLOR]Öğretmenlik güzel meslek. Yazın üç ay tatili var, birinci çinko. Saksıyı çalıştırıp okula yakın ev tutucan, ikinci çinko. Boş derslerde eve gidip yatıcan, üçüncü çinko. Karın da öğretmen olsa eve çift maaş girer aha tombala. Bu laflarla insanlara yıllarca tombala çektirdim. Tombala sırası adadakilerde. Biraz da size tombala oynatayım. Hem de benim tarzımla. (Elini donuna atarken ekran kararır.) [B][COLOR=rgb(184, 49, 47)]Hakan Hatipoğlu: [/COLOR][/B]Kaçıncı katılışım, saymayı bıraktım. Survivor ile iç içe geçtim. Eyyy ölümlüler, katılma gücünü kozmik enerjiye dönüştürdüm. Artık güç limitleri aştı. Sizi alt etmeye geliyorum. [CENTER] [B][U][COLOR=rgb(41, 105, 176)]MAVİ TAKIM TANITIM[/COLOR][/U] [COLOR=rgb(44, 130, 201)][/COLOR][/B][/CENTER] [B][COLOR=rgb(41, 105, 176)]Bedir Çalpur:[/COLOR][/B][COLOR=rgb(41, 105, 176)] [/COLOR]Wirst du mit mir tanzen? Bebeleri pistten alalım ve Survivor pistinin tozunu dumana katmama eşlik edin. Tüm şovu çalacağım, kupasıyla birlikte. [COLOR=rgb(41, 105, 176)][B]Hikmet "Baba" Tuğsuz:[/B] [/COLOR]Toros kaplanı, Survivor'da.(omuza zoom gelir) Toroslarda av mevsimi başlıyor. Av kokusunu aldım. Bu koku Hakan Hatipoğlu kokusu. Senin için geliyorum. [B][COLOR=rgb(41, 105, 176)]REİS:[/COLOR][/B] Tek takım tek lider tek şampiyon. (çekim açısı yerdendir, çalıların arasına yürüyüş ile görüntüler kapanır) [COLOR=rgb(41, 105, 176)][B]Ahmet "Jahrein" Sonuç: [/B][/COLOR]Abi o iş öyle değil... Doğrusunu gösterme vakti, tick tock. [B][COLOR=rgb(41, 105, 176)]zaraki dayı: [/COLOR][/B]Selamun aleyküm aleyküm selam suat usta. Boş yapanları yönlendirin ve alacakları dersi sabırla izleyin. [B][COLOR=rgb(41, 105, 176)]Bilge Adam Reis Ramazan Karabulut:[/COLOR][/B] Ağzımla 5 tank çektim. Uçağın planörünü havada düzelttim. 1 haftada yat inşa ettim. Survivor mı? Sıradan bir şey cano. (ekrana bağırır ve kamera ağzının içine girdiğinde kapanır) [B][COLOR=rgb(41, 105, 176)]Prenses Ela: [/COLOR][/B]BEŞİKTAŞK KALBİMİZDESİN. Armayı gururlandırmaya, kupa girmeyen müzemize Survivor kupasını sokmak için geliyorum. [B][COLOR=rgb(41, 105, 176)]Batuhan Karadeniz:[/COLOR][/B] Ya Acun hocam, koşturacaksın edeceksin ben bunlara gelemem. Bura Survivor hadi beni zorlama. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Be a Booker
(5. BÖLÜM YAYINDA) SURVIVOR PG 2024
Menü
Giriş yap
Kayıt ol