Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Serbest Kürsü
Can Atalay’ın Milletvekilliği Düştü
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Spear of Chaos" data-source="post: 167820" data-attributes="member: 85"><p>Mevzu hakkında kamuoyu harareti <strong>maalesef</strong> 1.5 gün gibi kısa bir sürede sönse de bu durumdan faydalanıp muhalefet(?)'e dair eleştiri yapacağım. Muhalefetten kastım direkt CHP olacak;</p><p></p><p>Sevin sevmeyin onemli degil zaten çoğu kişi sevmiyor ama Kılıçdaroğlu şu an CHP'nin başında olsa bu mevzuların ilk başladığı andan itibaren muhalefeti konsolide edip durumu bu raddeye getirtmezdi. Özel'in ilk haftasi AYM'nin kararı ilk kez tanınmazken Özel mecliste oturma eylemi yaptı mecliste ve Halk TV'ye dedi ki: "Başka eylemlerimiz de olacak." Eee peki ne oldu bu eylemler? Yav diyelim bunda gene AYM'nin kararını bekledin, AYM'nin kararı 2.kere tanınmadığında sen ne yaptın? Gündem bile oluşturmadın bu konuyla ilgili. Gazeteciler bile AKP'nin bu karari mecliste okutacagini haftalardır söylüyorken senin okunma anına dair planın sadece kürsüye yürümek miydi? Onun da doğaçlama bir tepki olduğunu düşünüyorum ben gerçi orası ayrı. Sen ana muhalefetin başındayken anayasa'nın cignenmesine göz göre göre sessiz kaldın diyelim ya bari hemen eylem yap bir şey yap milleti aynı yere topla. 3 5 kişi mahallede toplanıyor bir başka 3 5 kişi başka bir mahallede toplanıyor adı ne: protesto ediyoruz. Hadi abi hadi, bu iptal edilen ANAYASA mitingini dahi 2 haftadır yapmıyorlardı. Şimdi kararın okunmasından 10 gun sonra yapacaklar. İnşallah o mitingde sadece Özgür Ozel'in ve Imamoglu'nun balgamlı sesleriyle bağırmalarını izlemeyiz, umarım başka bir planları vardır gundem oluşturmak için. </p><p></p><p>İşin ozeti: Bugün bu konuyu konuşuyor olmamızın %60 nedeni AKP rejimi ise %40'ı da ülkede ana muhalefeti yönetirken LOL oyuncusu ile aynı usengeclige aynı çabaya sahip olan ana muhalefettir. Hatta bu oran 50 50 bile olabilir. Kılıçdaroğlu 25 sene hüküm giymiş Enis Berberoğlu'nu 7 ayda hapisten çıkartıp tekrar milletvekiliğini kazandırmıştı, son kıyak olarak da bizzat kendi ilgilendiği Merdan Yanardağ olayını çözüp gitti. Kılıçdaroğlu giderse Erdoğan rejimi 2 kat daha sertleşecek demiştim forumda. Şu an onu yaşadığımız günlerdeyiz işte. Dolar 30 lira oldu, benzin 45 lira oldu, enflasyon TÜIK'e göre bile rekor kırdı, Anayasa sayılmıyor. Bunların hepsi Kılıçdaroğlu gittikten sonra gerçekleşti. Daha başka şekilde rejimin sonuçlarını görmeye devam edeceğiz artık.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Spear of Chaos, post: 167820, member: 85"] Mevzu hakkında kamuoyu harareti [B]maalesef[/B] 1.5 gün gibi kısa bir sürede sönse de bu durumdan faydalanıp muhalefet(?)'e dair eleştiri yapacağım. Muhalefetten kastım direkt CHP olacak; Sevin sevmeyin onemli degil zaten çoğu kişi sevmiyor ama Kılıçdaroğlu şu an CHP'nin başında olsa bu mevzuların ilk başladığı andan itibaren muhalefeti konsolide edip durumu bu raddeye getirtmezdi. Özel'in ilk haftasi AYM'nin kararı ilk kez tanınmazken Özel mecliste oturma eylemi yaptı mecliste ve Halk TV'ye dedi ki: "Başka eylemlerimiz de olacak." Eee peki ne oldu bu eylemler? Yav diyelim bunda gene AYM'nin kararını bekledin, AYM'nin kararı 2.kere tanınmadığında sen ne yaptın? Gündem bile oluşturmadın bu konuyla ilgili. Gazeteciler bile AKP'nin bu karari mecliste okutacagini haftalardır söylüyorken senin okunma anına dair planın sadece kürsüye yürümek miydi? Onun da doğaçlama bir tepki olduğunu düşünüyorum ben gerçi orası ayrı. Sen ana muhalefetin başındayken anayasa'nın cignenmesine göz göre göre sessiz kaldın diyelim ya bari hemen eylem yap bir şey yap milleti aynı yere topla. 3 5 kişi mahallede toplanıyor bir başka 3 5 kişi başka bir mahallede toplanıyor adı ne: protesto ediyoruz. Hadi abi hadi, bu iptal edilen ANAYASA mitingini dahi 2 haftadır yapmıyorlardı. Şimdi kararın okunmasından 10 gun sonra yapacaklar. İnşallah o mitingde sadece Özgür Ozel'in ve Imamoglu'nun balgamlı sesleriyle bağırmalarını izlemeyiz, umarım başka bir planları vardır gundem oluşturmak için. İşin ozeti: Bugün bu konuyu konuşuyor olmamızın %60 nedeni AKP rejimi ise %40'ı da ülkede ana muhalefeti yönetirken LOL oyuncusu ile aynı usengeclige aynı çabaya sahip olan ana muhalefettir. Hatta bu oran 50 50 bile olabilir. Kılıçdaroğlu 25 sene hüküm giymiş Enis Berberoğlu'nu 7 ayda hapisten çıkartıp tekrar milletvekiliğini kazandırmıştı, son kıyak olarak da bizzat kendi ilgilendiği Merdan Yanardağ olayını çözüp gitti. Kılıçdaroğlu giderse Erdoğan rejimi 2 kat daha sertleşecek demiştim forumda. Şu an onu yaşadığımız günlerdeyiz işte. Dolar 30 lira oldu, benzin 45 lira oldu, enflasyon TÜIK'e göre bile rekor kırdı, Anayasa sayılmıyor. Bunların hepsi Kılıçdaroğlu gittikten sonra gerçekleşti. Daha başka şekilde rejimin sonuçlarını görmeye devam edeceğiz artık. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Serbest Kürsü
Can Atalay’ın Milletvekilliği Düştü
Menü
Giriş yap
Kayıt ol