Jade Cargill Hakkında

Bero

﷽﷽﷽
Konular
1,755
Beğeni sayısı
1,593
PG Nakit
4,050
RPG Karakteri
Erick Rowan
Favori Güreşçi
Bray Wyatt
1
Arkadaşlar ben bu karıyı seviyordum da WWE'ye geldiğinde istenilen etkiyi vermedi diye düşünüyorum. Ya da beklentiyi çok yüksettikleri için olabilir. Ya da AEW'e göre kaliteli biriydi WWE'de istenileni vermedi neyse daha çok erken aslında bunları söylemek için ama siz ne düşünüyorsunuz?

Deathmatch Classic

#uncensored
Konular
1,066
Beğeni sayısı
1,048
PG Nakit
350
Favori Güreşçi
Thumbtack Jack
1 1
Jade Cargill'in ring içi debutu çok gecikmiş niyeyse, ama Rumble debutuyla olabilecek en iyi şekilde girdi şirkete. Ben WWE serüveninin, AEW serüvenini unutturacak kadar iyi geçeceğini düşünüyorum çünkü tam manasıyla WWE için yaratılmış bir güreşçi. AEW ringinde tarzından dolayı eğreti duruyordu, ben de pek sevemedim hiç. Buraya ise çok yakıştı, önü açık yakında zirveye oturur.

Emrevitus

BlissFan 🔥
Konular
1,000
Beğeni sayısı
1,077
PG Nakit
1,175
RPG Karakteri
John Moxley
Favori Güreşçi
Alexa Bliss ve Gunther
Jade Cargill'in ring içi debutu çok gecikmiş niyeyse, ama Rumble debutuyla olabilecek en iyi şekilde girdi şirkete. Ben WWE serüveninin, AEW serüvenini unutturacak kadar iyi geçeceğini düşünüyorum çünkü tam manasıyla WWE için yaratılmış bir güreşçi. AEW ringinde tarzından dolayı eğreti duruyordu, ben de pek sevemedim hiç. Buraya ise çok yakıştı, önü açık yakında zirveye oturur.
Üstat yine döktürmüş. Her harfine imzamı atarım. @Bero ne adamsın olm daha dur bismillah RR harici maçı yok. 😅😂

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: