RPG Umudunu Kaybetme

Konular
992
Beğeni sayısı
1,438
PG Nakit
2,230
Favori Güreşçi
Shawn Michaels
San Francisco, California
20:19

Late-night-bar-Louche-to-bring-rakish-vibe-back-to-Soho.png

Gecenin akşam saatlerinde kameralar bir barda açılıyor. Barda içki içen yalnız bir adam görüyoruz. Yakınlaştığımızda bu adamın Ludwig Kaiser olduğunu görüyoruz.

Ludwig Kaiser: Ich habe es versucht, Dad, aber ich habe versagt.

Ludwig her zamanki gibi tıpkı öz babası gibi gördüğü Führer ile konuşuyordu.

Ludwig Kaiser: Seni hayal kırıklığına uğrattım baba. Money in the Bank gecesi, umut dolu bir gece olmalıydı, değil mi? Ama bazen hayat, umutlarımızın üzerine gölge düşürüyor. O gece, zirveye tırmandım ama o kontrata sahip olamadım. Bardağımı kaldırıyorum, bu gece için bir içki içiyorum, ama bu içki sadece hayal kırıklığımı dindirmiyor. Kaybetmek acı verici, hele ki bu kadar büyük bir fırsat elden gidiyorsa. Ama beni tanıyanlar bilir, bu sadece bir durak. Bu gece, burada, bir barda oturuyorum. Ama beni sakın bu halimle yargılamayın. Çünkü bu sadece bir moladır, bir nefes alma anı. Daha güçlü, daha hırslı ve daha aç bir şekilde devam edeceğim. Barda oturduğum şu an, benim zaferim değil, sadece bir ara durak. Fırsat çoktan kaçmış olabilir ama benim hikayem bitmedi. Şampiyonluğa giden yolumda sadece bir engel var ve ben o engeli aşacağım baba.

Ludwig biraz durur ve düşünür.

Ludwig Kaiser:
Hayat bazen sizi sınamak ister, ama ben buradayım, bu sınavın üstesinden geleceğim. O geceyi unutmayacağım, çünkü bu kayıp beni daha güçlü kılacak. Ludwig Kaiser, bu sadece bir başlangıç. Bir barda oturuyor olabilirim ama benim gözlerim hala zaferin ışığını arıyor. Bu sadece bir başlangıçtı baba. Sadece bir başlangıç. Oğlun senin tarihini PGW'da devam ettirecek. Senin öğretilerinle dolu bir hikayede, seninle beraber ilerlemeye devam edeceğim. Niemals die Hoffnung verlieren Führer.

Ludwig aldığı mağlubiyet sonrası babasıyla konuştuktan sonra barı terk ediyor ve kameralar kapanıyor.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: