Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Promoları & Konuşma Gösterileri
desteğin gerek muhterem
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="atiban't" data-source="post: 166538" data-attributes="member: 108"><p style="text-align: center">[ATTACH]4493[/ATTACH]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">angelico'yu arabasından inerken görüyoruz. bir otoparkta, etrafını sıklıkla kolaçan ederek hızlı adımlarla ilerliyor. buranın bir plazanın otoparkı olduğunu anlıyoruz, güvenlikten geçiyor ve gözden kayboluyor.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>angelico:</strong> bak <em>david</em>, bunu sana kaçıncı kez söylediğimi artık bilmiyorum. kimlerle olduğun, ne iş yaptığın, kimlere hangi bokları kaç gram toza yaptırdığın beni ilgilendirmiyor. ne sen, ne de diğer müptezellerle benim hiçbir işim yok. benim işim büyük adamla, <em>muhteremle</em>. bana verdiği sözlerin hiçbirisini tutmadı.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><em>(...)</em></p> <p style="text-align: center"><em></em></p> <p style="text-align: center"><em>adam, anlamıyorsun. muhterem seninle ilgileniyor, senin için çalışıyor, senin için hazırlık yapıyor. senin göremediğin, duyamadığın, anlayamadığın bir sürü şey var. muhterem senin için gerekenleri yapıyor, bilmemen gerekenleri senden saklıyor ve senin için her şeyi planlıyor.</em></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>angelico: </strong>pekala.. sana güveniyorum <em>david, </em>fakat inan bana, <em>muhteremin</em> desteğine ihtiyacım var. artık tüm bu olanları kaldıramıyorum. bu durgunluk, bu beklenti. evet, geleceğini biliyorum, bir gün çıkageleceğini ve bu aptal düzeni değiştireceğini biliyorum. fakat..</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><em>(...)</em></p> <p style="text-align: center"><em></em></p> <p style="text-align: center"><em>fakat ne, adam? fakat ne? muhterem senin için en iyisini biliyor, senin için en iyisini istiyor, senin için en iyisini yapıyor. sen sadece ona güven, ona itaat et, ona teslim ol. muhterem seni hayal kırıklığına uğratmaz, seni yarı yolda bırakmaz, seni yalnız bırakmaz.</em></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>angelico:</strong> peki beni neler bekliyor <em>david</em>? muhterem ne zaman gelecek? ne zaman bana verdiği gücü hissedeceğim? ne zaman bana vaat ettiği, layık olduğumu söylediğim yerleri verecek? geçen hafta ringe çıktığımda olanları gördün mü? bu insanlar bana ne zaman bana saygı duyacaklar david? beni gördüklerinde korkudan sığınacak yer aramaya ne zaman başlayacaklar? lanet olsun ben neyi bekliyorum ? bu yolun bu kadar zor olacağını hiçbiriniz söylememişsiniz, bu kadar yalnız kalmak zorunda mıydım?</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><em>(...)</em></p> <p style="text-align: center"><em></em></p> <p style="text-align: center"><em>sakin ol. muhterem seni duyuyor, seni görüyor, seni biliyor. sen onun seçilmişisin, onun dostusun, onun elçisisin. senin için büyük planları var, çok büyük işler yapacaksın. sadece sabret, sadece güven. ve sadece inan. muhterem seni asla yalnız bırakmaz, seni asla unutmaz, seni asla terk etmez.</em></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>angelico:</strong> fakat..</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><em>(...)</em></p> <p style="text-align: center"><em></em></p> <p style="text-align: center"><em>yeter artık adam.. muhterem seni bekliyor, muhterem seni çağırıyor, muhterem seni görmek istiyor. muhteremin sana bir sürprizi, bir hediyesi, bir mucizesi var. hadi, acele et, gidelim. o bizi kurtaracak, bizi ödüllendirecek, bizi sevecek ve bize merhamet edecek. </em></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="atiban't, post: 166538, member: 108"] [CENTER][ATTACH]4493[/ATTACH] angelico'yu arabasından inerken görüyoruz. bir otoparkta, etrafını sıklıkla kolaçan ederek hızlı adımlarla ilerliyor. buranın bir plazanın otoparkı olduğunu anlıyoruz, güvenlikten geçiyor ve gözden kayboluyor. [B]angelico:[/B][I] [/I]bak [I]david[/I], bunu sana kaçıncı kez söylediğimi artık bilmiyorum. kimlerle olduğun, ne iş yaptığın, kimlere hangi bokları kaç gram toza yaptırdığın beni ilgilendirmiyor. ne sen, ne de diğer müptezellerle benim hiçbir işim yok. benim işim büyük adamla, [I]muhteremle[/I]. bana verdiği sözlerin hiçbirisini tutmadı. [I](...) adam, anlamıyorsun. muhterem seninle ilgileniyor, senin için çalışıyor, senin için hazırlık yapıyor. senin göremediğin, duyamadığın, anlayamadığın bir sürü şey var. muhterem senin için gerekenleri yapıyor, bilmemen gerekenleri senden saklıyor ve senin için her şeyi planlıyor.[/I] [B]angelico: [/B]pekala.. sana güveniyorum [I]david, [/I]fakat inan bana, [I]muhteremin[/I] desteğine ihtiyacım var. artık tüm bu olanları kaldıramıyorum. bu durgunluk, bu beklenti. evet, geleceğini biliyorum, bir gün çıkageleceğini ve bu aptal düzeni değiştireceğini biliyorum. fakat.. [I](...) fakat ne, adam? fakat ne? muhterem senin için en iyisini biliyor, senin için en iyisini istiyor, senin için en iyisini yapıyor. sen sadece ona güven, ona itaat et, ona teslim ol. muhterem seni hayal kırıklığına uğratmaz, seni yarı yolda bırakmaz, seni yalnız bırakmaz.[/I] [B]angelico:[/B] peki beni neler bekliyor [I]david[/I]? muhterem ne zaman gelecek? ne zaman bana verdiği gücü hissedeceğim? ne zaman bana vaat ettiği, layık olduğumu söylediğim yerleri verecek? geçen hafta ringe çıktığımda olanları gördün mü? bu insanlar bana ne zaman bana saygı duyacaklar david? beni gördüklerinde korkudan sığınacak yer aramaya ne zaman başlayacaklar? lanet olsun ben neyi bekliyorum ? bu yolun bu kadar zor olacağını hiçbiriniz söylememişsiniz, bu kadar yalnız kalmak zorunda mıydım? [I](...) sakin ol. muhterem seni duyuyor, seni görüyor, seni biliyor. sen onun seçilmişisin, onun dostusun, onun elçisisin. senin için büyük planları var, çok büyük işler yapacaksın. sadece sabret, sadece güven. ve sadece inan. muhterem seni asla yalnız bırakmaz, seni asla unutmaz, seni asla terk etmez.[/I] [B]angelico:[/B] fakat.. [I](...) yeter artık adam.. muhterem seni bekliyor, muhterem seni çağırıyor, muhterem seni görmek istiyor. muhteremin sana bir sürprizi, bir hediyesi, bir mucizesi var. hadi, acele et, gidelim. o bizi kurtaracak, bizi ödüllendirecek, bizi sevecek ve bize merhamet edecek. [/I][/CENTER] [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Promoları & Konuşma Gösterileri
desteğin gerek muhterem
Menü
Giriş yap