(RR Spoiler) WWE'nin En Komik Adamı

Emrevitus

BlissFan 🔥
Konular
1,000
Beğeni sayısı
1,078
PG Nakit
1,175
RPG Karakteri
John Moxley
Favori Güreşçi
Alexa Bliss ve Gunther
Dün geceki dümdüz şovun gerçekten keyif veren ve eğlendiren nadir birkaç işinden biriydi cidden, şu yaşta şu enerji takdire şayan. Razıyız R-Truth'tan.
Şu adama 24 kemerini saymazsak değer vermeyen WWE çöpü gerçeği. :(

Emrevitus

BlissFan 🔥
Konular
1,000
Beğeni sayısı
1,078
PG Nakit
1,175
RPG Karakteri
John Moxley
Favori Güreşçi
Alexa Bliss ve Gunther
2011 döneminde bi ana kemer almalıydı cidden.
Ana kemer değil IC veya USC kemer reignleri izletmeliydi bu adam. O zamanlar çok takip etmiyordum aldıysa gözden kaçırdım ama öyle şaşalı bir dönemi yok bu adamın gerçekten üzücü.

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
6,881
Beğeni sayısı
4,370
PG Nakit
3,780
RPG Karakteri
Hologram
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Ana kemer değil IC veya USC kemer reignleri izletmeliydi bu adam. O zamanlar çok takip etmiyordum aldıysa gözden kaçırdım ama öyle şaşalı bir dönemi yok bu adamın gerçekten üzücü.
2010’lu yıllarda birkaç USC ve TTC reigni var ya. Ama 2011’de çok iyi bir heel performansı vardı ve Cena ile de feuddaydı o dönem, ana kemeri kesinlikle hak etmişti bence ama Cena ve sonrasında Punk’ın primeına denk gelmek gibi bir bahtsızlık yaşadı ne yazık ki.

Emrevitus

BlissFan 🔥
Konular
1,000
Beğeni sayısı
1,078
PG Nakit
1,175
RPG Karakteri
John Moxley
Favori Güreşçi
Alexa Bliss ve Gunther
2010’lu yıllarda birkaç USC ve TTC reigni var ya. Ama 2011’de çok iyi bir heel performansı vardı ve Cena ile de feuddaydı o dönem, ana kemeri kesinlikle hak etmişti bence ama Cena ve sonrasında Punk’ın primeına denk gelmek gibi bir bahtsızlık yaşadı ne yazık ki.
Evet bir kere de olsa Ana kemer alması gereken dönemi oldu bu adamın ama dediğin gibi pis bir döneme denk gelmiş. Yazık olmuş cidden.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: