MONEY IN THE BANK ŞOVU WHC MAÇI ESNASINDA
LA Knight ise o esnada ringden çıkarken Wes Lee çantayı ona tutuşturmaya çalışıyor! Fakat LA Knight kabul etmiyor ve aldırış etmeden oradan gidiyor. LA Knight üzerindeki hakem üniformasını yırtıp üzerinden atıyor ve arka alana gidiyor.
Yaşananların ardından muhabirimiz McKenzie Mitchell, LA Knight'ı görüyor, onunla röportaj yapmak istiyor. LA Knight'ın ise öfkeli olduğunu görüyoruz.
McKenzie Mitchell: Hey LA Knight bu tüm PGW evreninin kafasında tek bir soru NEDEN? Neden maçı terk ettin? Niçin böyle bir olay yaşandı? Maçı terk etmendeki...
LA Knight: Let me talk to ya! Alberto El Patron üzerime çok gelmeye ve benim sınırlarımı zorlamaya başlamıştı. Maç boyunca bütün PGW evreni onun bana yaptıklarını gördü. Bu adamdan gerçekten nefret ediyorum. Bu gece ben sadece hakemlik görevime odaklanmıştım ve onun da haklarını korumuştum temiz bir iş yapmaya çalıştım. Fakat fakat insanın bir sabrı ve sınırları vardır. Alberto bu gece o sınırları aştı yine dayandım ama şansını fazla zorladı. Hey bana bir bakın ben neye benziyorum? Ben neye benziyorum? Ben bir Megastar'ım ben bir profesyonel güreşçiyim YEAH! Burada olmamın burada bu unvanı taşıyor olmamın bir nedeni var. Benim üstüme geliyorsan sonucuna katlanırsın. Zaman ve mekan fark etmeksizin ben her daim kavgaya açık bir adamım. Bu gece Alberto yine aynısını yaptı! Yine ve tekrardan! İlk gün onun yüzüne karşı güldüğüm için beni herkesin içinde küçük düşürmeye çalışmıştı ama onu yenmiştim. Bu gece ise hakem olarak daha fazla devam edemeyeceğimi fark ettim ve görevi terk ettim. Hepsi bu! Ortada apaçık bir tahrik var ve işlerin bu noktaya gelişinden sorumluluk durmuyorum asla da pişman değilim!
McKenzie Mitchell: Peki görevini bıraktığın için bunun PGW yönetimi tarafından bir yaptırıma tabii tutulacağını düşünüyor musun? Ve böyle bir durumda tepkin ne olur.
LA Knight derin bir nefes alıp veriyor, devam ediyor...
LA Knight: Evet işin bu boyutu da var! LA Knight işsiz kalabilir YEAH! Acaba Mr. O'Neil ne zaman beni ringe çağırıp on binlerce insanın önünde "KOVULDUN!" diyerek küçük düşürecek? Ve on binlerce insan LA Knight için "Na Na Na! Na Na Na! Hey Hey! GOODBYE!" şarkısını söyleyecek? Ooo bu çok heyecanlı. Önümüzdeki PAYBACK şovu gerçekten de bir ödeşmeye şahitlik olacak desenize YEAH! Ama biliyor musun McKenzie o an bunları yaparken hiç bunlar aklıma gelmemişti. Haftalardır üzerimde üstünlük kurmaya çalışan bir adamı ikinci kez rezil etmenin verdiği haz vardı. Eğer bunun için kovulursam beni özel günlerde arayıp sormayı unutmayın YEAH! Yeni hayatımda başarılar mı LA Knight? Ohhh bunun ne zaman geleceğini bilemezsin öyle değil mi? Ben yapmış olduğum eylemlerin sonuçlarını kabul edebilecek olgunluğa sahip bir adamım ve sorumluluk sahibiyim. İŞTE OLMADI! Bunu arenadaki on binlerce, ekranları başında ise milyonlarca insan gördü! Benim çabam da ortada. Kimseye bir şeyleri ispat etme gayesinde değilim ama gerçekler ortada. Fakat bunun üstesinden gelebilirim. Bunun üstesinden gelebilirim. Ve bunun üstesinden geleceğim de.
McKenzie Mitchell: Son olarak Wes Lee'nin cash-inini reddettin bunun bir sebebi var mı? Onunla kişisel bir problem veya buna benzer bir durum?
LA Knight: Wes Lee, Star Boy, Star Lord her ne haltsa onunla hiçbir problemim yok ama hatırlatırım ki ben sadece "Christopher Daniels vs Alberto El Patron" maçı için görevlendirilmiştim. Zaten Alberto ile yaşadığım sıkıntıdan sonra üstüne bir cash-in yönetmek mi? Hadi ama bana bakın! Sizce ben PGW'nun kadrolu hakemimi miyim? Na Na! Wes Lee'nin sorunu Wes Lee'nin sorunu. İçerisinde "özel bir hakemin" bulunduğu maçta cash-in deniyorsa bu onun aptallığı! Çantayı ben ona kazandırmadım. Ve ona bir dünya şampiyonluğu borcum da yok!
McKenzie Mitchell kulaklığından bir şeyler dinliyor.
McKenzie Mitchell: Alberto Del Rio'nun az önce kazanıp unvanını koruduğu anonsu geçildi. Bu durumda söz vermiş olduğun gibi PGW'yu Alberto Del Rio'dan kurtaramamış oldun.
LA Knight: Eğer düşmanın gibi davranırsan düşmanına benzersin. Alberto Del Rio kirli bir şampiyon. Fakat adalet üzgünüm onun için de geçerli ve onun da temiz bir maç hakkı. Eğer ben ona dayanamayıp vurduysam bu onun rakibi kazansın veya Del Rio kaybetsin diye değil! Tamamen onunla benim aramda olan bir durum. Ve bir kez daha belirtmek istiyorum ilk o bana vurdu! Şöyle yapsaydım nasıl olurdu peki? Bana vurduğu için onu direkt diskalifiye etsem? Ne değişecekti? Alberto Del Rio yine bu arenayı şampiyon olarak terk edecekti NOKTA! İşte bu elimizdeki gerçeklik. Ben yapmam gerekeni yaptım tepeden tırnağa yapılması gereken buydu. Wes Lee cash-in yapamadıysa ya da Christopher Daniels kazanamadıysa benim problemim değil YEAH! Fakat sözlerimin hala arkasındayım er ya da geç Alberto Del Rio'nun elinden bu şirketi kurtaracağım YEAAAAAH!
LA Knight sözlerinin ardından olay yerinden ayrılıyor.