Proud & Powerful! Santana ve Ortiz Money In the Bank şovunda yapmış oldukları sürpriz görünüm ile tüm PGW evrenini şoke etmişlerdi. Onlar şimdi burada ve tüm olumsuz tepkilere rağmen ringe doğru geliyorlar. Santana mikrofon alıyor ve konuşmaya başlıyor.
Santana: ÇENENİZİ KAPATIN! Buradayız ve varlığımızı kabul etmek zorundasınız! Evet biz! Biz oyuz biz sokaklarda üstüne basıp geçtiğiniz gördüğünüzde o tiksinç ifadeyi takındığınız o insanlarız. Sınırlarınızı bizim gibi Hispanik insanlara karşı korumak için devletinize bile baş kaldırdığınız o insanlarız. Sizin iğrenç bakışlarınızdan, mide bulandırıcı iki yüzlü sözlerinizden bunaldık. Black Lives Matters, LGBTQ, İnsan Hakları bunların hepsi sizin iki yüzlü vicdan mastürbasyonu değerleriniz. Hiçbir şey umurunuzda değil! Biz sizin umurunuzda değiliz. Hayatlarımızı berbat hale getirdiniz. Kirli politikalarınız sonucunda ülkemin ekonomisi çöktü. Sizin çocuklarınız daha iyi eğitim görsün diye biz her gece aç yattık. Ülkemi yangın yerine çevirdiniz o**** çocukları. Peki bunu karşılıksız mı bırakacağımızı sandınız! Buradayız ve varlığımızı s*ke s*ke kabul edeceksiniz. Bizim ülkemizi bizim coğrafyamızı işgal ederseniz biz de sizin ülkenizde size huzur vermeyiz beni anladınız mı ılık beyaz Amerikalılar?
Ortiz: Sorun beyaz veya siyah olunması değil. Sorun buranın insanlara empoze ettiği iğrenç metalaşmış bir kültür ve o kültürün bir parçası Mr. O'Neil. Sen neye dönüştün ha böyle? Bu ülkenin sana yaşattığı trajedileri unutup buradaki ılıklara "en iyi" şovu sunmak için g*tünü yırtınan daha düz yolda dahi yürümesini bilmeyen amsalak herifin teki olmuşsun. Yıllarca bu ülkede ikinci sınıf vatandaş olmadın mı ha? Otobüslerde beyaz efendilerinin gösterdiği yere oturmak zorunda kalmadın mı? Çocukluğundan bu yana sana öfke dolu gözlerle bakan beyaz efendilerin ile nasıl bir anda barışabiliyorsun? Ne değişti? Bu aptal o**** çocuklarının güzel iki sözüne kanıp onlarla kardeş mi oldun? Sana kötü bir haberim var onlar seni kardeşi olarak görmüyor. Onlar seni bir marsık olarak görüyor ve sen kahrolası iğrenç bir marsıksın kendine gel! Senden tiksiniyorum. Fakat bunun renginle veya görüşünüşün ile alakası yok. Senden tiksiniyorum çünkü bunca sene yaşamış olduğun acıları kenara bırakıp hispaniklerin ezilişine aylarca göz yumdun hatta bu durumun bir aparatı oldun.
Santana: Seni o****** çocuğu bu gece Hispanik bir gencin Money In the Bank çantası alması zoruna gitti değil mi? O kavruk g*tün cayır cayır yandı değil mi p*ç oğlu p*ç! Buradaki ılıkları evlerine mutlu bir şekilde gönderdin. Bravo sana aptal o**** evladı seni. Bize karşısınız. Sınırlarınızdan geçmemizi istemiyorsunuz. İmkanınız olsa bizi başka bir dünyaya göndereceksiniz. Size kötü bir haberim var hepiniz toz pembe bir dünyada yaşayan cahil insanlarsınız. Mr. O'Neil buradaki insanları bu gece mutlu ettin. Bu şirkette bir tane bile Hispanik kalmayıncaya kadar mücadelini iyi ver o**** çocuğu.
Ortiz: Bizi silemezsin! Biz her yerdeyiz. Ama şunu da iyi düşün. Bizim işimizi bitirmek için bir aparat olduğunda yarın senin de işini bitirmek için kirli tezgahlar düzenleyecekler. Beni iyi dinleyin o*** çocukları ülkeniz dünyanın en büyük terör örgütü bu ülkeye karşı duyduğum tek şey kocaman bir nefret! Zorunuza gitse de bu şirketin World Heavyweight Şampiyonu ALBERTO "EL PATRON" DEL RIO! Nasıl bütün kahramanlarınızı üst üste koyup sizi gözyaşları ile ülkenize gönderdi. Kudurmaya devam edin bu böyle devam edecek. Ne LA Knight denen Attitude Era özentisi şaklaban ne Karanlık Bakanlığının atanamamış müsteşarı (Christopher Daniels göndermesi) ne de yeni oyuncağınız S***k Boy g*tünüzü bizden kurtaramayacak! Çünkü biz GURULUYUZ VE GÜÇLÜYÜZ!
Ortiz mikrofonu atıp Santana ile pozunu veriyor. Ardından iki adam seyircilerin küfürleri eşliğinde oradan ayrılıyor.