Arda Güler, La Liga'daki İlk Maçına Çıktı

Baroš

unsettling differences
Konular
123
Beğeni sayısı
538
PG Nakit
1,545
Favori Güreşçi
CM Punk
İsabetli pas atsa bile trend oluyor, bu tür topçular genelde beklenildiği gibi olmuyor. Oyun görüşü ve tekniği çok iyi olmasına rağmen fiziksel olarak hiç iyi değil, Real bile toparlayamazsa işi çok zor. 8 oynamak için tempolu değil ve defansif anlamda eksileri çok, açık oynasa desek fuleli bir oyuncu değil. Maksimum başaltı avrupa takımlarında banko 11 oyuncusu olur o da yeter de artar, güzel bir kariyeri olur. Cahil takımın taraftarının beklediği gibi mevkisinin en iyi 3 oyuncusundan biri olması zor. Yaşına bak, fizik muhabbetine girme diyen arkadaşlar gidip Fransa Ligi'ne baksın, hiç olmazsa gidin Yamal'a bakın. Bunun yaşındaki elemanlarda kazma stoper fiziği var artık.

Emrevitus

BlissFan 🔥
Konular
1,000
Beğeni sayısı
1,078
PG Nakit
1,175
RPG Karakteri
John Moxley
Favori Güreşçi
Alexa Bliss ve Gunther
İsabetli pas atsa bile trend oluyor, bu tür topçular genelde beklenildiği gibi olmuyor. Oyun görüşü ve tekniği çok iyi olmasına rağmen fiziksel olarak hiç iyi değil, Real bile toparlayamazsa işi çok zor. 8 oynamak için tempolu değil ve defansif anlamda eksileri çok, açık oynasa desek fuleli bir oyuncu değil. Maksimum başaltı avrupa takımlarında banko 11 oyuncusu olur o da yeter de artar, güzel bir kariyeri olur. Cahil takımın taraftarının beklediği gibi mevkisinin en iyi 3 oyuncusundan biri olması zor. Yaşına bak, fizik muhabbetine girme diyen arkadaşlar gidip Fransa Ligi'ne baksın, hiç olmazsa gidin Yamal'a bakın. Bunun yaşındaki elemanlarda kazma stoper fiziği var artık.
Bu yorumu gördükten sonra bizim ülkeden Maradona çıksa yine bu tür yorum gelir. FB'den çıksa GSliler GS'den çıksa FB'lilerden gelir. Cidden yazık ya.

Emrevitus

BlissFan 🔥
Konular
1,000
Beğeni sayısı
1,078
PG Nakit
1,175
RPG Karakteri
John Moxley
Favori Güreşçi
Alexa Bliss ve Gunther
Ne alaka anasını satayım? Kötü bir şey dediğim yok iyi oku.
İyi okuduk zaten. Ben sana demedim yorum özelinde bu tür yorumları çok gördüğüm için öyle yazdım seni hedef gösterdiysem kusura bakmayın.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: