RPG O Gün Bugün

The MANIAC

THE SPECIAL ONE
Konular
596
Beğeni sayısı
1,187
PG Nakit
1,825
RPG Karakteri
''Main Event'' Jey Uso
Favori Güreşçi
Bobby Lashley
1
1706363951914.png

Kameralarımız havalimanında. Muhabirimizin yanında PURE şampiyonu Jey Uso bulunmakta.

Muhabir: Evet Jey bu gece kariyerinin önemli maçlarından birine çıkacaksın. Bu gece nasıl bir Jey izleyeceğiz?

Jey Uso: Öncelikle çok yorgunum adamım, bu maç için hazırlanmaktan adeta canım çıktı. En son babamla yaptığımız son maçta bu kadar yorulmuştum. Bu gece Allah rakiplerime merhamet etsin çünkü ben merhamet etmeyeceğim.

Muhabir: Bunlar oldukça iddialı sözler Jey, rakiplerin için senden birkaç demeç alabilir miyim?

Jey Uso: Öncelikle hepsinden daha iyi olduğumu söyleyebilirim. Özellikle Ciampa kendine ekstradan dikkat etsin diyebilirim çünkü beni aşırı sinir ediyor. Kendisiyle son yaşadıklarımızdan sonra hakkını ona teslim edeceğim. Bana bulaşmanın bedelini ödeyecek.

Muhabir: Bildiğin üzere Wes Lee rakipleri hakkında oldukça sert ve eleştirisel söylemlerde bulundu. Senin hakkında da oldukça sert söylemlerde bulundu. Ona ne demek istersin?

Jey Uso: Haddini fazla aştığını düşünüyorum. Açgözlü olduğumu ima etmiş. Benim açıkça ''Durdurulamaz Jey Uso''' hedefimi başka yerlere çekmiş. Ayrıca kendisinin ne halt olduğu ortada, beni apaçık kıskandığı ortada. Kendisi bugün o söylemlerinin bedelini ödeyecek. Çakma Sacha Boey bugün üzülecek.

Muhabir: Son olarak bize ne söyleyebilirsin?

Jey Uso: Seyircilerimin bana güvenmesini istiyorum. Favori güreşçinizin bugün dünya şampiyonu olmak için temel atacağı gece için nabızlarını hep yüksek tutsunlar. Rakiplerime de başarı filan dilemiyorum boklarında boğulsun p*çler.

Muhabir: Geceki maçın için başarılar Jey.

Ekli dosyalar

• 1706363924628.png
    1706363924628.png
    384 KB · Görüntüleme: 0
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: