RPG çorak topraktaki köknar ağacı

Konular
143
Beğeni sayısı
1,512
PG Nakit
1,115
RPG Karakteri
"starboy" Wes Lee
Favori Güreşçi
CM Punk
"çorak topraktaki köknar ağacı, koruyacak kabuğu ve yaprağı olmadığından ölür. kimsenin sevmediği adama da böyle olur. neden yaşamaya devam etsin ki?"

d9wk8ud.jpg

"Devam edeceğim, ben her şeye rağmen devam edeceğim. Ringde çabaladığım anlar haricinde sizlerden uzak kalmamın sebebi bu kitap. Kimsesiz, yapayalnız kaldığım ve mutsuzluk içinde boğulduğum birkaç haftanın ardından bu kadar sağlıklı bir şekilde karşınızda olmamın sebebi bu kitapla tanışmış olmam ve onunla.. göklerdeki babamızla. Önce kendimden başlayacağım. Tüm hatalarımdan arınacağım ve kendimin en iyi versiyonu olacağım. Payback ve Superstars şovlarında görmüş olacağınız gibi ne eski ne yeni.. tüm hallerinden daha uzak bir Wes Lee var. Tek bir amaç uğruna yola koyulmuş ve o yoldan sapmayacak bir Wes Lee. Tanrı'nın yapamadığını ben yapacağım. Önce kendimi, sonra bu şirketi. En iyi versiyonuna getireceğim. Bu yolda ilk adımım bu akşam gerçekleşecek şovda merdivenin tepesinde olmak ve o çantayı çengelden söküp almak. Bunun için savaşmam gerekecek ve ben de savaşacağım. Ringdeki her bir kişiyle."

"Tommaso Ciampa. PGW'nun dışarıdan sert, içeriden ağlak çocuğu. Kibrinden duygularını dışarıya yansıtamayan, kendi kendini yiyerek bitiren bir ezik. Aylardır hiçbir yerde tutunamamasına rağmen hala kendisini en tepede gören, altında olduklarını zannettiği insanlarla dalga geçen ve aslında bir hiçten fazlası olamayan EZİK. Seni kibrinde boğacağım, sana bir şans vereceğim. Merdivenin tepesine kadar gideceksin, izinlisin. Fakat sonunda her zaman yaşadığını yaşayacaksın, kibirle merdivenden yerde yatan isimlere bakacaksın. Onlara acıyacaksın. Kendini dünyanın sahibi, güreşin en büyüğü zannetmeye devam edeceksin. Fakat o çantaya uzandığında sana o kibrinin ne kadar yapay olduğunu sana hatırlatacağım. O merdiven devrildiğinde yerde yatan herkesle eşit olduğunu hatırlayacaksın ve umarım o an bunu kafana yerleştirebilirsin. Sen kumdan basamaklara tırmanıyorsun Ciampa, her seferinde kumdan basamaklara basıyorsun. Farkında olmadığın şey o basamakların yıkıldığı ve başladığın noktada olman. Tepeden baktığını, üstün olduğunu, dalga geçtiğini zannettiğin herkes seni deli zannediyor. Seni kendine getireceğim, tek kurşunun var. Bir daha sana kimse bunu hatırlatmayacak ve bir daha asla bana ulaşamayacaksın. Bu şansı iyi değerlendir.. ya da kibrinde boğulmaya devam et."

mfiftuz.jpg

"Jey Uso. Güreşin başına gelmiş en kötü şeyin en küçük parçası, Anoa'i Ailesi. Bir insanın yapabileceği en büyük hatalardan birisinin ortasındasın Jey. Açgözlülük. Omzundaki kemerinle bir başka hedef için daha koşuyorsun. Nefesin yetmeyecek. Oturup kemerimle nasıl daha iyi noktaya gelebilirim, beni "yalandan" seven babacığıma gününü gösterebilirim diye düşünmen gerekirken çantanın peşinde koşuyorsun ve hedeflerini büyüttüğünü düşünüyorsun. Elindekini de kaybedeceksin Jey, açgözlülüğün sonu her zaman bu olmuştur. Acı bir ders olacak fakat sen ders almayı seven birisisin. Babacığından, abiciğinden, kuzenlerinden çokça ders aldın. Ağzına verilen emziğin alındığında ağlaman da artık bir şeye fayda etmeyecek. Artık Anoa'i Ailesi'nin bir bebeği ya da Mr. O'Neil'ın Rikishi'ye vefa borcu değilsin. Tüm hesaplar kapandı ve senden bir bok olmayacağını tüm ailen de tüm güreş dünyası da anladı. Aldığın hiçbir dersin fayda etmediğinin sadece sen farkında değilsin ve kendini kandırmakla meşgulsün. Başkalarının senin ailene olan borcu bitti Jey, maalesef açgözlülüğünün bedeli kariyerin olacak. Bugüne kadar güreş dünyasında yaptığın her hareket senin iraden dışında gerçekleşti, her şey babacığının ricası ve kuzenlerinin sözleşmelerinde yer alan maddeler sayesindeydi. Umarım benim verdiğim dersi alabilirsin, doymayı sana bu akşam öğreteceğim."

"Angeeeeeellll. Bir zamanlar toydum ve sana acıyordum, sana yapılanın yanlış olduğunu düşünüyordum. Ben hatalarımdan ders alabiliyorum, sizlerin aksine ve bu büyük hatamdan dönmeyi geçen şov "geri dönüşünü" gerçekleştirdiğinde fark ettim. Sen kıskançlık içinde boğulan bir kardeşsin Angel. Başarısızlığı hazmedemeyen ve en yakınındaki, beraber doğduğun ve büyüdüğün insanın senden başarılı olmasını kaldıramayan bir mahlukatsın. İnsan demek içimden gelmiyor. Humberto seni geçtiğinde kafanda dönen şeyleri tahmin edebiliyorum. En büyük Garza olamayacağın gerçeği, arkandan seni takip eden veledin seni alaşağı edeceği düşünceleri ve çok daha fazlası. Sonrası? Dolambaçlı lafların yetmediği noktada onu sakatlamak, kariyerini bitirmek.. belki de daha fazlası Angel? Yapmadığın şeyler değil. Senin peşinden gelen Alberto da Humberto da seni tarihe gömdü Angel. Sen ise kıskançlığının içinde oradan oraya savrularak tüm itibarını kaybettin. Daha fazlasını kaybedeceksin. Sen bu dünyada hiçbir şeyi kazanmaya layık değilsin, başkaları üstünden kazandığın şeylerin de sonunu kıskançlığın getirdi. Kendi başına başarabileceğin tek bir şey yok. Humberto'yu kaybetmenin pişmanlığı mı ona karşı duyduğun sonsuz haset mi üstün gelecek? Buna sen karar vereceksin ancak bence bu akşam ben üstün geleceğim."

bkyi4oy.jpg

"Ve yaşlı pandamız. Chris Jericho.. bir Chris daha. Bana pek güzel şeyler hatırlatmıyorsun, hayatımın en zorlu birkaç haftasından başka bir şey hatırlatmıyorsun. Bandaja sarılı elim.. senin o şişkin midene inecek her yumrukta ben de acı hissedeceğim. Fakat günün sonunda ben PGW'yu daha iyi bir yer haline getirirken sen sonunda 53 yaşında bu ringlerden çekilecek ve kiliseye tövbe etmeye gideceksin. Sen Tanrı'nın bütün düzenindeki dengeyi bozan bir fazlalıksın. Oburluğun hem arka alandaki yemekhaneyi mideye indiriyor ve de sana 53 yaşında güreş dünyasında her şey elde etmiş birisi olarak hala mideye bizleri indirmeyi düşündürtüyor. Buna son noktayı da ben koyacağım. Ders alacak vaktin hala geçmedi Chris, eline saydığın o uzun listelerden bir tanesini daha tutuşturacağım ve sana geri kalan hayatında neler yapman gerektiğini öğreteceğim. Tüm maddeleri teker teker okuyacak, yerine getirecek ve Tanrı'nın cennetinde bir yerin olması için dua edeceksin. Ben de senin için dua edeceğim Chris, bağışlanman için. Aklını tamamen kaybetmeden seni kurtaracağım ve Tanrı ile tanıştıracağım. Sen de bu gece sonunda da bu ringi bana, bana ve bana bırakacaksın. Ben de senin on yıllarca yapamadığını yapıp güreş dünyasını çantamla dizayn ederek olacağı en iyi versiyonuna getireceğim. Bana çokça teşekkür etmeyi unutma. "

"Ludwig. 21. yüzyılın hayal dünyasında yaşayan ve gerçek dünyayla bağını kopartmış psikolojik sorunlarla boğuşan bir başka genci. Führer. Ne kadar acı verici. Bu dünyaya acıdan başka bir şey getirmemiş bir adamın idealleri peşinde sarhoş bir şekilde öfkeyle gezen bir genç. Öfkeyle oturanın zararla kalktığını Tanrı en acı şekillerde kendilerine gösterdi. Hayalini kurduğun insanların sonu her zaman yapayalnız, acı bir son ve sonsuz azap oldu Ludwig. İsa Mesih'in karşısına da bir anlık öfkeyle çıktılar ve onu çarmıha gerdiler. Sonları... azap ve pişmanlık. İsa ise üçüncü günde tekrar dirildi. İyilik hiçbir zaman kaybetmeyecek Ludwig. Sen istediğin kadar öfkeyle kalk, öfkeyle bağır ve öfkeyle saldır. İstediğini alamayacaksın. Bu dünyaya getireceğin her acı senden teker teker sorulacak, bu dünyada benim ve zamanı geldiğinde Tanrı tarafından. Öfkeden nasıl kurtulacağını da sana öğreteceğim. Seni günahlarından arındıracağım. Bu gecenin sonunda öğreneceksin. Uyuşturucularla hayalini kurduğun Führer'den farklı bir sonun olmayacak. Bu akşam ringin ücra köşesinde çantayı kaldırmamı izleyeceksin. Führer'in şehrin en ücra köşesinden Sovyet Bayrağı'nın şehrin göbeğine dikildiğini izlediği gibi. Tam o anda bugün burada anlattığım her şeyi harfi harfine anlamış olacaksın. "

mxfrw14.jpg

"Joe Gacy. Tinker Bell. Etrafına topladığı insanlardan fedakarlıklar bekleyen ve onları kullanan bir tembel. Etrafında toplanan Jones, Dempsey.. verdiği uyuşturucunun etkisinde olmalılar. Bu kadar basit, bu kadar kolay görülebilen bir gerçeği göremiyor olamazlar. Gözlerine mil çekilmiş, koku duyuları ellerinden alınmış bir insan sürüsü dahi parmakla bu korkunç insanının yaptığı kötülükleri hissedebilir, parmakla gösterebilirler. Sen bu insanları suçlarken en büyük günahı işliyorsun Joe, sen tembelsin ve tembellikten daha büyük bir düşman da bu dünya üstünde yok. Senin cezanı kendi ellerime keseceğim, senin gönderdiğin bir fikirsiz et parçasının üstünden değil. Bizzat senin üstünden. Süslü cümlelerinle kandırdığın suçsuz insanlarla işim yok. Ders alması gereken ve süslü cümlelere ihtiyacı olan tek kişi sensin. Seni rehabilite etmekten ve hayata döndürmekten zevk duyacağım. Her şey tersine dönecek Joe.. bu akşam. Ağzını açmadan çalışacak ve hizmet edeceksin.. göklerdeki babamıza."

"Ve son.... Cody Rhodes. Tüm günahların birleştiği iblis. İnsanlara kendini iyilik meleği olarak gösterip kafasından aynı anda milyonlarca şeytanlık düşünen korkunç varlık. Bu dünya senden daha kötü tek bir insan görmedi. Yukarıda saydığım hiç kimse senin yakınından dahi geçemez. Senin yakınından hain, katil Yahuda dahi geçemez. Ancak senin de en iyi şekilde bildiğin üzere Cody.. her firavunun bir Musa'sı vardır. İnsanları yanında olduğunu söyleyerek kandırdığın her an sevgini onlara sunduğun her an ensende ben olacağım. Sevginin sahte olduğunu hatırlatmak için kulağında olacağım. Hayatının geri kalanını kulağında benim sesimle yaşayacaksın. Babandan gelen kibri, geçmişinden gelen açgözlülüğü, arkadaşlarına ve abine duyduğun kıskançlığı, içindeki dışarıya yansıtamadığın öfkeyi sana hatırlatacağım ve de sana öğreteceğim. Nasıl kurtulacağını, nasıl taklidini yaptığın insan olabileceğini. Bu gece beni iyi izle ve her sözümden, her hareketimden anlam çıkar. Çok faydası olacak. Ve haftaya yanıma gel, dersimiz devam edecek. Sen diğerleri kadar kolay bir vaka değilsin, senin üstüne düşeceğim. Benim, Tanrı'ya sunduğum ustalık eserim olacaksın."

esnul7u.jpg

"Bu akşam bir milat atacağım. PGW'nun miladını bu gece izleyeceksiniz. Memleketim Ohio'da.. nasıl bir insan çıkardıklarını onlara izleteceğim ve gururlu gözlerle merdivenin tepesine bakmalarını sağlayacağım. Bu gece.. benim gecem olacak.. ve en önemlisi Tanrı'nın alkışlarını kulağımda duyacağım. Bu akşamdan itibaren her gün daha ileriye, daha iyiye gideceğiz. Akşam merdivenin tepesinde görüşmek üzere. "

"Bugün mucizenin gerçekleştiği gün.. çorak topraktaki köknar ağacı çiçek açacak."​

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: