RPG kaybedecek neyim kaldı?


Heartbroken Kid

real lies
Katılım
5 Tem 2023
Konular
209
Mesajlar
3,804
Beğeni sayısı
1,090
PG Nakit
30
RPG Karakteri
John Morrison
Favori Güreşçi
Lexi Luna
Kameralar açıldığında ringin ortasında duran Mayhem'i görüyoruz. Elinde mikrofon omuzunda kemeri ile konuşmaya başlıyor.​

IMG_0738.jpeg

Hayatımız her zaman güllük gülistanlık geçmez, bir çok şeyi yıllar geçtikçe kaybederiz. Tutkumuzu, gençliğimizi, hayallerimizi, dostluğumuzu ve daha bir çok şeyi. Bu yaşınıza kadar neler kaybettiniz bilmiyorum ama ben çok şey kaybettim, neredeyse her şeyimi. Evimi, benliğimi, güreşe olan tutkumu, her şeyimi kaybettim. Bir şey hariç, dostumu kaybetmedim. Sizlerin bana acınası gözlerle bakması ne kadar zoruma gidiyor biliyor musunuz? Çünkü bu hikaye bambaşka yerlere gelebilirdi. Bu şirketin en tepesindeki isim, ana kemer sahibi biri olabilirdim. Buna rağmen yine de 3 Slammy ödülü ve omuzumda taşımaktan gurur duyduğum bir kemerim var. Her hafta bu ringe adım bir önceki haftadan daha hırslı şekilde adım attım. Her şeyi denedim, her şeyi. Yenilgi üstüne yenilgi üstüne yenilgi, PGW.com'a girip maç sonuçlarıma bakarsanız yenilgiler ile dolu bir kariyer göreceksiniz. Buna rağmen ben dimdik ayaktayım halen, kendime rağmen. Peki size bu acınası gözlerle bakma hakkını ne veriyor? Şirkette başka kimsenin alamadığı 3 Slammy ödülü mü? PGW tarihinin en uzun takımlar kemeri saltanatı mı? Yota'nın serisini bitirmiş olmam mı? Ya da neredeyse tek başıma PAYBACK'i tarihten silecek olmam mı? Ben koca bir brandi sırtlamış adamım, ben buradan ayrılmak zorunda kalan dostlarımın hayallerini sırtlamış adamım, ben küçük bir çocuğun düşlerini gerçekleştirecek adamım.

Söyle bana Jeff, uyuşturucular yüzünden kaybettiğin ailenin saygısından başka, var mı kaybettiğin bir şey? Buraya gelip yüzüne boya sürerek oradan buraya atlayarak bağımlılığının üstünü örtmeye çalışıyorsun. Rehabilite olduğunu söylüyorsun ama imza töreninde aldığım kokular tam aksini söylüyor. Sen bu şirkete layık bir şampiyon değilsin, asla olamayacaksın. Sen, Mayhem için savaşabilecek bir adam değilsin. Sen hiçbir şeysin Jeff. Köşedeki torbacıdan, yolun ortasında bayılmış eroinmandan tek farkın bu şirkette sözleşmen olması. Sana verilen onca şansı teptin, uyuşturucu testlerine hiçbir zaman titremeden girmedin. Ailenden, dostlarından uyuşturucu parası dilenirken onların sana olan saygısını kaybettin. Kısa süreli bir haz için kariyerini yaktın. Asıl sana ömür boyu haz verecek olan şey ne biliyor musun? Başarılarla dolu bir kariyer, güzel bir aile ve kafan rahat şekilde yaşayabildiğin emeklilik hayatı. Sen bunların hepsini elinin tersiyle itip kendini bir bataklığın içine attın. Sana yakışan da bu olurdu zaten Jeff.


Mayhem, derin bir iç çeker ve konuşmasına devam eder.

Ve sen dostum, kaybetmek korktuğum son şeysin. Seni de kaybedersem, hiçbir şeyim kalmayacak. Ve kaybedecek bir şeyi olmayan adamı asla yenemezsin.
 
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: