Vince McMahon'un Sapıklıkları! Dışkısını Bile Yapmış!


Johnny Sack

CM P*nk S*veni
Katılım
2 Tem 2023
Konular
1,806
Mesajlar
7,777
Beğeni sayısı
1,576
PG Nakit
390
RPG Karakteri
Goldberg
Favori Güreşçi
Mark Henry


Eski bir çalışan Grant, Vince McMahon'un ona cinsel içerikli mesajlar gönderdiği ve cinsel taleplerinin arttığını iddia ediyor. Davada, McMahon'un, aralarında WWE güreşçilerinin isimlerini verdiği dildoların da bulunduğu seks oyuncaklarını Grant'in üzerinde zorla kullandığı, bunun da kadının vücudunun morarmasına ve kanamasına neden olduğu belirtildi. Grant, McMahon'a şikayette bulunduğunu ve ilişkiyi bitirmek için girişimlerde bulunduğunu iddia etti.

Davaya göre, Mart 2020'de McMahon, Grant'in cinsel içerikli fotoğraflarını ve videolarını diğer WWE yöneticileri ve WWE'nin aktif olarak yeni bir sözleşme imzalamaya çalıştığı eski bir UFC ağır siklet şampiyonu da dahil olmak üzere diğer erkeklerle paylaşmaya başladı. Davaya göre, Mayıs 2020'de McMahon üçlü seks sırasında Grant'in kafasına dışkısını yaptı.​
 

Johnny Sack

CM P*nk S*veni
Katılım
2 Tem 2023
Konular
1,806
Mesajlar
7,777
Beğeni sayısı
1,576
PG Nakit
390
RPG Karakteri
Goldberg
Favori Güreşçi
Mark Henry
Lesnar sanıyorum.
 

Sikiru

PG.com Kullanıcısı
Katılım
2 Tem 2023
Konular
48
Mesajlar
1,637
Beğeni sayısı
666
PG Nakit
250
Endeavor ile Vince sonrası dönem için "Benoit doesn't exist" tarzı bir döneme giriyoruz muhtemelen fakat Vince'in yazışmaları olduğu iddia edilen şeyler de çok hava cıva gibi geldi. Öyle bir sextingi yapsa yapsa Lvl.1 marsık yapar. Gizlilik anlaşmasının ihlali ve ödemenin yapılmaması yüzünden çıkan bir başka hush money skandalı daha. Vince öldükten sonra arkasından çığ gibi büyür bu iddialar. Grant'e olduğundan çok daha iyi "gizlilik" anlaşmaları vardır. Laurinaitis'e direk cinsel taciz suçlaması var ve buna tanık 4 isimsiz "kurumsal" kişiden daha bahsediliyor ama Lesnar'ın durumu biraz daha karmaşık. Anladığım şu, Grant'la imzaladığı sözleşmede Lesnar'ın da kurbanla seks yapması geçiyor fakat yapmamışlar. Vince'in kendi fantezisiymiş bu. Lesnar'a da Grant'in idrarını yaptığı ve nude fotoğrafları gönderilmiş. Vince'in kendi playdate'i yani. Vince zaten mimli ama bazı şeyler kanıtlanabiliyor diye de çok uçmamak lazım sanki.
 
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: