Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Promoları & Konuşma Gösterileri
Ciddi Müessese
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="DIO" data-source="post: 163153" data-attributes="member: 272"><p style="text-align: center">Superstars'taki Dempsey vs Mox maçının ardından arka alandayız. Dempsey kameraların karşısında. </p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong><em>Güreş... ciddi bir müessesedir. </em></strong></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Babam bunu bana her gün söylerdi. Ona güreşçi olmak istediğimi söylediğim ilk günden itibaren, her gün, her saat başı. Kurulmuş bir saat gibi bunu söylerdi. Beni sabah beşte kaldırıp squat yapmaya zorlarken güreşin ne kadar ciddi olduğunu anlatırdı. Beni kemiklerim toza dönüşünceye kadar koştururken, ringin içerisinde beni türlü kilitlere sokarken, her dakika, her saat, her an bana bunu söylerdi. Bunu içselleştirdim. Onun istediği gibi bir güreşçi oldum. Ona Big Daddy'ler tarafından bırakılan mirası artık ben taşıyorum. </p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Bu şirkete bakınca babamın niye güreşin ciddiyetini bu kadar baskıcı bir şekilde bana öğretmeye çalıştığını anlıyorum. Kendi neslim tamamen yumuşak insanlarla dolu. Renkli olmayı bireysellik zanneden, tuhaflıklarının onları önemli yaptığını zanneden bir nesil, ve hepsi yumuşak. Hiçbiri dayak ile yetişmemiş, hiçbiri reddedilmemiş. Ne zaman ağlarlarsa ağızlarına meme verilmiş. Eski nesilin katı kurallarıyla hareket etmemiş bir avuç embesil, havalı olduğunu düşündüğü için bu sporu yapmaya kalkıştı. </p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Ve bu benim midemi bulandırıyor. </p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Bu kadar yumuşak bir neslin güreş sektörünün iplerini elinde tutması sinirimi bozuyor. Beni henüz tanımıyorsunuz, ama şunu bilin; Sinirlenince daha vahşi olurum. İnsanlara acı çektirmek zaten hoşuma giden bir aktivite. Bir de üstüne ne olduğundan kendilerinin bile haberi olmayan bu tuhaf insanlara fiziksel zarar vermek bana haz verecek. Hazırlıklı olun kendini bilmezler, Money In The Bank'te, tarihi bir ders alacaksınız. </p></blockquote><p></p>
[QUOTE="DIO, post: 163153, member: 272"] [CENTER]Superstars'taki Dempsey vs Mox maçının ardından arka alandayız. Dempsey kameraların karşısında. [B][I]Güreş... ciddi bir müessesedir. [/I][/B] Babam bunu bana her gün söylerdi. Ona güreşçi olmak istediğimi söylediğim ilk günden itibaren, her gün, her saat başı. Kurulmuş bir saat gibi bunu söylerdi. Beni sabah beşte kaldırıp squat yapmaya zorlarken güreşin ne kadar ciddi olduğunu anlatırdı. Beni kemiklerim toza dönüşünceye kadar koştururken, ringin içerisinde beni türlü kilitlere sokarken, her dakika, her saat, her an bana bunu söylerdi. Bunu içselleştirdim. Onun istediği gibi bir güreşçi oldum. Ona Big Daddy'ler tarafından bırakılan mirası artık ben taşıyorum. Bu şirkete bakınca babamın niye güreşin ciddiyetini bu kadar baskıcı bir şekilde bana öğretmeye çalıştığını anlıyorum. Kendi neslim tamamen yumuşak insanlarla dolu. Renkli olmayı bireysellik zanneden, tuhaflıklarının onları önemli yaptığını zanneden bir nesil, ve hepsi yumuşak. Hiçbiri dayak ile yetişmemiş, hiçbiri reddedilmemiş. Ne zaman ağlarlarsa ağızlarına meme verilmiş. Eski nesilin katı kurallarıyla hareket etmemiş bir avuç embesil, havalı olduğunu düşündüğü için bu sporu yapmaya kalkıştı. Ve bu benim midemi bulandırıyor. Bu kadar yumuşak bir neslin güreş sektörünün iplerini elinde tutması sinirimi bozuyor. Beni henüz tanımıyorsunuz, ama şunu bilin; Sinirlenince daha vahşi olurum. İnsanlara acı çektirmek zaten hoşuma giden bir aktivite. Bir de üstüne ne olduğundan kendilerinin bile haberi olmayan bu tuhaf insanlara fiziksel zarar vermek bana haz verecek. Hazırlıklı olun kendini bilmezler, Money In The Bank'te, tarihi bir ders alacaksınız. [/CENTER] [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Promoları & Konuşma Gösterileri
Ciddi Müessese
Menü
Giriş yap