Vince McMahon Hakkında İğrenç Cinsel Taciz İddiaları!


Johnny Sack

CM P*nk S*veni
Katılım
2 Tem 2023
Konular
1,804
Mesajlar
7,522
Beğeni sayısı
1,456
PG Nakit
390
RPG Karakteri
Goldberg
Favori Güreşçi
Mark Henry


Vince McMahon'dan ödeme alan bir kadın, geçen yıl bir hukuk firması tarafından yürütülen şirket içi soruşturmanın kapsamında, soru işaretleri yaratan yeni bir davada McMahon'u, şirketi ve eski bir yöneticiyi seks ticareti yapmakla suçladı.

WWE'nin genel merkezinde eski bir çalışan olan Janel Grant, Perşembe günü açtığı davada, McMahon'un genel müdür olduğu dönemde onun tarafından istismar edildiğini ve cinsel olarak sömürüldüğünü söyledi. Grant, McMahon'un kendisini kariyerinde ilerleme vaatleriyle kandırdığını ve daha sonra kendisini istismar ederek şirket içindeki başka erkeklere pazarladığını iddia etti.

Connecticut'taki bir federal mahkemede açılan dava, Grant'in McMahon ile olan ilişkisini net detaylarla anlatıyor. Grant, McMahon ve başka bir WWE yöneticisinin kendisini 15 Haziran 2021'de WWE'nin Stamford, Conn.'daki genel merkezinde bir ofise kilitlediklerini ve diğer personel çalışırken sırayla kendisine cinsel saldırıda bulunduklarını iddia etti.

Davada, 23 Haziran 2021'de McMahon'un Grant'i WWE'nin ofislerindeki özel soyunma odasına kilitlediği ve bir masaj masasının üzerinde ona zorla cinsel saldırıda bulunduğu belirtildi. O günün ilerleyen saatlerinde McMahon'un kişisel asistanı Grant'e ofisinde 15.000 dolarlık Bloomingdale's hediye kartları teslim etti.

Davada ayrıca McMahon'un Grant'e gönderdiği iddia edilen müstehcen metin mesajlarının ekran görüntüleri de yer alıyor. Mayıs 2020 tarihli bir mesajda şöyle deniyordu: "Senin sahibin olan ve kiminle sevişeceğini kontrol eden tek kişi benim."

- The Wall Street Journal

 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: